סבתא להשכרה?

יוליה109

New member
סבתא להשכרה?

הקטנציק בן שנה וחודש. אנחנו מתים להתאווררות של לילה אחד. הסבתות מבוגרות ולא ניתן להעזר בהן. המטפלת לא מוכנה שישאר לילה. כל כך הייתי רוצה סבתא לעזר. לא רק ללילה הזה שאנחנו חולמים עליו אלא בכלל - מישהיא שתקפוץ מדיי פעם להושיט יד. שתשחק בזמן שאני ממלא את האמבט. שתיקח לעשרים דקות לגינה כשאני מכינה ארוחת ערב לגדולים. שסתם תהיה ותשאל איך אני מרגישה. כל כך מקנאה בכל אלו שיש להם אמא לעזר. תעריכו את זה. ממש לא מובן מאליו! מתי אוכל להתאוורר רק כשהוא יהיה בן שלוש ואוכל להשאיר עם הגדולים? מקווה שלא נתגרש עד אז

בועת sabon

New member
לא מובן מאליו בכלל.

אני מאוד מאוד מעריכה למרות שאמא שלי גרה במרחק נסיעה של קרוב לשעה...
לגבי עזרה לפרקי זמן קצרים - אולי יש שכנה מבוגרת שאתם מכירים שתשמח לבוא, בייביסיטר צעירה שיכולה לקפוץ בשעות העמוסות וגם לשחק קצת עם הגדולים, אולי סבתא של ילד אחר מהגן... אני היכרתי לא מעט סבתות ומטפלות דרך חברים מהגן וכשירדתי לגינה.
אפשרות נוספת היא לכתוב בפייסבוק בקבוצות הורים מאיזור מגורייך וכך אולי למצוא מישהי.
לגבי לילה זה מורכב. הוא עדיין קם לאכול? לוקח בקבוק? מוצץ? נרדם בקלות או שקשה להרדים? מתעורר הרבה או ישן טוב? אם הוא יחסית תינוק קל בלילה אולי תוכלי למצוא מישהי שתסכים. יש אחיות לילה שבאות לעזור עם התינוק בלילות. הן יותר מכוונות לניובורן ע"מ לאפשר לאימהות טריות לישון אבל הן לרוב מסתדרות טוב עם לילות ויש להן הרבה נסיון עם תינוקות לא רגועים.
גם בעלי כבר נורא רוצה לצאת איתי לאיזה סופ"ש זוגי בלי הילדים אבל כל עוד הקטנטן קם לבקבוק בלילה ולפעמים גם לשיחה אני לא מרגישה בנוח להפיל את זה על אמא שלי.

נומלה

New member
באתי מבחוץ עם שאלה

את אמא חד הורית? את כל הבקשות שלך יכול למלא גם אבי הילדים. לבטח הוא יכול להשגיח על כולם בשבת כשאת נחה, או לקום כמה לילות בשבוע כדי שתוכלי לישון כמו בת אדם, או לשחק איתם בזמן שאת ממלאת אמבט, או אפילו רחמנא לצלן, למלא אמבט בעצמו ולרחוץ את הפעוט. ואפילו אם הוא נורא נורא עסוק, הוא יכול לשאול סתם איך את מרגישה.

גם אני באתי מבחוץ ..עם תשובה

נומלה!! יהורסת!!
את לא מרוכזת
היא רוצה לצאת עם בעלה להתאווררות

נומלה

New member
בשביל זה כל מה שצריך

זה תיכוניסטית שתקח את כל הילדים למגרש המשחקים לשעתיים, וזה לא מה שהיא כתבה למעלה.

רונית 294

New member
גם לי אין עזרה אחהצ

בעלי עובד עד מאוחר ואמא שלי לא גרה ממש לידי. חמותי לידי אבל לא עוזרת. מבאס קצת. אבל בסך הכל צרות טובות.

למעלה