סבל החיים

סטלקס

New member
סבל החיים

היא חזרה בתשובה הכירה שידוך ועוד חודשיים היא צריכה להתחתן היא עושה את הכל כדי לשכוח היא לא מתחתנת מאהבה ואני ימות ביום שהיא תתחתן בבקשה עזרו לי תנו לי עצות כדי לגרום לה לבטל הכל היא לא משלימה עם העובדה שהיא התאהבה בבחורה מה עושים כדי שהיא תשלים עם זה? עזרו לי בבקשה מה להגיד לה מה לעשות?

זה קצת מבולבל..

את יכולה לסדר קצת את הפרטים? אתן אוהבות והיא חזרה בתשובה כדי להתחתן עם שידוך? הבנתי נכון?

סטלקס

New member
הבנת נכון מאוד

עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך לעזאזל גורמים לה להשלים עם עצמה שהיא התאהבה בבחורה?

לא נראה לי שיש לך מה לעשות כרגע

יש אנשים שצריכים לחוות על בשרם את הכאב של מכירת הנשמה, הייתי בסרט הזה, כמה שזה כואב, זה מה שנכון לה כרגע. אני בטוחה שהיא צעירה, אם הספר שלי היה כבר יוצא לאור, הייתי מציעה לך לקנות לה אותו מתנה, אבל גם אחרי קריאתו אני בספק אם זה מה שימנע ממנה את החתונה. תני לה את הזמן. בסוף זה יבוא לה, תדלק אצלה הנורה, אני מקווה שזה לא יעלה לה בבריאות כפי שלי זה עלה. רינת

מורן א

New member
גם אני חושבת

שהרבה אין מה לעשות, למרות הצער והכאב. השאלה כמה היא איתנה בדעתה? כמה חשוב לה לברוח מאהבתה לאישה? כמה היא חוששת לעמוד מול מציאות עולמה? ככל שהתשובות יהיו גדולות, כך יקטן הסיכוי לשינוי, לא עכשיו. כפי שנאמר, תני לה את הזמן, גם אם מדובר בטעות. זה זמן ההסתגלות שלה, גם אם הוא כרגע בתוך נישואי בחירה שהם נישואי בריחה ועוגן זמני כדי לחשוב ללא איומים על מציאות שונה. בהצלחה.

לעיתים לומדים רק בדיעבד

סטלקס גם אני חושבת שאין הרבה מה לעשות עכשיו. וכן, זה נראה כבריחה, חוסר רצון להתמודד עם התחושה של לאהוב אישה, יכולה לומר לך שלעיתים לוקח זמן , לא רק להבין את הענין אלא ליישמו. בגלל סביבתנו הקרובה (הורים, משפחה, אחים, ילדים), מקווה שהיא תתפקח ותחזור ואם בחירתה היא בחיי שקר, אין לך מה לעשות אלא להשלים עם כך בכל הכאב שאת חשה. ב ה צ ל ח ה

princhipeta

New member
לא יודעת אם אני אוכל ממש לעזור

אני רק יכולה להגיד לך שזה משהו שהיא חייבת לעשות. היא חייבת להבין עם עצמה מה היא רוצה, אפילו אם היא הולכת על הדרך הקיצונית ביותר, חתונה. אם היא תחזור אליך, לא שלמה, מפוחדת, מסתכלת כל הזמן מעבר לכתף- איזה חיים תחיו? אני בטוחה שאת רוצה לעשות את מה שטוב לה, העצה שלי היא שעם כל הקושי, תאחלי לה בהצלחה ותעמדי לצידה עד כמה שאת מסוגלת. השאר כבר יקרה מעצמו. הרבה בהצלחה ואנחנו פה!

אתן מציעות לה לוותר..

זה לא חייב להיות ככה. בטענה שהיא צודקת- שזה באמת טעות. אני מבינה שיש טעויות שצריכים לעשות כדי להבין טוב יותר- אבל מה אם אפשר למנוע את אותה טעות? זה לא עדיף? אולי אם תדברי איתה- תעשי ניסיון אחרון. אני לא יכולה להכניס לך מילים לפה, את המילים רק את יודעת ומכירה. אבל אל תוותרי במיוחד אם את מרגישה ויודעת שאין לך על מה לוותר. בהצלחה. ותזכרי שהפחד אומנם גדול- אבל לדעתי, האהבה יותר.

צעיף לבן.. זה לא לוותר

צעיף לבן גם אני רומנטית לאללה וחושבת שאין כמו האהבה, אך יש לעיתים מציאות שאי אפשר להלחם בה, המלחמה יכולה לעשות את ההפך, ובכלל המילה מלחמה לדעתי לא אמורה להיות קיימת באהבה. לפי מה שהבנתי הן דיברו והיה ניסיון לשיכנוע לא לוותר על החיים האמיתיים, לעיתים רק הניסיון מביא את ההתפקחות, אין ברירה. גם אם הניסיון הזה רע. העיקר שיהיה לכולנו רק טוב ונכון בחיים (-:

למעלה