סבלנות יש לכם?

mayakol

New member
סבלנות יש לכם?

לא? איספו קצת בשבילי ושבו לענות על זה- שם: גיל: ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: כינוי שאחרים מכנים אותך בו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורום הזה? המשקה אהוב: טוסט או לחם: ממתק אהוב: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? התחלה או סוף? השעה שסיימת לענות על השאלון: סליחה אם חלק מהשאלות מפגרות... לקחתי את זה מפורום אחר.

......

שם: נעמה גיל: 16 ו4 חודשים נייקים במסנג'ר ובאיסיקיו: נעמה כינוי שאחרים מכנים אותי בו: נעמונת ספר אהוב: שחר סרט אהוב: רואה בקלפים הדבר השנוא ביותר: פלאפון הדבר האהוב ביותר: להתנדב צבעים אהובים: כחול אדום ושחור להקה אהובה: אין לא שומעת מוזיקה סרט דיסני אהוב: היפיפיה והיחפן 2 חיית מחמד: כלב מקצוע שנוא: מתמטיקה!!! שיר אהוב: רחם שיר שנוא: שירים לועזים המילה הכי ארוכה שאני מכירה: טלסקופ מיקרוסקופ אינצקלופדיה הדבר שאני עושה שמשעמם לי בשיעור : יוצאת לכוח לתת פורום שאני משתתפת בו: כיפה , קטיפנט איך הגעתי לפורום זה?: משיעמום המשקה האהוב: מים לחם ממתק אהוב: במבה שפה אהובה: עברית הספר האחרון שקראתי: שאל נא של הרב אבינר ציטוט נבחר: "יש לי כוח לתת" לא זה לא זה ולא זה בלי שעה תורה ביום אין חיים אין לי זמןןןן מנגנת על העצבים:) איקון אהוב: פרצוף שמח קור גשם סמל של בנ"ע כשאהיה גדולה אני אהיה אחראית על מחסן של כוח לתת שם שהייתי רוצה להיקרא בו: שלהבת אני אוהבת את הביצה שלי: עין אני נמצאת תמיד במסנג'ר ובאיסיקיו הסרט האחרון שראיתי: לא ראיתי כבר איזה 4 שנים סרט בקולנוע אני נלחצת ממבחנים ספרים באנגלית: לא מילה אהובה: מזאת השאלה הזאת??? תוכנית אהובה: המומינם:) הרגל מגונה: ללכת יחפה עדיף להיות נמוכה מה חיים לא הייתי לובשת: מכנסים ברחוב המורדים: לאאאאאאאאא דג באקווריום המספר מזל שלי 4 ואין לי מושג למה אין לי קמיע פלאפון- נזק לאימאבא אני כול החיים במחשב חג אהוב: פסח הקלדה עיוורת: יודעת התחלה או סוף: סוף השעה שסמיימתי: 19:46:02

../images/Emo178.gif-הותשתי..

שם: גילת גיל: 19 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: :)-כן כן.. כינוי שאחרים מכנים אותך בו: גיל, גילתי, גילתוש, גילגל ספר אהוב: יש יותר מדי.. סרט אהוב: החנות מעבר לפינה-בשחור לבן הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: כשאנשים פוגעים אחד בשני הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לחיות.. צבעים אהובים: כתום ירוק ושחור להקה אהובה: אין להקה, יש את יזהר (אשדות) ברי (סחרוף) ושלמה (מלחין ספרי טל'..) סרט דיסני אהוב: כולם, אפשר?.. חיות מחמד: כלב ועוד אחד מקצוע אהוב: בבי"ס? הכי אהבתי את השיעורים החופשיים.. סתם לא, שיעורי היסטוריה ומת'/אנגלית כשטרחתי ללמוד עשו לי את זה מקצוע שנוא: אוי, אוי,אוי מדובר על שיעורו של הרב היקר- אישות ומש'- זוכרת מיטל?.. שיר אהוב: נעה של הים.. שיר שנוא: טראנסים-יאק המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת, מקשקשת, סורגת פורומים שאתה משתתף בהם: בנ"ע-כמובן, והיו אי שם בעברי האפל עוד כמה שננטשו.. איך הגעת לפורום הזה? ליאור גרר אותי..-תודה לך חמוד בהזדמנות זו המשקה אהוב: נס על חלב טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: מארס שפה אהובה: עברית- אלא מה?.. הספר האחרון שקראת: הנזיר שמכר את הפרארי שלו ואני באצע חסד נעורייך ציטוט נבחר: Nothing is as easy as it looks חמין, טשועלנט או סחנה: חמין השלם/השלימי: "בלי..." מלח?.. השלם/השלימי: "אין לי..." כוח, בא לי חופש גדול.. מנגן ב: מנגנת לשעבר בפסנתר, חליל, קסילופון, מצליתיים, ונראה לי שזאת ההיסטוריה שלי של כיתה א'.. אייקון אהוב:
קור או חום: חום גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): שמיים כשאהיה גדול אני אהיה...: גדולה? שם שהייתי רוצה להיקרא בו: גילת איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? עין באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אוןליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אוהו, ממש אין לי שום זיכרון מהקולנוע אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? יאפ מילה אהובה (כגון מבצבץ ): בטירוף.. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פלאי קלעים- מישו זוכר את זה? הרגל מגונה: לא לישון בכלל או לישון יותר מדי עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני שונאת גמבה מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? לא הייתי משאילה בגדים מסבתא- אני אוהבת אותך סבתא.. המורדים, כן או לא? ממש לא דג - באקווריום או בצלחת?גם וגם, אפשרי? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? א"א להדביק לי אחת,אז למה לי להדביק?.. מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? השכל שעוד נשאר לי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך וני? לפעמים נזק, לרוב מצרך כמה שעות אתה במחשב ביום? אהמ,אני אדלג.. חג אהוב- יום העצמאות.. חג אחד שאפשר לצאת בו כמו שצריך הקלדה עיוורת - יודע? אכן כן התחלה או סוף? סוף השעה שסיימת לענות על השאלון: 19:44

mayakol

New member
טוב הנה-

שם: שירה גיל: 17 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: אין משהו מיוחד... כינוי שאחרים מכנים אותך בו: mayakola שירה'לה, שירוש ספר אהוב: "עקידת תמר" של נעמי רגן סרט אהוב: טיטאניק... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ירקות!!!!! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: ילדים קטנים!!! צבעים אהובים: כחול, ירוק, סגול להקה אהובה: "מוניקה צניעות" (מוניקה אהההמ... אלו עם הדיסק חיות מחמד...) שאריאל נתן לי את הכינוי היותר חביב שלהם...
סרט דיסני אהוב: מלך האריות, נראה לי. חיות מחמד: לא מתה על בעלי חיים... אבל לדיסק של מוניקה קוראים כך!
מקצוע אהוב: פסיכולוגיה מקצוע שנוא: ספורט!
שיר אהוב: "פרפר" של מוניקה... ויש עוד אבל זה הראשון שעולה בראש. שיר שנוא: כל המזרחית האלה... שרית חדד וחבריה...
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אינציקלופדיה?
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מעבירה אס.אם.אסים... ופתקים... לועסת מסטיק... עושה טבלת יאוש על השולחן... פורומים שאתה משתתף בהם: בנ"ע, דתיים חילונים. איך הגעת לפורום הזה? במקרה נכנסתי פעם אחת... ומאז אני לא יכולה לצאת!
המשקה אהוב: קר- תפוזים... חם- קפה... טוסט או לחם: טוסט!!! ממתק אהוב: מסטיק קינמון שפה אהובה: פורטוגזית מדוברת. סתם, עברית כמובן! הספר האחרון שקראת: ממממ... זה היה מזמן... ציטוט נבחר: "אני תמיד צודקת"...
חמין, טשועלנט או סחנה: מה זה השאלות האלה?? שיהיה טשולענט אבל לא מתה על זה... השלם/השלימי: "בלי..." המחשב הייתי משתגעת. השלם/השלימי: "אין לי..." כוח ללמוד הסטוריה מנגן ב: עצבים של אנשים אייקון אהוב:
אוהבת להשתמש בו! קור או חום: קור... גשם או שמש: שמש! (סותרת את עצמי, אה?
) תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): של נוף כזה.. לא יודעת איך מצרפים. כשאהיה גדול אני אהיה...: פסיכולוגית בע"ה!!! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אה????
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? בקשה רק את הצהוב... מקושקשת עם גבינה צהובה... באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינויסיבל- INVISIBLEׂ מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? את שר הטבעות שתיים. היה מגעיל כי לא הבנתי כלוווום. אתה נלחץ ממבחנים ? מאווווווד. ספרים באנגלית - כן או לא? לא. למי יש כוח וזמן? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): "טוווווב" סתם, לא... אני אחשוב על זה... סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: לא רואה דברים חינוכיים.
הרגל מגונה: להשאיר את המקל של הארטיק בכלמיני מקומות בבית... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: יש לי כאב ראש יותר מידי לאחרונה. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? שאלת טיפשית. מה בחיים לא היית לובש/ת? חולצת בטן, גופיה, בגד בצבע מזעזע... המורדים, כן או לא? לא. דג - באקווריום או בצלחת? בצלחת
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני בלונדה!
מה מספר המזל שלך, ולמה ? פחחחחח... לא יודעת. יש לך קמיע? מהו? יש לי פול בתיק. כלמיני תהילים קטנים ודברים כאלה מרבנים... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות אך מצרך מאוד חיוני! כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידי. חג אהוב- פורים!!! הקלדה עיוורת - יודע? לא... אבל מצליחה בזה דיי טוב. התחלה או סוף? התחלה! השעה שסיימת לענות על השאלון: 19.58

תשובות

ב"ה שם: אפרת (שם בדוי) גיל: 16 ו 9 חודשים ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: אין כינוי שאחרים מכנים אותך בו: אין ספר אהוב: ספר שירים סרט אהוב: סרטים ישראלים הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שאנשים משקרים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: שאנשים נחמדים צבעים אהובים: סגול , ברדו להקה אהובה: אין משהו ספציפי אבל מוזיקה חסידיית סרט דיסני אהוב: - חיות מחמד: אין לי מקצוע אהוב: בבית ספר אין דבר כזה מקצוע שנוא: יש לי רשימה ארוכה שיר אהוב: אם תלך שיר שנוא:אין שיר ספציפי אבל כל המזרחי המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אינציקלופדיה מה שעלה ראשון מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת פורומים שאתה משתתף בהם: דתיים , בנ"ע, חסידיסק (זה לא בתפוז) איך הגעת לפורום הזה? רציתי לשאול שאלה ונכנסתי ונשארתי.... המשקה אהוב: מיץ ענבים טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: במבה שפה אהובה: עברית הספר האחרון שקראת: מכתבים לצופיה ציטוט נבחר: cause God is life and life is love חמין, טשועלנט או סחנה: טשועלנט אשכנזיה עד הסוף השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת..." מנגן ב: התחלתי ללמוד גיטרה אייקון אהוב:
תן חיוך הכל לטובה!!!! קור או חום: קצת מזה וקצת מזה גשם או שמש: קצת מזה וקצת מזה תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אייך מצרפים? כשאהיה גדול אני אהיה...: בע"ה גרפיקאית שם שהייתי רוצה להיקרא בו: טוב לי אם השם שלי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? עין באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הפסנתרן סרט חזק וקשה!! אתה נלחץ ממבחנים ? קצת ספרים באנגלית - כן או לא? לא!!!!!!! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): שלפלף אנשים בחוברת הדרכה היה רשום שרצוי שתמיד יהיה אתכם איזה משחק נשלף וקראו לזה שלפלף אהבתי ת'מילה סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת : אין הרגל מגונה: להכנס לצאט ולפורום ... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה??............ מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? בגדים בלי קשר המורדים, כן או לא? לא!!!!!!!!!! דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? כמו כולם מה מספר המזל שלך, ולמה ? 2 יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידי חג אהוב- ראש השנה למה??? כי זה המומולדת שלי הקלדה עיוורת - יודע? כן התחלה או סוף? סוף כי בכל סוף תמיד יש התחלה חדשה!! השעה שסיימת לענות על השאלון: 20:00 זה מפורום משחק החיים

אניייייייייי

שם:קרן
ניקניים נוכחי באיי סי קיו:Leia organa
כינוי שמכנים אותי בו:אין לי עדיין
ספר אהוב:יש מלאאאאא, לאחרונה זה "משפחתי וחיות אחרות" אבל גם "בעל הזבוב", "בניחוח חדש", "בלתי הפיך" וספרי האסופית(ילדותי אבל שיהיה...) ועוד.
סרט אהוב: טרילוגית STAR WARS, אז מה חשבתם?
הדבר השנוא ביותר:שמסתירים ממני דברים.
הדבר האהוב ביותר:טיולים ביערות וחורשות
צבעים אהובים:תכלת כחול וסגול
להקה אהובה:הלהקה של יצחק, סוף הרחוב ז"ל
חיות מחמד:אין לי, אבל חולה על כלבים
מקצוע אהוב:ספרות ותושב"ע
מקצוע שנוא: אנגלית ושיעור ארגז חול
המילה הכי ארוכה: לא עולה לי עכשיו...
מה אני עושה שמשעמם לי: אם זה בשיעור אז מתאימה שירים לשיעור, לדג' בשיעור דכאוני של נ"ך(ירמיהו,מבינים למה?) אני מתחילה לשיר בשקט שירים של גבריאל חסון ושירים מדכאים של בין השמשות. סתם ככה- פשוט מתחרפנת ושומעת מוזיקה מגניבה.
פורומים שאני משתתפת בהם:דתיים, מלחמת הכוכבים ודתיים וחילוניים.
איך הגעתי לפורום הזה: בעקבות משהו שחגי כתב...
משקה אהוב:תות בננה, במיוחד מילשייק תות בננה.
טוסט או לחם:טוסט.
ממתק אהוב:מה לא??? אבל הכי ביצות הפתעה של קינדר כשרות למהדרים(והחלב לא עקו"ם)
שפה אהובה:עברית, אלא מה?
הספר האחרון שקראת: "בעל הזבוב"
ציטוט נבחר: ולא מצא הקב"ה כלי מחזיק ברכה לישראל אלא השלום.
נראה לי שאני יעדיף לומר חמין
בלי: בלי לחם אין תורה, בלי תורה אין ישיבות אם אין ישיבות- תלמידי הישיבות יתגייסו.
מנגן ב:כלוווווום
אייקון אהוב:
קוררררררר
גשם או שמש:שמש אבל קורררר
תמונה נוכחית:הנה...
כשאהיה גדולה אני רוצה להיות במאית
שם:מממממ אין לי מושג
ביצה:בתור חביתה
במצב זמין באיי סי קיו
סרט אחרון בקולנוע:לא זוכרת, רק זוכראת שהיה זוועה.
נמוך או גבוה:גבוה כמוני
ספרים באהגלית:לבוקריפורט כן
מילה אהובה:ניצנוץ, קלאסיקה
סדרה טלויזיה:גם חינוכי? שיהיה היהודי הנודד
בחיים לא לובשת: חצאיות קצרות- זה לא אני!
המורדים:לא אכפת לי
דג בצלחת, ברור
סטיגמה:חנונית ולא שפויה, זה מה שאני.
קמיע:אין
פלאפון:גם נזק וגם חיוני
שעות במחשב:משתנה מיום ליום
חג אהוב:פסח
הקלדה עיוורת:לא כל כך טובה
התחלה או סוף:סוף השעה:20:10

ומשהו חשוב!

שכחתי סרט דיסני אהוב: אז אין דבר כזה כל סרטי דיסני אהובים- מולאן, אנסטסיה, בת הים הקטנה ופוקהונטס הן המלכות!

טוב, בטח האצבעות יכאבו, אבל לא נורא

שם: רחלי גיל: 14 ניקניים נוכחי באיסיקיו...: חסוי כינוי שאחרים מכנים אותך בו: רחלי. השם שלי רחל, וכולם קוראים לי רחלי... ספר אהוב: בלתי הפיך ואלבי. סרט אהוב: יש כמה: יש לך הודעה, מפלצות, שרק, הנסיכה הקטנה הדבר השנוא ביותר: לשבת ולא לעשות כלום (ל-א להשתעמם, אלא לשבת בבטלה, כולל לדבר הרבה זמן...) וגם לשטוף כלים. ל-א ס-ו-ב-ל-ת!!! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: להיות עם ילדים קטנים... צבעים אהובים: בורדו(!!!) וכחול כזה, קצת יותר כהה מ"כחול-אפור" להקה אהובה: אין. אבל אני אוהבת את ריטה. חיות מחמד: דולפין!!! מקצוע אהוב: יש יותר מדי... יש לשון, מקצועות קודש, לא יודעת מה... מקצוע שנוא: ערבית ומוסיקה. ייאק! שיר אהוב: זה כל הקסם. שיר מדהים! שיר שנוא: בכללי - שירים מזרחיים. (לא לכעוס!) המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : כרגע עולה לי בראש מילה באנגלית, determiination מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת על השולחן, ומוחקת. פורומים שאתה משתתף בהם: בני עקיבא, בני עקיבא ובני עקיבא. אה, שכחתי לרשום את פורום בני עקיבא. איך הגעת לפורום הזה? עשיתי את רשימת כל הפורומים, וראיתי בני עקיבא, אז התלהבתי! משקה אהוב: בטעם ענבים טוסט או לחם: לחם ממתק אהוב: מרציפן, מרמלדה ושוקולד לבן שפה אהובה: עברית, אבל לא את השפה היפה... הספר האחרון שקראת: ספר אלגברה... מה אני אעשה, זה היה השיעור האחרון שהיה לי!
ציטוט נבחר: "מה? לא שמעתי" חמין, טשועלנט או סחנה: טשולענט. אשכנזיה או לא?
השלם/השלימי: "בלי..." קמח אין תורה השלם/השלימי: "אין לי..." כוח מנגן ב: אורגן אייקון אהוב:
קור או חום: חום גשם או שמש: גשם!!!! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: גננת, אני מקווה... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: לא יודעת איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה עם משהו בפנים באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אייסיקיו-אינביז'יבל, ומסנג'ר - מחוברת מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? בקולנוע - שרק, במחשב- יש לך הודעה. אתה נלחץ ממבחנים ? לא, אלא אם אין לי זמן ללמוד וזה גורם לי להתעצבן ספרים באנגלית - כן או לא? בערך... מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: לא רואה טלוויזיה כמעט, אבל אם יש סדרה קבועה שאני רואה - אז ווקר. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: הידעת שהמבחן הזה מעצבן??? מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? לבנים - גבוה, לבנות - נמוך. מה בחיים לא היית לובש/ת? חצאית מיני המורדים, כן או לא? ל-א!!! דג - באקווריום או בצלחת? חחח... בצלחת. כשהוא חי - הוא מעורר בי בחילה.. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? בד"כ שומעת לסטיגמות, אבל אחרי שבוע מפריכה אותן, לדוגמא- סטיגמות שצב הוא מכוער (סתם המצאתי משהו...) - אני מאמינה, אבל אחרי כשבוע ב"כ אני מגלה שלא. מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי. יש לך קמיע? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני, במיוחד בתקופה הקשה שלנו. כמה שעות אתה במחשב ביום? 4-5 חג אהוב- חנוכה הקלדה עיוורת - יודע? בערך. התחלה או סוף? התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: וואו סיימתי!!! 20:17

תחיה

New member
טוב אני רואה שהבגרות בהיסטוריה...

בעזר"ה בהחלט מתישה אותך! אז ככה: שם:יערית גיל 20+ ניקניים:ירוקה כינויים: שאלה מסובכת. פריקית, מבולגנת, מעופפת, נרקומנית וכו'... ספר: כול הספרים של רם אורן. סרט: תעביר את זה הלאה. דבר שנוא:מכות דבר אהוב: חיבוקים. צבע: ירוק. להקה: שלהבת סרט דיסני: מלך האריות. חיית מחמד: החתולים שלי. מקצוע אהוב: מתמטיקה. מקצוע שנוא: ספרות. שיר שנוא: כול הלועזי למיניהם. המילה הכי ארוכה: אין לי. שמשעמם: מקשקשת על נייר, או לחילופין על הגוף. פורומים: דתיים, דתיים-חילנוים, חוזרים בתשובה, לא לאלימות. איך הגעתי: לא זוכרת. משקה אהוב: מיץ עגבניות. טוסט ממתק: מסטיק בזוקה. שפה אהובה: אנגלית. הספר שקראתי: להיות משפחה. ציטוט נבחר: "עצבות פותחת שערי שמים, תפילה פותחת שערים נעולים". חמין. "בלי שכל... "אין לי מה להיות כאן". מנגן ב: מפוחית. איקון אהוב:
קור או חום: קור. גשם או שמש: גשם. תמונה נוכחית (רצוי לצרף): שקיעה. כשאהיה גדולה אני אהיה: אני כבר גדולה! שם שהייתי רוצה להיקרא: אין. הביצה שאני אוהבת: מקושקת. המצב שלי במסנג'ר/איסיי: בדרך כלל און ליין. מה הסרט הראשון שראיתי בקולנוע: זה היה מזמן. איך הוא היה: ממש אין לי מושג. נלחץ במבחנים: מה זה? ספרים באנגלית: כן. מילה אהובה: חיובי. סדרת טלויזיה: מה זה טלויזיה? הרגל מגונה: לצבוע את השיער כול שני וחמישי. עובדה טריוויאלית: אין לי דבר כזה בחיים... מה עדיף להיות: נמוך. מה בחיים לא הייתי לובשת: בגדיים חגיגים. המורדים: לא. דג: באקווריום. סטיגמות זה רע- אבל מה אתה? מטורפת. מספר מזל: אין לי דבר כזה. קמיע: יש המון. חוט על היד, תהילים בכול מקום. פלאפון: מצרך חיוני, עד שמגיע סוף החודש. כמה שעות על המחשב: יותר מידי. חג אהוב: ט"ו בשבט. הקלדה עיוורת: יודעת. התחלה או סוף: קשה... השעה שסיימתי: 20:20. יווווווווווווווו חשבתי שזה לא ייגמר! שירה אשריך!

ashkeloni

New member
טוב....אני עכשיו...

שם: נתן גיל: 15 וחצי ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: BAD_BEAST15 כינוי שאחרים מכנים אותך בו: לא לצחוק...אבל הבנות בשבט קוראות לי שבי וזה שיושב לידי בכיתה קורא לי "הארי פוטר" ספר אהוב: DUNE לכל ספריו סרט אהוב: גלדיאטור הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הממ...תריך קצת לחשוב...ילדים מעצבנים! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לחזור הבייתה אחרי בית הספר ולישון קצת צבעים אהובים: כחול-ירוק... להקה אהובה: טוב...קצת קשה...יש לי טעם דיי שונה מרוב האנשים שאני מכיר...אני אוהב את LINKIN PARK את EIFFEL 65 ועוד כמה להקות של ניו-מטאל סרט דיסני אהוב: יואו...אהבתי הרבה...אבל הכי אהבתי את מלך האריות 1 חיות מחמד: יואו...יש לי 8 חתולים...הנה השמות שלהם: 1.נוני 2.פוסי 3.BW 4.WB 5.קיטי 6.סמי 7.צ'יקי (האוזניים שלו פשוט עצומות ביחס לגוף שלו והוא ממש חמוד) 8. פלוסברי (שלא תעזו לשאול למה קוראים לו ככה) מקצוע אהוב: ערבית מקצוע שנוא: ספרות, מתמטיקה, אנגלית שיר אהוב: יש לי שתיים אהובים...1. Evanescence- Bring Me to Life 2. Linkin Park- Crawling שיר שנוא: של שיר של TATU (אני פשוט לא מבין איך אנשים ישלמו כדי ללכת להופעה שלהן) המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מהלעזאזלרוציםשאניאכתובכאן? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מנסה לדמיין איך זה יהיה לדחוף למורה מטאטא בפה
פורומים שאתה משתתף בהם: אני אסדר אותם לפי כמה שאני פעיל בהם... 1. משחקים 2. דרגון בו זי 3. בני עקיבא (אל תעלבו) 4. ניו-מטאל (אחותי מנהלת אותו) 5. לינקין פארק (גם אותו אחותי מנהלת) 6. מנגה ואנימה 7. מחשבים ואינטרנט 8. תוכנה וחומרה 9. רשתות ופס רחב איך הגעת לפורום הזה? שאלה קשה... הייתי ברשימת הפורומים וראיתי את הפורום אז החלטתי להצטרף המשקה אהוב: פנטה אקזוטי ודיאט קולה לימון טוסט או לחם: לחם קל ממתק אהוב: דיי!!! מספיק לגרות אותי!!! מספיק אני בדיאטה שפה אהובה: שפת הקודש!!! הספר האחרון שקראת: לטרון/רם אורן ציטוט נבחר: קאאאאאאאאאמממממממממממאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממממממממממאאאאאאאאאאאהההההההאאאאאאאאאאאאאממממממממממאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההה (גוקו/גוהן/גוטן/קרילין/יאמצ'ה--מתקפה פשוט לא נורמלית מהסידרה DBZ) חמין, טשועלנט או סחנה: שטועלנט השלם/השלימי: "בלי..." בלי מים אתם יכולים למות (המורה לספורט מכריח ילדים לשתות השלם/השלימי: "אין לי..." אין לי כוח לקום לבית הספר מנגן ב: באסה...כלום...אבל אני יכול לנגן (בערך) בפסנתר/אורגן משמיעה אייקון אהוב: משום מה זה לא פותח לי את החלון של האייקונים...אבל האהוב עלי זה זה העצבני הזה... קור או חום: קור!!! אני תמיד מזיע... גשם או שמש: גשם!!! אי תמיד מזיע... תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ) LINKIN PARK RULEZ כשאהיה גדול אני אהיה...: אין לי מושג שם שהייתי רוצה להיקרא בו: נתן איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינויסבל מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכר אתה נלחץ ממבחנים ? לפעמים ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): כל מילה שחברים שלי לא יודעים מה הפירוש שלה סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: WTF? הרגל מגונה: אני כוסס ציפורניים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: המורדים דפוקים!!! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? חצאית מיני המורדים, כן או לא? ללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? זה שיש לו פרוטקציות מהמורים (יש שתי ילדים בכיתה שלי שעושים מזה עניין גדול) מה מספר המזל שלך, ולמה ? 7 ככה יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? לא זה ולא זה כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדי חג אהוב- החופש הגדול הוא חג בשבילי הקלדה עיוורת - יודע? פחות או יותר התחלה או סוף? סוף (השנה) השעה שסיימת לענות על השאלון: 8:36 כי התחלתי דיי מאוחר

tamarhp

New member
אוקיי...

האמת שכבר עניתי על זה בפורום אחר... שם: תמר גיל: 15 וחצי ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: לא אומרת ולא אומרת כינוי שאחרים מכנים אותך בו: אני לא מרשה לאף אחד לקרוא לי בכינויים (טוב, חוץ מלmgirl. יש לה פרוטקציה מיוחדת) ספר אהוב: הארי פוטר, וגם ספרי מ.ארבל סרט אהוב: מממ... מלך האריות. אל תצחקו! גם הארי פוטר 2. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אכזבות. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מממ.. אני לא אכתוב מה שכתבתי בפעם הקודמת כי מישהו מסויים יכול לראות את זה... טוב, אז - להיות מאושרת. צבעים אהובים: כחול, שחור, ירוק. להקה אהובה: אין. סרט דיסני אהוב: מלך האריות. חיות מחמד: אחות קטנה (מישהי אלמונית) מקצוע אהוב: מחשבים, מתמטיקה (אל תעשו עלי חרם) מקצוע שנוא: היסטוריה!!! ספורט, ספרות. שיר אהוב: הרבה... משתנה מתקופה לתקופה... שיר שנוא: בוניטה דה מאס המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אמנסיפציה (למדתי היום קצת למבחן בהיסטוריה) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת על השולחן, מעבירה פתקים, משגעת את מי שמסביבי. פורומים שאתה משתתף בהם: בנ"ע, דתיים וחילונים, לפעמים בוני אתרים וגרפיקה ודפוס. איך הגעת לפורום הזה? הגבתי להודעה של mgirl ונשארתי כי ראיתי שיש פה חבר'ה נחמדים. המשקה אהוב: שוקו טוסט או לחם: אממ... טוסט. ממתק אהוב: אין כמו במבה! שפה אהובה: עברית. הספר האחרון שקראת: בעין יהודית.. קובץ מאמרים בנושא יהדות. ציטוט נבחר: "היכון למות" וגם "רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום" חמין, טשועלנט או סחנה: טשולענט, דהה! השלם/השלימי: "בלי..." השקעה אין הצלחה. וגם "בלי היסטוריה, ספורט וספרות החיים היו יותר יפים". השלם/השלימי: "אין לי... כח". מנגן ב: אורגן אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כמו של מישהי אלמונית כשאהיה גדול אני אהיה...: גדולה יותר. סתם, הלוואי ואני אהיה גרפיקאית. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: טוב לי עם תמר! מה אתם רוצים? טוב, בסדר - רות. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינביזיבל (פרייבסי) מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הארי פוטר 2, מדהים. אתה נלחץ ממבחנים ? בד"כ לא ממש. תלוי באיזה מקצוע. ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): "אמממ..." סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פיטר פן הרגל מגונה: להעיר לmgirl עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני לא חרשנית. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך מה בחיים לא היית לובש/ת? צבע כתום המורדים, כן או לא? לאאאאאא!!!!!!! דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? חכמה
מה מספר המזל שלך, ולמה ? 7 כי ככה בא לי. יש לך קמיע? מהו? אין לי. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? פעם היה נזק, היום מצרך חיוני. כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדי. חג אהוב- סוכות! (*אהמ*.. יומולדת שלי.. *אהמ*) הקלדה עיוורת - יודע? אולי התחלה או סוף? הסוף של ההתחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: 21:34

wafell

New member
בבקשה...

שם: גיא בן ברוך גיל: 17 ניקניים: wafell כינוי: גב"ב ( עם פתח וקמץ על הבית הראשונה והגימל ) ספר אהוב: ספר משפחתי / אפריים קישון. סרט אהוב: פייט קלאב ( fight club ) הדבר השנוא ביותר: שמצווים עלי בלי הסבר. הדבר האהוב עלי: שצוחקים. צבעים אהובים: כחול. להקה אהובה: sonata arctica סרט דיסני: אלאדין. חיות מחמד: לי אין, אבל לאח שלי יש אוגרים ותוכי. מקצוע אהוב: תאטרון. מקצוע שנוא: ביולוגיה. המילה הכי ארוכה שאני מכיר: טריפואוקולוטנשטיינטנדריך. ( tripoo'ckolotenshtaintendrich ) מה אני עושה בשיעור שמשעמם: ישן. פורומים שאתה משתתף בהם: הנוער העובד והלומד, אקטאליה לנוער, בני עקיבא. איך הגעתי לפה: ראיתי, נכנסתי. משקה אהוב: מים. לחם. שוקולד. שפה: עברית. ספר אחרון: ילדי רב החובל גראנט / ז'ול וורן. ציטוט: החיים הם לא וופל. חמין בלי א' אין ב'. אין לי כח. פסנתר אין קור גשם עננים שחקן גיא עין אייסיקיו מאטריקס 2 בסדר. לא כן שאלה אין קנאקים אין נמוך הייתי לובש הכל לא אקווריום כחולון 4, ככה לא מצרך חיוני 3 כריסמס. יודע שאלת כבר. 3 סוף. לקח לי 13 דקות.

../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

בס"ד ליאור כהן,18,70823792,יואב בלש חלש,מהיר ועצבני,שונא נצלנים/יות,אוהב שמפתיעים לטובה,כחול,סאבלימינל,עוד חוזר הניגון,בני ילד רע,אנציקלופדיה,כשמשעמם אז אני נכנס לצ'אט,אוהב ספרייט,טוסט,צ'אק,פורום בני עקיבא ופורום מתגייסים,שמש,כשאהיה גדול אז...אין לי שמץ,חביתה,באיי סי קיו און ליין,ירח דבש מטורף סרט קומדיה מצחיק נורא,לא נלחץ ממבחנים,מילה אהובה:שמעון אין לי כוח למשיך... אולי בהמשך...

mgirl

New member
משעמם לי בחיים

שם: מיכל גיל: 15 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: באייסי זה mich@ly, במסנג'ר זה salmon isn't smart כינוי שאחרים מכנים אותך בו: מייקי ספר אהוב: "רופאים" של אריק סגל, וגם כל שאר הספרים שלו. סרט אהוב: "ריקוד צמוד"... סרט מהמם הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ירקות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מחשב וטלוויזיה צבעים אהובים: כחול ותכלת, כתום, אדום... להקה אהובה: יש יותר מדי. סרט דיסני אהוב: מלך האריות (כמה נדוש!) חיות מחמד: אין, הם כולם מתים אצלי, אבל יש צרצר אחד שנמצא אצלי במקלחת כבר שבוע. מקצוע אהוב: מחשבים, אנגלית. מקצוע שנוא: מתמטיקה, ספורט שיר אהוב: יש הרבה יותר מדי. שיר שנוא: כל השירים של המורדים ושל סאבלימינל. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : סופרקאליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כותבת סיפורים. פורומים שאתה משתתף בהם: בנ"ע, משמרת שלישית לעיתים רחוקות. איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת... המשקה אהוב: ק-ו-ל-ה! טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: שוקולד! שפה אהובה: אנגלית הספר האחרון שקראת: "עקדת תמר" - התחלתי מזמן, סיימתי השבוע. ציטוט נבחר: "Think not what your country can do for you, think what you can do for your country" - זה מפורסם. חמין, טשועלנט או סחנה: חמין. השלם/השלימי: "בלי..." מחשב/שוקולד/אריק סגל אין חיים השלם/השלימי: "אין לי..." כח לסדר את החדר (ומחר באה מנקה) מנגן ב: אורגנית אבל בלי אקורדים, גיטרה רק תווים וטיפה סקסופון. אייקון אהוב:
. אני לא משחקת אבל זה במהדורה מוגבלת אז זה מגניב
. קור או חום: קור, בהחלט. חום זה כזה... חם! גשם או שמש: גשם שולט! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): פרנקשטיין, חמוד לאללה... כשאהיה גדול אני אהיה...: היי-טקית, מחשבים, בניית אתרים. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מייקי... שם חמוד לאללה
לדעתי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה, כל השאר מגעיל. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין. אבל יש לאייסי שלי בעיות אז שם זה די הרבה אופליין. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? וואו, זה היה מזמן... לא זוכרת. אתה נלחץ ממבחנים ? ממש ל-א! ספרים באנגלית - כן או לא? כן! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): sprinkles. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: טוק טוק מי זה דופק על קליפת הביצה שלי... הרגל מגונה: לא להסתרק בבוקר עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: קול של צרצר זה הקול הכי מעצבן בעולם. (שישתוק כבר!!) מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? בדיוק באמצע. מה בחיים לא היית לובש/ת? שמלה/חצאית פרחונית או עם תחרה כזאתי... המורדים, כן או לא? איכככככככככס! דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום, למה להרוג אותם? מסכנים! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני מיכל
או מייקי. מה מספר המזל שלך, ולמה ? 5, כי מישו (תמר יודעת מי, LOL) אמר לי פעם שמספר המזל שלי זה 5, זה היה כשחשבתי שאני מזל בתולה, ובסוף מתברר שאני אריה, אבל המספר נשאר. יש לך קמיע? מהו? השרשרת שלי, צדפים מסודרים בצורת כוכב (לא פרח!) פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני ביותר! (ושלי מקולקל
) כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבההההההההה חג אהוב- פורים כי הוא שמח, חנוכה בגלל הסופגניות. הקלדה עיוורת - יודע? יודעת, יודעת. התחלה או סוף? תלוי איפה. השעה שסיימת לענות על השאלון: 01:04 סליחה אם חלק מהשאלות מפגרות... לקחתי את זה מפורום אחר.

tamarhp

New member
אשכנזיה שכמוך

אומרים טשולענט, לא חמין! (זוכרת מה יש בפנים?)

tamarhp

New member
שכחת זום

ודווקא ראיתי אותך עם שמלה פרחונית...
והסרט האחרון שלך לא היה יפה במנהטן? (אממ.. נראה לי שיכלתי לענות על השאלון במקומך.. כרגיל..
חבל שלא שאלו תעודת זהות!)

איילת כ

New member
מצטערת אבל אני לא יכולה לענות

על רוב השאלות. למה? כי אני אחת שאוהבת המון דברים אבל אצלי לא קיים המושג הכי... וחוץ מזה אני גם מאוד תלויה (לא באנשים...).

למעלה