סברס סליחה מראש

סברס סליחה מראש

אנטי זאכן צעקות האנטי זאכן אשר מתחת לחלוני סוחבים את מחשבתי למקום אחר למקום מן הצד האחר לראמאללה או לשכם והנה אני צועד בפאתי הרחוב חבוש כיפה וצועק בטוחות בעברית צחה כמובן אנטי זאכן אנטי זאכן והנה חבורות חבורות יוצאים לעברי בידהם רגלי מיתות תריסי חלונות ומשקופי דלתות מסמנים לי לבוא במין מבט כזה תגידו חברים מה אתם חושבים שיקרה? אני בכל אופן אתעורר לי מהסיוט הזה והנה תחת חלוני קפיה לבנה ארוכה ואדמונית צורחת בטוחות לפרנסתה ואין איש מעמי שמערער את ביטחונה רק שומע ואומר אמן נו כמו שאמרתי יש אבנים עם לב אדם ועמים עם לב של אבן בחסות מה ההבדל בין כדור פורח לראש קירח?

או שאני אעליב או שאני אצא בור

אבל ... זה בכוונה "מתה מתה" ולא "מטה מטה" ובכוונה "רגיל מיתות" ולא "רגלי מיטות" כלומר, אני לא קולט לא מבין או שאני כמו אדיוט נטפל לקטנות (שלדעתי הם גדולות עבור אחד שכותב שירה מעניינת כשלך) יש פה עוד אחד, רמברנט, הוא בכוונה כותב עם שגיאות... אני חושב... אם יצאתי יהיר, מתנשא או סתם מגעיל - מתנצל מראש - אני פשוט חייב להבהיר את זה לעצמי... אתה כותב יפה, זה בטוח - אל תקפיד עלי איל

אחי

אני נולדתי בעיירת פיתוח 10 שנות לימוד מרוקאי שגדל בצריף פתוח עובד בחברת כוהם {כניסות ויציאות החרא מהבתים} ים של שגיאות בחיים ובאותיות שמתי לב שאותך זה מעצבן זו לא הפעם הראשונה שאתה מתלונן אך רונן מאונן מתאמן נתאמן ניקרע תתחת על זה בסוף רק טוב יצא מזה תודה {3} התודה נכתבה בחסות נעיצת מחט בוריד בשפה הרפואית מכנים זאת זריקת עידוד

REMBRANT

New member
השגעיות הם לא בכבנה

אני עולה חדש בכל זאת אפשר להבין אותי

REMBRANT

New member
אני באמת עושה מעמץ

אפילו יש לי תוכנה שמתקנת אותי אבל צריך לבדוק בעזרתה כל מילה בנפרד במקרה אם אני לא בטוח אם כתבתי נכון ואין לי סבלנות לפעמים,אין לי זמן לפעמים אני אמרתי את זה כאן כבר מליון פעם ואני מצתער מראש למי שזה כל כך מפריע אבל אל תעירו לי על זה כי זה מעצבןת'י

כמו שאמרתי:

"או שאני אצא בור או שאני אצא אדיוט" יצאתי שניהם. שמע, סלח לי, וקבל עצה אם בא לך: 1. כתוב את ההודעות שלך ב WORD 2. WORD יצבע לך באדום שעדיף "מאמץ" מ-"מאמץ" 3. כשסיימת לכתוב - גזור והדבק לעמוד הודעות של תפוז בכל מקרה - מתנצל שוב, וכמו שאמר מיודעינו: "חייכת קלטת" ;) POKA

לא מבין

או שאני הולך לצאת בור, או שאני הולך לצאת קטנוני עד כדי גועל: זה בכוונה: "אתה תרד מתה מתה" ולא "מטה מטה" ? או: "רגלי מיתות" ולא "מיטות" ? כלומר, יש פה איזה מסר שאני לא קולט? - או שאני נטפל לקטנות (שפשוט לעניות דעתי הם גדולות שכן אתה כותב מאוד יפה - וזה צריך נורא להיות לך חשוב שהעברית תהיה כתובה נכון) יש פה אחד, רמברנט, שאני כבר איבדתי את כל ההבנה שלי בנוגע אליו... אני חושב שהוא "טועה" בכוונה, כי זה לא הגיוני לי אחרת... אני שוב מתנצל מראש אם אני פוגע או מעליב - באמת שלא - אני פשוט לא מבין אם אני מפספס פה.. אתה כותב אחלה יניב - יישר כוח, לך על זה... סליחה מראש איל

למעלה