סבל בטייפון 50

גומיה

New member
סבל בטייפון 50

שלום. יש לי טייפון 2004. ביררתי לגבי סבל וארגז במוסך ונאמר לי כי מדובר בכ-700~800 ש"ח. האם ישנה דרך להוזיל את העלות ע"י קניה של הציוד והרכבה לבד? אני לא ממוחה גדול אבל לפי מה שזה נראה מדובר בסך הכל בברגים ואומים. אשמח לתשובה! תודה

סחתיין על הטייפון ואל תתקמצן..

בטיחות זה דבר הכרחי. הברגים ואומים צריכים להיות מחוזקים ויציבים בתנאי המזג האויר ובנסיעות שלך. לא תרצה שזה ייפול לך באמצע הנסיעה, מה שיכול לגרום לנפילה או לפגיעה באדם אחר. בכל מקרה, הטייפון ישאר אצלך הרבה זמן. יש לי חבר, תאמין או לא, שיש לו טייפון כבר 12שנים !!!

DuuGi

New member
העבודה זה 4 דקות

איפה שאתה קונה את הסבל/ארגז גם יכולים להתקין לך ובדרך כלל לא לוקחים כסף לא הבנתי מהשאלה שלך אם המחיר כולל סבל וארגז ואם מדובר בחדשים או יד שניה. אם המחיר כולל סבל חדש + ארגז חדש + הרכבה , זה ממש לא יקר

גומיה

New member
מה המחיר של הקומבינציה הנ"ל?

שאתה אומר לא יקר למה אתה מתכוון?

kmk1

New member
אם אתה לא יודע להרכיב עדיף שתשלם ..

זה לא כזה פשוט , מנסיון ..

DuuGi

New member
אני מתכון שאני שילמתי

850 ש"ח על ארגז וסבל כולל הרכבה (ארגז טוב) יש ארגזים הרבה יותר זולים , תברר מחירים, אתה יכול להיקנס ליד2 ולקנות משומש. בכל מקרה ההרכבה היא לא הרכיב היקר בכל הסיפור , וכן אפשר לעשות את זה לבד אם יודעים איך.

גומיה

New member
תגיד, אתה משאיר ציוד בארגז?

אתה משאיר את הקסדה ויתר הציוד בארגז? או שהכל נסחב איתך? אני בעיקרון מחפש ארגז שיהיה אפשר להשאיר את הציוד בלב שקט יחסית... יש דבר כזה בכלל? (ארגז קשה לפריצה)

למעלה