סברינה מתוק לסוף השבוע
א א וֹ ד ל י ה New member 3/1/08 #3 נראה טוב! מחזיר אותי לשנות השבעים - לקונדיטוריה "לונדון" בתל אביב....
N Netel New member 3/1/08 #4 עם כל הכבוד לקונדיטורית לונדון ויש כבוד השתמשתי רק במיץ תפוזים טבעי,רום אמיתי-שום תמציות וטעמים לא אמיתיים. לפי מתכון של אהרוני.
עם כל הכבוד לקונדיטורית לונדון ויש כבוד השתמשתי רק במיץ תפוזים טבעי,רום אמיתי-שום תמציות וטעמים לא אמיתיים. לפי מתכון של אהרוני.
א א וֹ ד ל י ה New member 3/1/08 #5 אין לי מושג לגבי החמרים פשוט המילה "סברינה" מתקשרת אצלי לרטרו, בלי שום קונוטציה שלילית!!! זה הרבה עבודה?
אין לי מושג לגבי החמרים פשוט המילה "סברינה" מתקשרת אצלי לרטרו, בלי שום קונוטציה שלילית!!! זה הרבה עבודה?
פ פיץ66 New member 4/1/08 #22 חשבתי שמרחיבים את הבית ../images/Emo82.gif פיספסתי משהו???? או שאולי אתם פיספסתם משהו????
O o0Invisible0o New member 3/1/08 #17 אני מנחשת שלא.. כי מהיכרותי עם העוגה [אני אישית לא אוהבת, אמא מכורה..] שופכים עליה רום- שאינו מדביק. והקצפת מעל היא חלק בלתי נפרד מהעוגה- אי אפשר לצפות על קצפת.
אני מנחשת שלא.. כי מהיכרותי עם העוגה [אני אישית לא אוהבת, אמא מכורה..] שופכים עליה רום- שאינו מדביק. והקצפת מעל היא חלק בלתי נפרד מהעוגה- אי אפשר לצפות על קצפת.