סב לידתי פשוט אכזרי!

דלית1979

New member
סב לידתי פשוט אכזרי!

3וחצי חודשים חיכינו לשמוע מבית החולים מה קרה- איך איבדנו את התינוק בסוף השבוע ה41 אחרי הריון תקין ומעקב מסודר, איך אחרי 4 ימים של זירוזים בבית חולים, ו18 שעות בחדר לידה שבהן לאורך כל הדרך היה דופק תקין בסופו של דבר יצא התינוק בלי דופק...
אתמול נקבע לנו תור לסב לידתי- פגישה בה אמור בית החולים לספר מה היה ומה מצאו בנתיחה הפתולוגית.
הגענו ב:9:30 ולהפתעתנו גילינו שקבעו לעוד 3 תור בדיוק באותה שעה, והתחילו הכול באיחור, אבל שיא ההתעללות היה המיקום- מצד ימין מחלקת נשים ב' (המחלקה שאושפזתי בה אחרי הלידה) ומצד שמאל אולרסאונד לנשים בהריון . ישבנו על הספסל כל האנשים שחוו אובדן כ"כ כואב שמסביבינו המולה של יולדות ונשים בהריון מתקדם, לא מספיק שהחזירו אותנו למקום ההתרחשות נגזר עלינו להתמודד עם השמחה והצהלה של הריונות אחרים שנייה לפני שאנחנו שומעים על האובדן שלנו!
חיכינו שעתיים, רק כדי לשמוע מה שכבר ידענו- בניתוח נמצא שהתינוק היה תקין לחלוטין- לא נמצא שום מום, השלייה תקינה, מעקב ההריון תקין, התפתחות תקינה- הכול היה תקין, עד שנכנסנו לתהליך זירוז בבית החולים! בסופו של דבר מה שמפריד בין המציאות שבה היינו אמורים להיות עכשיו -עם תינוק בריא בן 3.5 חודשים ,למציאות שבה אנחנו חיים היום- כואבים ומרוקנים, הוא שיקול דעת מוטעה של הרופאים!!!
לאחר הפגישה החלטנו לסיים את היום הנוראי הזה במשהו טוב, ולכן הלכנו לצער בעלי חיים ואימצנו גורה מתוקה,, כך שלפחות סיימנו בחיוך...

מקוםבלב

New member
הי דלית,

אכן מעצבן ובעיקר חוסר הרגישות לשים אתכם יחד עם נשים שבהריון.
לצערי הרב הזה קיים גם בזמן שמגיעים לבצע הפסקת הריון. במקום שיקצו חדר בנפרד לזוגות לאחר אובדן.
האמת שהעלית לי רעיון ואני אעלה אותו בכתב.
פחות או יותר ידעתם שהכל היה תקין אצל התינוק שלכם והבעיה היתה יותר במהלך הלידה. אבל את זה הם לא יגידו לכם.
אני שמחה בשבילכם שהחלטתם לקחת גורה . אני בטוחה שהאהבה שהיא תעניק לכם יחד עם השובבות התמימה שלה תגרום לך להרבה חיוכים ,צחוק ואהבה.
חיבוק גדול

דלית1979

New member
תודה גל

יהיה מצויין אם תוכלי לכתוב להם על העניין, זה פשוט חוסר התחשבות!!!
הגורה פשוט הצילה אותנו ביום הכ"כ קשה הזה, ובכלל יש משהו בטיפול בה שקצת מזכיר טיפול בתינוק, זה לא תחליף אבל זה בהחלט עוזר, ממלא, ונותן הרבה רגעים של צחוק ואהבה...

שושה147

New member
כל כך מבינה!!!

אני אושפזתי אחרי הלידה במחלקת נשים כשבמיטה לידי חלפו להן נשים שילדו. השיא היה כשאחת הנשים בכתה כל הלילה כי לבן שלה היה אפגר 9 ולא 10!!!!

המערכת אטומה.

שמחה שלקחתם גורה, הכלב שלי הוא האור של חיי בימים האלו ואני מאמינה שהיא תעשה לך המון טוב...

היי דלית. אני זוכרת את הסיפור שלך

ילדת בסורוקה נכון?
גם אצלי זה קרה בסורוקה.
העובדת הסוציאלית שם אמרה לי שיזמנו אותנו אחרי כמה חודשים לשמוע מההקרה עם העוברים אבל עד היום 7 חודשים אחרי לא שמענו מהם כלום
מצטערת לשמוע על מה שנאלצת לעבור
והלוואי שבעוד שנה תהפכו להורים+גורה

דלית1979

New member
ילדתי בסורוקה

אני לא מבינה איך לא נתנו לך תור לגישה לסב לידתי!!! כששיחררו אותנו הביאו לנו דף בקשר לפגישה ואח"כ טילפנו לקבוע איתנו, זה שירות שבית החולים חייב לתת. אם תרצי אני יכולה לתת לך את המייל של ראש החטיבה שדיבר איתנו שם, אל תוותרי להם!

האמת אני לא יודעת אם אני מסוגלת נפשית

לחזור לשם שוב
כל פעם שאני נזכרת בשרשרת האירועים וכל מה שקרה אני נחנקת מדמעות
אני יודעת פחות או יותר שהיה זיהום ברחם העוברים נדבקו ולא היה מה לעשות עוד
לא יודעת אם יחדשו לי משהו שאני לא יודעת

דלית1979

New member
מבינה אותך

קשה מאוד לחזור לשם, וכמו שתיארתי המיקום פשוט מזעזע! אם את מרגישה שלא יחדשו לך כלום אז באמת אולי עדיף שלא. אנחנו חיכינו מאוד לפגישה הזאת כי כל ההריון היה תקין ועד סוף הלידה הוא היה עם דופק, רצינו לקבל תשובה איך זה קרה- לא ממש קיבלנו בסופו של דבר, מה שכן- בעקבות זה דיברנו עם מנהל החטיבה (זה שהיה בסב לידתי) וסיפרנו לו על כל מה שעברנו, וכל היחס הלא אנושי שקיבלנו בעיקר במחלקה א'. הוא ביקש מאיתנו לכתוב מייל על זה, שלחנו לו אתמול מייל מפורט על הכול והוא הולך להקריא לכל הצוותים שם במגמה לשנות את השירות, מקווה שלפחות הדבר הטוב שיצא מהפגישה הוא שאולי פחות נשים יעברו את הסבל שאנחנו עברנו שם...

היית מאושפזת בנשים א או יולדות א?

אני הייתי בנשים א גם כן. האמת דווקא אצלנו ניסו ממש להתחשב ונתנו לי חדר בלי הריוניות והשאירו מיטה ריקה שבעלי יוכל לישון איתי- הוא לא זז מהבי"ח עד שהשתחררנו
אולי דאגו לי ככה כי בנוסף לאובדן הגעתי לטיפול נמרץ אחרי הלידה ןאז כשהתחלתי לנשום בכוחות עצמי חזרתי למחלקה.
אבל מה שהיה דפוק אצלם זה ששכחו לתת לי כדור לייבוש חלב ואחרי כמה ימים היה לי גודש נוראי בנןסף לכאבי תופת שהיו לי גם ככה בכל הגוף

את תובעת אותם על רשלנות רפואית?

דליתי יקירה..

הסיפור שלנו דומה ואני כל כך מבינה את התחושות שלך.. אני התקשרתי לביה"ח לקבל את תוצאות הנתיחה. הם לא מוכנים לתת לי אותה אלא רק לרופא שביקש את הבדיקות (במקרה שלנו זה היה הגנטיקאי) אין לי שום קשר רציף איתו ודיי קשה להשיג אותו.
איך אצלכם זה היה? התקשרו מביה"ח?

*הצטערתי לשמוע על חוסר הרגישות של ביה"ח. מנסיוני טוב שאימצתם כלב. גם לי יש כלבה מקסימה וכרגע היא נקודת האור בחיים שלי שנותנת לי כל כך הרבה אהבה.
שבת שלום!!!

דלית1979

New member
חייבים לתת לך את הנתונים

הי מאיה
באיזה בית חולים ילדת? הם חייבים לקבוע לך שיחה בה אומרים לך מה קרה ומה עלה בנתיחה של העובר והשילייה. לנו אמרו בשיחרור מבית החולים שתתקיים שיחה וכמה ימים אח"כ התקשרה המזכירה לקבוע, תתקשרי לנציב תלונות הציבור של בית החולים אם את מרגישה שלא נותנים לך מענה, זה חובתם! וחוץ מזה את יכולה תמיד להגיש בקשה לקבל את התיק הרפואי שלך כולל דוח הנתיחה. דברי איתי בפרטי אם זה לא מסתדר...

יקירתי

כ"כ לא הוגן, כ"כ כואב ובעיקר כ"כ מעצבן!
ברגע ששלחתי לי את האס אמ אס בנושא הפסקתי לעבוד, כ"כ כאב לי עליך,
כ"כ רציתי להיות שם למענך, לנסות להחזיק את ידך מרחוק, להיות לך ולבעלך למשענת...
ידענו שינסו לכסתח את הכל, הרי מי יודא שהוא הרג לך את ילד?!?!
לצערי כמו שסיפרתי לך גם אצלנו כשחיכינו לפגישה עם הרופא להסבר על תוצאות הנתיחה חיכינו ליד חדרי הלידה,
ההריוניות למיניהן ישבו שם, שאננות, מאושרות, מחויכות ובעיקר מצפות ומקוות,
ואנחנו שני זרים, יושבים ללא בטן, ללא חיוך, ללא שמחה, רק עם כאב ודמעות בעיניים.
שמחה שלולה מצאה לה בית חם ואוהב,
אני חושבת שהכי טוב לילד לגדול עם כלב בבית,
מחכה כבר לשמוע ממך רק בשורות טובות על קליטה ויציאה בידיים מלאות,
מצפה בקוצר רוח לתיקון שלנו!

דלית1979

New member
תודה יקירה

תודה שהיית שם בישבילי בשעות הקשות של ההמתנה, (אחרי שדיברנו לקח עוד זמן עד שהכניסו אותנו) לא להאמין.... הרופא אפילו לא יכל לכסתח מרוב שזה היה אבסורדי וכ"כ ברור שהם ורק הם גרמו למוות שלו! אגב, הוא המליץ להריון הבא שיהיה בסיכון גבוה (למרות שהכול היה תקין), וכמובן ניתוח קיסרי.
אין ספק שלולה הגורה הקטנה והמתוקה פשוט נותנת לנו אור ואהבה, ובעיקר ממלאה את הריקנות שנשארה אחרי האובדן...
מאחלת לנו קליטה מהירה, הלוואי ובחודש הבא נקבל רק בשורות טובות, חייב להגיע התיקון!

למעלה