סבתא

moo009

New member
סבתא

שלום.

בתי נשואה לגבר מקסים , הוריו אפשרו להם לגור בקרבתם בדירה ששייכת להם על מנת שיחסכו וגם יקבלו עזרה בטיפול בבת הקטנה . אני גרושה ללא אמצעים ועוזרת להם כמה שאני יכולה .הורי חתני נפגעים מכל מילה ומכל התנהגות שלא תאומת את הצפיות שלהם וגורמים לסכסוכים ביניהם באם משהו בהתנהגות שלי לא מוצאת חן בעיניהם כמו לא התקשרתי לאחל להם חג שמח כי הם מבוגרים ממני , החלטתי שאני לא מתקשרת יותר כי הטלפון יודע לפעול בשני כיוונים .זה נכון שהם עוזרים להם יותר ממני אבל זה לא נותן להם עליונות עלי ועלי לצחצח להם את הנעלים כל חג . ההתנהגות הזו גורמת לסכסוכים ולאווירה עכורה , הם גורמים לסכסוכים בין הזוג ומעבירים ביקורת ללא הפסקה עלי ובתי מתקיפה אותי מאוחר יותר כי היא גרה בסביבתם ולכן אני חושבת שאולי עדיף לשוחח עם חתני שיחה בוגרת ממקום של ביקורת בונה , לנסות ולהבין מה הקטע של הוריו על מנת שהרגשויות שלהם לא יגרמו לסכסוכים ביניהם ובין בתי אלי .האם לדעתך זו דרך נכונה או עלי להתעלם גם הפעם ולבלוע את הצפרדע .
תודה

ערב טוב סבתא מור009

לדעתי הדרך שאת מבקשת ללכת בה -נכונה , כן , זה בסדר שתשוחחי עם חתנך ודרכו אולי תוכלי לקבל תמונה יותר ברורה מה הקטע של הוריו ולמה הם מתנהגים כלפייך ככה . לא חושבת שאת צריכה כל הזמן להתעלם ולהמשיך לבלוע צפרדעים כהגדרתך. אני גם לא מקבלת את זה שבגלל שהם עוזרים יותר ממך הם כאילו מעלייך....הבהירי לחתנך שזה פוגע בך , את לא רוצה שיהיו סיכסוכים ואוירה לא טובה .

למעלה