סבתא בדכאון!

יאנה gi

New member
סבתא בדכאון! ../images/Emo10.gif

אני לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת. לפני כחודש וחצי נפטר דוד שלי ממלחת הסרטן (הדוד היה אח של אמא). הוא היה צעיר יחסית בן 41 (ממש חודש לפני מותו חגגנו לו יום הולדת). מאז סבתא שלי נמצאת בדיכאון. אנחנו במשפחה חוששים מאוד לבריאותה. היא הפסיקה לקחת את התרופות שלה, היא מביעה הרבה מחשבות של רצון להצטרף לדוד שלי. היא נוסעת לבית קברות כמעט כל שבוע, ומאוד קשה לשכנע אותה לנסוע משם. היא חוזרת הרבה על זה שלאף אחד לא אכפת ממנה, ורק לדוד שלי היה אכפת ממנה. וזה לא נכון בכלל. סבתא שלי גרה עם ההורים שלי ועם אחותי (אני נשואה וגרה עיר אחרת) היא הייתה אמורה לנסוע עם ההורים שלי לים המלח , אבל היא וויתרה בסוף. חשבנו שזה יוציא אותה מהדיכאון. אנחנו לא יודעים מה לעשות ולאן לפנות. היא מסרבת לקבל עזרה מקצועית שאנחנו מציעים לה. מה עושים?

דליה ח

New member
להבין את סבתא

השאלה שלך ממש במקום, אבל אני לא בטוחה שזה המקום לפרסם אתר לחתונות. ולגבי השאלה שלך אני לא חושבת שיש תשובה חד משמעית. הכי חשוב זה להיות לצד סבתא, גם אם היא מתלוננת. היא קיבלה מכה חזקה ביותר. אין יותר גרוע מלאבד בן. לפעמים ההזדהות עם הכאב מספיקה, הרי אין מה לעשות יותר. להיות איתה בכאב שלה, וזה המון.

למעלה