סבתא שלי מתה.

סבתא שלי מתה.

סבתי השניה. הוקפצתי דור. עוד שבוע ויום - הייתי רואה אותה. אבל היא לא חכתה לי. אני מקוה שיחכו לי עם העליה לקבר. ככה סתם, הלילה, ענין של רגע, הספיקה לקרוא לדוד שלי (שגר שם בבית), הוא הספיק להזמין אמבולנס שהגיע באמת מהר וקבע את מותה. כל כך פשוט וסתמי. בדיוק חשבתי על זה השבת, שהמון זמן לא דיברתי איתה, שחבל שלא התקשרתי לפני שבת. ככה סתם, בלי לדעת מכלום. בדיוק השבת, חשבתי על זה שאני בכלל לא בטוח עד כמה טוב לה שהיא ממשיכה לחיות, אחרי שבחודשים האחרונים היא הדרדרה וכבר לא יכלה שוב להיות עצמאית. ככה סתם חשבתי. בלי לדעת מכלום, כל הלילה התהפכתי במיטה ולא הצלחתי לישון. ככה סתם. בחיי, כל הלילה. בחמש, מההתהפכויות שלי, גם חנה התעוררה וחשבה שכבר שש, קפצתי, בדקתי את השעון וחזרתי לעוד 3/4 שעה התהפכויות לפני שהלכתי לעבודה. אמא שלי, רצתה לחסוך ממני לדעת עד שאני חוזר מהעבודה. אז הנה לא ידעתי עד שחזרתי, אבל כנראה שהרגשתי.

mucool2

New member
תנחומיי

גם סבתי מתה שבוע לפני שבאתי לבקר בארץ. זה היה קשה לי, כי היא לא ראתה את הנין שלה שנולד כאן. אני לא יודע כמה זה היה משנה, כי היה לה אלצהיימר והיא בטח לא היתה מזהה אפילו אותי. בכל זאת חבל. הגעתי ישר לסוף השבעה והעליה לקבר.

אטיוד5

Active member
אתה נמצא במקום לא רע

אז שינחמך המקום בתוך שאר אבלי ציון ו-02. מבטיח לנגן לכבודה הערב את הפרק המתאים מתוך סונטה מס' 12.

למעלה