סבתא שלי

סבתא שלי

סבתא שלי נפטרה לפני שבוע אחרי מאבק בסרטן. כמשפחה כבר היינו "מוכנים" לזה כי היא התגוררה כמעט כשנה בהוספיס, אבל הכאב עדיין גדול. קשה לי להאמין שברגע אחד בן אדם מפסיק להתקיים ואני פונה לפורום הזה כמקור נחמה. תמיד הייתי אדם מיסטי , האם יש חיים אחרי המוות? איפה הנשמה שלה כעת? האם היא לצדנו? אם אני חושבת עליה הרבה זה אומר שאני לא "משחררת" אותה? תודה

רותי 11

New member
כדורסלים לאבדון איתך באבלך ../images/Emo201.gif

אכן קשה להיות מוכן לדבר כזה, אני יכולה לספר על עצמי כשאמא שלי הייתה בטיפול נמרץ ואלה היו הימים האחרונים שלה, למרות שידענו שעדיף לה לסיים את החיים כי אין תקווה ועדיף שלא תסבול היה לנו קשה עם הרגע שהיא עזבה, נאחזנו בכל רגע ורגע שהיא הייתה אתנו למרות שהיא לא באמ תהייתה איתנו משום שהיא הייתה ללא הכרה. אכן (בכל אופן על פי ידיעתי) יש חיים אחרי המוות, ואפילו חיים מעניינים הנשמה שלה כעת מתחברת למשפחה הנשמתית היא מוקפת בנשמות אוהבות שממלאות אוהת באור ואהבה ומחזקות אותה, הנפש שלה אכן נמצאת לצדכם, הנפש שלה עדיין כאן והיא נמצאת בשבל של סגירת מעגלים זה תהליך שאורך כ-11 חודשים. זה שאת חושבת עליה לא אומר שאת לא משחררת אותה ,את בהחלט יכולה לחשוב עליה, כמובן שעדיף לחשוב עליה שהיא נמצאת במקום טוב, זה יעזור לה את יכולה לחשוב את לא נאחזת בה וזה שונה . לכן תרגישי חופשיה לחשוב עליה היא תמיד איתך בכל מקרה.

ממליצה על הספר

"מסע הנשמות". כשם הפורום. אני מאמינה שתקבלי שם את התשובות לשאלותיך, ואפילו יותר.

למעלה