סברס אצל פיונירס

ofribecker

New member
סברס אצל פיונירס

יום ו' 17.2.06 קיק-אוף 10:00 (הגעת שחקנים ושופטים 09:30) ספורטק תל-אביב. שופטים: עפרי בקר (שופט ראשי) רשף אבנית גדי גדות אמיר ברעוז האם יש לקבוצות כבר גם הרכבים פותחים? אם כן, האם תוכלו לפרסמם כאן? תזכורת: לאירוע אמור להגיע צוות צילום של חדשות ערוץ 2.

The TE

New member
שיהיה בהצלחה

אני אבוא לעודד אבל לא החלטתי עוד את מי אגב , יש המלצות ? זה ביג טיים גיים חברים , תתנו הצגה ותהיו מוכנים לקצת גשם קל , יש מצב שהגשם לא יעבור עד שישי אחה"צ .

liory33

New member
...גשם?!

תודה על הדאגה למרות הכל. אבל אם גשם היה משהו שמטריד שחקני פוטבול אז היו מטריות ולא מגנים... (אבל אם אתה כבר מזכיר, אפשר בבקשה להצופף מתחת למטרייה איתך בהפסקות?)

ofribecker

New member
הגשם מטריד מסיבה אחרת לגמרי

הקהל שאולי יבוא למשחק הפעם. אם יהיה גשם, נראה לי שלא יבואו הרבה אנשים שהיו באים ביום יפה. אני מחזיק אצבעות למזג אויר אביבי ביום שישי.

modz0r

New member
אותי יותר מפחיד משהו אחר

צוות הצילום.. אני מקווה שהם לא יפחדו מהמים.

The TE

New member
צודקים

הקהל וצוות הצילום ביום גשמי זו באמת בעיה אם חושבים על זה . אני מאמין שגם בארצנו השערוריתית יש מצלמות עמידות מים ומכסי הגנה כמו בחו"ל אבל לכו תדעו . אני מקווה שיהיה מזג אוויר יפה או מקסימום טפטוף בבוקר ואז יהיה לנו משחק יפה לצפייה ולאלה שמשחקים גם יהיה יותר כייף

ליאור....

כפרה עלייך בלי לפרוק כתפיים ודברים אחרים אם אתה יכול תעשה את זה לאחרים

liory33

New member
...עומר,כפרה עליך

אולי במקום שאני אדאג למיקום של הכתף שלי, פשוט תגיע ותהייה בכוננות?... הייתי יכול גם לבקש מאורי, אבל משהו אומר לי שהוא ייתן לי עצם ויגיד לי לנסות לא לנבוח(למי שלא בעיניינים, אורי עומד להיות ווטרינר...בעזרת השם) הייתי גם יכול לבקש משגיא אבל הוא כנראה יגיד "לא יודע ליאור...מה, זה כמו להוציא שן, רק הפוך?" ...הבנתם מה שגיא עושה. הייתי גם יכול לבקש מאור, אבל הוא סתם סטודנט...אז מה הקשר?! בקיצור, מחכה לראותך, או-קיי, הל???

חחח....

הצחקת אותי לצערי אני לא אגיע יום שישי.... יש לי שני מבחנים יום שישי הזה (מועדי ב') אבל ברוחי אני אהיה שם

LiRUN

New member
לא כל כך מפריע

תיהיה בטוח שאני אגיע בשישי!

ofribecker

New member
שתבינו איפה אנחנו עומדים

שימו לב לצרות המשותפות של כולנו... היום התקשרו אלי גם מערוץ 10. הם אמרו שהם מעוניינים לבוא לצלם ביום שישי בבוקר ושהם מסוגלים לתת לי תשובה סופית, עכשיו, על המקום, שהם אכן באים. אבל... ... הם צריכים לדעת אם ערוץ 2 באים לצלם... עכשיו תקשיבו לכל מסכת השיקולים שהמפיקה שלהם פירטה באוזני: אם ערוץ 2 מצלמים, אז אם גם ערוץ 10 מצלמים, זה יחייב את ערוץ 10 לשדר את האייטם במהדורת החדשות של יום שבת בערב, כי זה לא יהיה טוב אם הם ישדרו אייטם יום אחרי שערוץ 2 שידר אותו. בנוסף לכך - המהדורה של יום שבת בערב של ערוץ 10 כבר מלאה, אז לא טוב להם לשדר את הכתבה עלינו בשבת, אלא ביום ראשון. הם ביקשו לדעת תשובה סופית לגבי ערוץ 2. כאן נכנסנו יחד, רביב ואני להתיעצות מהירה מה עושים. רביב בדק מיד עם ערוץ 2 מה התכניות שלהם והם השיבו כדלקמן:"זה רשום לנו בסדר היום ליום שישי ואנחנו מתכוונים לבצע את האייטם." הם לא אמרו באיזה יום הם מתכוונים לשדר אותו. את התשובה הזו בנוסח הזה אמרנו לערוץ 10. עכשיו ערוץ 10 אמורים להודיע לי מחר אם גם הם באים. השתגעו שם בתקשורת...
יללה שיהיה בכיף ביום שישי

FootballH

New member
אני באקסטזה!!

חבל על הזמן. רבים עלינו לפריים טיים :) מה שכן, חשוב מאוד שיגידו שכתבה איך ניתן ליצור איתנו קשר!!!

modz0r

New member
מה בקשר לעיתונות?

מעריב\ידיעות יודעים על זה? אולי גם הם ירצו לשלוח איזה מישהו.. :)

ofribecker

New member
שלחתי

שלחתי הזמנה אישית גם לאבי אורנן ממעריב וגם לדייויד וייסמן מג'רוזלם פוסט. אם יגיעו, ברוכים הבאים.

ofribecker

New member
מהג'רוזלם פוסט קבלתי תשובה

דייויד וייסמן ביקש ממני שאחרי המשחק ואחרי כל משחק אני אשלח לו את התוצאה והם יפרסמו אותה. אל דאגה אני אשלח לו יותר מאשר רק את התוצאה...

Reshefgarcia

New member
נהוג ש...

אם שני עיתונאים,או ערוצים במקרה שלנו,רבים על בלעדיות,אז לבעל הסיפור (אנחנו) יש טיפה יכולת תימרון... כלומר,אנחנו יכולים לבוא במספר "בקשות" קטנות,כדי להבטיח לאחד הערוצים בלעדיות... לדוגמא,הם חייבים להזכיר בכתבה לפחות פעם אחת,בגרפיקה על המסך,פרטי יצירת קשר עם הליגה,לכל מי שמתעניין בהצטרפות. בנוסף לכך,הם (הערוץ המכסה את האירוע) מתחייב גם לעשות כתבה על משחק הגמר של הליגה... אני לא חושב שזה בקשות שהן בגדר סחיטה,אלא דברים מאוד הגיוניים מבחינתנו לבקש,והערוץ שיבטיח לנו את שניהם,יקבל בילעדיות לכיסוי המשחק.

ofribecker

New member
הכל נכון

ואני יכול לומר שהדברים שאתה אומר עברו גם לי בראש בזמן השיחות עם ערוץ 10 וביני ובין רביב. בכל אופן, אני חושש שאם נהיה חצופים מדי, (וכבר עד עכשיו היינו מאוד חצופים, תאמין לי) אנחנו עלולים להפסיד ולצאת קרחים מכאן ומכאן. יכול להיות שהם לא בדיוק רבים עלינו. הם בסה"כ מנסים לעבוד על-פי עקרונות ומדיניות מקובלת של הערוץ. נקווה שצוות צילום אחד לפחות אכן יגיע ביום שישי.

Reshefgarcia

New member
ולמרות זאת...

אני חושב שלבוא בבקשה של גרפיקה עם פרטי יצירת קשר זה ממש לא בקשה מוגזמת... הרי זה לוקח להם בדיוק עוד 5 דקות עבודה להוסיף את זה לכתבה

ofribecker

New member
זה ברור שנבקש את זה

אבל לא נתנה את בואו של צוות צילום בזה.

zipfer

New member
באמת צריך להזהר עם הבקשות

אם נגזים בסוף לא נקבל כלום

למעלה