סבתא שלי נפטרה...

Darkmatter

New member
סבתא שלי נפטרה...

לא היה לי ממש קשר אליה, אבל זאת אמא של אמא שלי. אמא שלי היתה מאוד קשורה אליה. ועכשיו ההלוויה. רציתי ללכת בגלל שכולם הלכו וגם כי זה היה בטח חשוב לאמא שלי, אבל אני חייבת לזוז עוד 5 דקות למשהו מאוד מאוד חשוב שאני לא יכולה להפסיד. קצת לא נעים...

ORITI61

New member
משתתפת בצערך

אולי תוכלי לעזור בשבעה וכך להרגיש קרובה לאמך

בובי ...

את כותבת שלא היית ממש קשורה אאליה. ובכל זאת, ייתכן שזה עושה לך דברים ... מקוה שאת בסדר. אנחנו כאן, בכל מקרה.

fox28

New member
תודה על ההתענינות

אני בסדר, פחות או יותר. חוזרים לשגרת חיים אחרי תקופת החגים. כשברקע הכאב על אמי שאיננו מרפא והוא גובר על רקע החתונה הקרובה של אחי מיכל

Darkmatter

New member
../images/Emo24.gif

אני מקווה שהחתונה תעבור בצורה הטובה ביותר... שיהיה במזל טוב, אגב.
תספרי אחרי זה איך היה, טוב? אני אשמח לשמוע...

Darkmatter

New member
תודה לכן...

כן, סקאלי, את צודקת. זה באמת עשה קצת משהו... מוזר... אני אלך לנחם לפחות את סבא שלי שהוא גם מאוד חולה. ומסתבר שאח של אמא שלי נמצא בבית חולים פסיכיאטרי או משהו. המשפחה של אמא שלי מאז ומתמיד הייתה חולה בצורה כזו או אחרת שזה כבר די מטריד. אני מאוד מאוד לחוצה גם בגלל השבוע הבא וזה די מטריף אותי. ואני מצוננת חבל על הזמן [אמרו לי היום להפסיק להתעטש
]. עודדתן אותי מאוד!
[אוי, מה יש לי מהחיבוק הזה?! תיזהרו לא להידבק! (טוב זה היה די דבילי) ]

../images/Emo24.gif מחזקת אותך אמנם...

לא פעילה מאד בפורום אבל קוראת כל יום ומתעודדת מכן. היום החלטתי לתת לך מעט אהבה כי את ראויה לזה. שמחתי לקרוא שאת מתחילה ללמוד והחיים מתחילים לחייך אלייך. אין לי ספק שתצליחי בדרכך , כישורי ההתבטאות שלך בהחלט מוכיחים זאת. חשבתי על ההודעה שכתבת בכל זאת חשתי צביטה לגבי מה מנע ממך להגיע ללויה (לא ביקורת) שהיה חשוב יותר מסבתא. הרי אמך אבדה את אמה וזה מאד קשה מנסיוני..

למעלה