סבתא ואמא שנפטרו

etiush

New member
סבתא ואמא שנפטרו

שלום. אימי וסבתי (אימה של אמא) שתיהן הלכו לעולמן בהפרש של כחודש, שניהם ממחלות קטלניות. אימי הלכה שילשום. איך אוכל לתקשר איתן? מישהו יכול להסביר לי איפה הרוחות שלהן עכשיו? מה הן עושות? ומתי יקרה הדבר הקרוי גילגול נשמות?

gm87

New member
ל-etiush

היי.. את יכולה לתקשר איתם באמצעות סיאנס אבל רק שתדעי לך שאת הסיאנס את צריכה לעשות עם מדיום או עם איש/ה שעשו את זה כבר ועם עוד מה אנשים.. ודרך אגב הסיאנס מסוכן מאוד לכן חשוב לעשות זאת עם מדיום

lilit jam

New member
../images/Emo11.gif

בדר"כ הנשמות נשארות בביתן כחודש לאחר המוות... והן ממשיכות הלאה כשמתפללים לעליית הנשמה לגן עדן...

I am a freak

New member
תנחומי

שלום לך אטי [
], שבת שלום. קודם כל- אני וכל הפורום משתתפים בצער אובדנך, תרגישי טוב. אני חושב שהמעט שתוכל לעשות כדי לכבד את מות אימך ולתת לה לנוח בשקט- זה לא לבצע שום תקשור. אני בטוח, שממש בעוד מעט זמן [אם לא כבר עכשיו]- אמא שלך כבר תהיה במקום הרבה יותר טוב. היא לא תסבול יותר. לידע כללי-
לתקשר אפשר, כמו שכבר אמרו לך- בסיאנס ובעוד דרכים. השיטה המקובלת ביותר בקרב בני האדם שלא רוצים לעבוד קשה מדי כדי לתת תוצאות היא הסיאנס.
הרוחות עכשיו במקום טוב יותר. רק העובדה שעכשיו היא לא סובלת יותר מבחינה גופנית צריכה לתת לך טיפה של שמחה מול כל העצב על האובדן.
מה הן עושות? מסתגלות.
תלוי. זה בהחלט תלוי [בכל כך הרבה גורמים...]. שבת שלום, הפריק.

אתיוש שלום

ראשית, אני מאד מצטער לשמוע על האובדן שלך. זה ודאי קשה - אני איבדתי את אימי, החותנת שלי ושתי סבתות על פני שלוש שנים, וזה לא היה קל, אז אני יכול רק לנחש מה עובר עלייך. בקשה אחת לי ממך: אדם שחווה אובדן שכזה בדרך כלל מחפש כל נחמה אפשרית. יש שרלטנים שינסו, אפילו במצב כזה, להפיק מכך תועלת. יש מי שפורץ לרכבים החונים ליד בתי-קברות (יש גם כאלה נבלות) ויש מי שגובה כסף מאנשים וטוען שהוא יכול "לקשר" אותם לקרוביהם המתים. אל תתני את כספך לאנשים הללו, אלא אם כן את מוכנה לשלם כסף לאנשים כדי שיספרו לך סיפורים שאת רוצה לשמוע ממילא.

למעלה