סבל לא ברור

julia37

New member
סבל לא ברור

שלום לך, קודם כל תודה רבה על העשייה בשבילנו!! אני אם לשני קטנים, מחוסרת עבודה כבר כמה שנים, ניסיתי כל אפשרות למצוא, ואני "מטפסת על הקירות" בבית. אני נמצאת בדכדוך אינסופי וכל יום הוא הישרדות נפשית בשבילי. מבחינה כלכלית אין בעיה. המצב הנפשי שלי משפיע על הבעל והילדים, למרות שאני מתאמצת להסתיר, ולתפקד טוב. רציתי לדעת אם המצב הולך להשתנות. חשבתי לעבור למקום קהילתי יותר (כמו קיבוץ) בו ארגיש פחות את הבדידות (אני אדם מאד פעיל קהילתית). ת. לידה: 12.12.68 שם פרטי: 7 שם משפחה לפני הנישואין: 10 שם משפחה אחרי הנישואין: 5 בעל: ת. לידה: 4.10.68 שם פרטי: 8 שם משפחה: 5 תודה רבה רבה!!!

julia37

New member
פרטים נוספים

תאריך לידה עברי- כא' כסלו תשכ"ח תודה!

סבל לא ברור

האמת שאני חייבת לומר לך שהסבל שלך כן ברור , ואמנם לא חייב להיות ככה ! את מאוד משפחתית ומקריבה את עצמך עבורם ולא מאפשרת לעצמך צמיחה אישית הילדים הם כל עולמך ונוח לך להיות בבית . מבחינת עיסוק מתאימים לך כ"כ הרבה אופציות שיש בהם אומנות ,יצירתיות ,עבודה עם ילדים , ככל שתהייה בבית זה יעלה לך בבריאות הנפשית וחבל הרצון לשנות מקום פיזי לא ישנה את המהות הנפשית ואת לקראת תהליך הדורש שינוי ולכן , ישנם קשיים והם פתירים אם רק תקחי יוזמה ותשני . בברכה,קרן

julia37

New member
תודה רבה, רק רציתי לשאול

כתבת "ואת לקראת תהליך הדורש שינוי ולכן, ישנם קשיים והם פתירים אם רק תקחי יוזמה ותשני", באיזה תהליך מדובר ומתי. אני דווקא מנסה לקחת יוזמה וזה קשה... שוב- תודה! כתבת דברים מאד נכונים- אני מאד מקריבה בגלל הרצון לגונן.

למעלה