סברה

screwdelulu

New member
סברה

נוסטלגיה, אני יודע... מצאתי אצל סבתי בקבוק סברה סגור ואטום... למי שלא יודע על מה אני מדבר: סברה זה משקה ישראלי שנהגו לשתות פה לפני הרבה שנים, כשיבוא האלכוהול מחו"ל היה לא פופולרי. זה ליקר תפוזים עם טעם שוקולד... ולשאלתי: האם המשקה התקלקל אחרי הרבה שנים (יותר מ10)? האם זה נדיר היום? שווה לשמור בשביל האוסף? או לשתות בארוחת ערב של יום שישי?... אגב, על המשקה לא כתובים אחוזי האלכוהול בדרך המקובלת היום, אלא רק בשיטת הProof.

marsala

New member
למה נוסטלגיה?

עדיין הליקר הלאומי ! לא כדאי לשמור.. פתח וטעם את טעם הקפה הוא כנראה לא איבד . אבל מה עם טעם התפוז ??? בהצלחה מוש

screwdelulu

New member
מה?!

עדיין מייצרים? לא ראיתי כזה בחנויות אפילו פעם אחת! טעים לדעתך?

gh231

New member
יש לנו שני בקבוקים

שנקנו לפני שנים לא רבות. אחד בטעם קפה-תפוז ואחד בטעם שוקולד אגוז. דווקא לא רעים.

gh231

New member
הבנתי חופשי, הבנתי דיוטי פרי

אבל מה זה תיירים?

screwdelulu

New member
טעמתי ו...

זה לא מגעיל, אני חושב שיש פוטנציאל. בתור אחד שלא מת על השילוב של שוקולד עם תפוז, הייתי אומר שזה בסדר. האגוז-שוקולד נשמע לי יותר טוב. למישהו יש מתכון למשהו טעים עם התפוז-שוקולד?

lara29

New member
הצעה

אפשר לעשות משהו כמו סומבררו רק במקום ליקר קפה להכניס סברה כלומר - שתי מנות של סברה מנה אחת של שמנת מתוקה צריך להיות נחמד וקליל .

gh231

New member
ינוסה הערב...תשובה בלילה

אצל ההורים אין אלכוהול משובח.... כשמתארחים אצלם צריך להסתפק במה שיש. ואם זה אומר פשרות כואבות- זה מה שנעשה.

למעלה