סבלנות יש לכם?

beckham17

New member
הנה התשובות שלי...

שם: אריאל גיל: 18 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: beckham17 כינוי שאחרים מכנים אותך בו: אין ספר אהוב: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה/דאגלס אדאמס סרט אהוב: מלחמת הכוכבים (כל השישה, למרות שעד עכשיו יצאו רק 5...) הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: משאלים ארוכים ומעצבנים, כמו זה... הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: להיות עם החבר'ה צבעים אהובים: אין צבעים מיוחדים... להקה אהובה: משינה!!! אני מוסיף עוד שאלה: זמר אהוב: מוש בן ארי! סרט דיסני אהוב: מלך האריות (נראה לי היחידי שראיתי בקולנוע...) חיות מחמד: הלוואי והיה לי כלב... בינתיים יש לי רק תוכי מדבר ודגים מקצוע אהוב: אין!!! מקצוע שנוא: הכל!!! שיר אהוב: תחזור תחזור/משינה שיר שנוא: כמעט כל שירי דנה ברגר המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : ולכשבתרנגולותינו (המילה הכי ארוכה בעבית, בדוק!) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: משחק בפלאפון, הולך לישון, מקשקש על דפים/ביומן, מבריז מהשיעור... פורומים שאתה משתתף בהם: הזה... איך הגעת לפורום הזה? אני מהמייסדים... לא שואלים מייסד שאלה כזאת... המשקה אהוב: קוקה קולה!!! טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: יש יותר מדי בשביל להעדיף אחד... אבל בכ"ז, נראה לי מקופלת. שפה אהובה: עברית שפה יפה הספר האחרון שקראת: אינו מזיק ברובו/דאגלס אדאמס, הספר האחרון בסדרת "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה" ציטוט נבחר: ס"ג י.ב.ע.כ.ה. אימפריה!!! חמין, טשועלנט או סחנה: טשועלנט!!! ברור!!! אין כמו אשכנזים!!! השלם/השלימי: "בלי..." שכל אין דאגות (שמעת קולה?) השלם/השלימי: "אין לי..." כח לסקר הזה... מנגן ב: גיטרה, לפעמים, כשמשעמם... אייקון אהוב:
קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): של צמחים כשאהיה גדול אני אהיה...: לא יודע......... אין לי מושג....... לא חושב על זה יותר מדי...... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: רק אריאל! ולא אחר! איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? הכל טוב! באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכר... הוא בטח היה טוב... אתה נלחץ ממבחנים ? איזה נלחץ? כשעושים כל שבוע 3 בגרויות, מי נלחץ?! ספרים באנגלית - כן או לא? לא! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): אין לי מילה אהובה... סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: מה זה?! הרגל מגונה: חסוי עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני בלונדיני!!!!!!! שמעתם? בלונדיני!!!! לא ג'ינג'י!!!! תוציאו את זה מהראש שלכם!!!!!! ב-ל-ו-נ-ד-י-נ-י!!!!!! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה! מה בחיים לא היית לובש/ת? חולצה צמודה, למה שאני ירגיש לחוץ בחולצה שלי?! המורדים, כן או לא? חס וחלילה! ברור שלא! דג - באקווריום או בצלחת? בצלחת! יאמי! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני דוס! מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין! יש לך קמיע? מהו? אין לי! ב"ה! פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני, אבל יקר! כמה שעות אתה במחשב ביום? לא ספיר... המונה כבר מת מזמן... חג אהוב- חג האהבה... סתם!!! שמחת תורה!!! הקלדה עיוורת - יודע? בערך... מתלמד... התחלה או סוף? מה זה השאלה הזאת?! נגיד סוף השעה שסיימת לענות על השאלון: 11:31

אריאל

אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!!!!!! אתה בלונדיני??????????????? הצילווווווווווווווווו הייתי בטוחה שהשיער שלך שחור או חום אבל בלונדיני??????????????????????? נעמה

mayakol

New member
לא ידעת עמיצורית?

זה הוזכר פה הרבה פעמים (רק שיש כאלה שטוענים שהוא ג'ינג'י!
) ולמה הצילו? מה רע בבלונד???

מיכלוש7

New member
חחח... ../images/Emo6.gif זה דווקא מצחיק,

כי אני מכירה רק 2 אנשים שקוראים להם אריאל ושניהם בלונדינים!!!

אושרה1

New member
אין לי סבלנות אבל אין משהו לעשות

בס"ד שם:אושרה גיל:14 ניקיים נוכחי באיסיקיו:אושרה כינוי שאחרים מכנים: יש מלא: אושה אושרי אושרהל'ה אושרה123(גליה) וכ'ו ספר אהוב: רוב הספרים של אסתר שטרייט וורצל,הארי פוטר. סרט אהוב: חומות של תקווה, פרל הארבור שונאת: גבינותתתתתת דבר אהוב: להיות עם החבר'ה צבע אהוב:כחול להקה אהובה: מוניקה.... דיסני אהוב: מולאן מקצוע אהוב: מתמתיקה(חוץ מבעיות) מקצוע שנוא: הכל! ביולוגיה שיר אהוב: שנים חסומות, עונות שיר שנוא: חלומות של את אתמול מילה ארוכה: לא יודעת שמשעמם בשיעור: קוראת,יושנת, מדברת פורומים: טלוויזיה, צופים,נוער בחו"ל ועוד הגעתי לפורום :סתם מצאתי אותו משקה אהוב: תה ומים טוסט ממתק: סוכריה על מקל ושוקלד אנגלית ספר אחרון שקראתי: גיאוני ציטוט נבחר: אקונה מטטה חמין! זהו התייאשתי אושרה

lali37

New member
תראי כמה אני משקיעה בך...

שם: אילה גיל: 15 וחצי ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: lali כינוי שאחרים מכנים אותך בו: אילה/ללי(רק אנשים בודדים קוראים לי ללי) ספר אהוב: וואוו קשה ה-מ-ו-ן הנסיכה הקסומה, שבועת רחל, 100 חורפים, היומן, ספור בלתי נשכח, מכתב בבקבוק, שקית ברוח וזוהי רק רשימה מצומצמת סרט אהוב: 10 הדברים שאני שונאת אצלך, ריקוד צמוד, ובטח יש עוד אבל זה מה שעולה לי בראש הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים צבועים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: וואוו לא יודעת אנשים נחמדים צבעים אהובים: סגול ורוד לבן להקה אהובה: לא יודעת! אוף! מה זה השאלות הקשות האלה? פ-ו-ל להקות אין לי ממש אחת מסוימת סרט דיסני אהוב: היפה והחיה, חתולים בצמרת, מלך האריות יש עוד אבל זה מה שעולה לי בראש עכשו חיות מחמד: אין לי אבל אוגר זה חמוד וכלב אבל נורא תלוי איזה סוג כלב מקצוע אהוב: אנגלית אבל רק השנה כי יש לי מורה מדהימה בדר"כ אני שונאת אנגלית מקצוע שנוא: ספרות והבעה שיר אהוב: של הגשר השין של רמי קלינשטיין שיר שנוא: zombie (מוקדש למיכל...) המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אנציקלופדיה?? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מדברת עם רעות.... פורומים שאתה משתתף בהם: בנות גלמור, משחקי שירים, זיהוי שירים ואחרון והכי חביב: זה!!!!! איך הגעת לפורום הזה? בזכות מיכלוש7 שאין לה אינטרנט יותר המשקה אהוב: מיץ תפוחים עדיף מוגז טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: תפוציפס של עלית שפה אהובה: ע-ב-ר-י-ת-! איזה מן שאלה זו!!!! הספר האחרון שקראת: שקית ברוח ועכשו אני באמצע: סודות ההצפנה ציטוט נבחר: "לכי חפשי את אלוקים כל סופשבוע ותתרפקי על קיר מאבן שומר פתקים בסה"כ את ילד שנשאר פגוע נרגעת רק כשהאורות סביבך דולקים... אני נשאר כאן לא החלפתי כתובת והחיים שלי ראי סדוק ומעושן כשתחפשי מקלט ממה שאת אוהבת אני אהיה כאן על הגשר הישן" חמין, טשועלנט או סחנה: אפאחד השלם/השלימי: "בלי אהבה א"א לחיות" השלם/השלימי: "אין לי כח להמשיך לענות על הדבר הזה" מנגן ב: כלום אייקון אהוב:
הוא פשוט נראה כ"כ חמוד קור או חום: שאלה טובה! נראה לי.... חום... גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אין לי מושג... משהו שאחותי או אחי שמו כשאהיה גדול אני אהיה...: זהו שאין לי שמץ אני תמיד חושבת על זה ואני יכולה להגיד לכם מה לא: רואה חשבון, עורך דין,מורה... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אני אוהבת את השם לי.... איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא אוהבת ביצים באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? פרי פור צאט (free for chat) מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הצלצול די טוב אבל לא שווה את הכסף אתה נלחץ ממבחנים ? לא ממש. קצת קצת ספרים באנגלית - כן או לא? לא הורס את ההנאה שבקריאה מילה אהובה (כגון מבצבץ ): התלבלבתי סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: בלי סודות הרגל מגונה: לעצבן אנשים (מיכל אמרה...) עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני לא בלונדינית (כאילו כן אבל לא אמיתית ובאשמת חברה שלי ואני שונאת את זה) (מוקדש לאריאל) מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך טוב לא יודעת... אבל נראה לי מה בחיים לא היית לובש/ת? חולצת בטן כשאני שמנה וכל הבטן נוזלת המורדים, כן או לא? כן דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום יא דוחה! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? לא יודעת תשאלו את החברות שלי מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני!!! כמה שעות אתה במחשב ביום? 4-5נראה לי חג אהוב- פורים הקלדה עיוורת - יודע? לא התחלה או סוף? התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון:4:34

מיכלוש7

New member
באמת הייתי רוצה לענות אבל...

אין לי זמן!
(עוד רבע שעה בערך אני נאלצת להסתלק מפה...) אז פעם הבאה שאני אבוא לאילה... אם זה יהיה בזמן הקרוב...

מיכלוש7

New member
סיימתי! ולקח לי פוווול זמן! תכנסו!

שם: מיכל גיל: 16 פחות 175 ימים, ואני גם בת 5669 ימים בדיוק! מגניב! ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: נתקו לי ת'אינטרנט (נחשו למה קוראים לי ככה... אגב המס' שלי-160623648) כינוי שאחרים מכנים אותך בו: גאש, (אל תשאלו למה!) ובלונדה (לפעמים זה גם בלונדה טיפשה! אח.. סטיגמות...) ספר אהוב: ספר?! מזה?! לא סתם, אני בקושי קוראת אבל אחרי שאני כבר קוראת, כל ספר נראה לי כאילו זה הספר הכי יפה, אז באמת קשה לי לענות... סרט אהוב: סרטים שאני בוכה בהם... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: כשמשקרים לי...
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: גלידת פצפוצי שוקולד עם סירופ שוקולד מעל! יאאמ... צבעים אהובים: ורוד בהיר, סגול, כתום ותכלת! להקה אהובה: וואלה?! שאלה קשה! בעיקרון-רוק! רוצים קצת יותר ספציפי? נירוונה, אואסיס, קרנבריז (מידי פעם) גוג גו דולס, וכו', אם אני אזכר בעוד אני אגיד... יש המווון! סרט דיסני אהוב: צעצוע של סיפור 1+2, מלך האריות! איזה סרט מדהים! פוקהונטס, מולאן, בעצם-כל הסרטים כמעט! חיות מחמד: הלוואי... אני מתה שיהיה לי כלב... מקצוע אהוב: כל המקצועות קודש, וגם הסטוריה אבל זה רק בגלל שלומדים על השואה, וספרות בגלל שהמורה כזאת חמודה! ואנגלית-כי זה קל!!! מקצוע שנוא: מתמטיקה ולשון!!! איכסה!!! שיר אהוב: zombie, losing my religion, live forever, iris, 74-75, lake of fire, smells like teen spirit להמשיך? שיר שנוא: מוזיקה מזרחית חוץ מכמה שירים ספציפים, וראפ! המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : לחפש במילון כאילו?! אני לא ילדה של מילים ארוכות! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: הולכת לישון! או פשוט-משחקת סנייק! אני מכורה לגמרי... פורומים שאתה משתתף בהם: כרגע בשום פורום, אבל פעם: בנ"ע, קוויזים, זיהוי שירים, נירוונה, גרפולוגיה, חלומות, וגם פסנתר ופסנתרים עד שהוא מת. איך הגעת לפורום הזה? וואלה?! כבר לא זוכרת! זה היה לפני יותר משנה! אני חושבת שתם מצאתי אותו בעצמי באחד מהשיטוטים באינטרנט... המשקה אהוב: שוקו! וחלב! טוסט או לחם: לחם... השיניים שלי לא אוהבת דברים קשים... ממתק אהוב: כל סוגי השוקולד! (במיוחד שוקולד לבן ושוקולד עם מילוי קרם תות!) וגם- במבה! שפה אהובה: אממ... עברית מן הסתם?! הספר האחרון שקראת: שקית ברוח, ואני בדרך לקרוא את "יש ילדים זיגזג"! ציטוט נבחר: אל תספר לקב"ה על צרותיך, תספר לצרותיך-על הקב"ה!
חמין, טשועלנט או סחנה: אף אחד!!! השלם/השלימי: "בלי..." שוקולד אין לחם השלם/השלימי: "אין לי..." כח לעשות שום דבר! מנגן ב: פסנתר!!! אייקון אהוב:
נכון שהיא פשוט מותק?! אני גם נורא אוהבת אותו:
(הוא מזכיר לי אותי...) קור או חום: בחורף-קור, בקיץ-חום! אני שמחה עם מה שיש לי! גשם או שמש: איזו אכזריות!!! אני מסרת לבחור!!! אני מתה על הגשם! וגם על השמש! וביחד זה הכי נחמד! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אני כל יומיים מחליפה... עכשיו יש לי איזו תמונה של כלבים/חתולים חמודים... (אני פשוט לא זוכרת! אני לא בבית עכשיו!) כשאהיה גדול אני אהיה...: גדולה! אך צעירה ברוחי! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: משו קצת יותר מיוחד ממיכל... אולי שחר או דניאל... איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? אני אדרג: מקושקשת, רגילה, קשה, ועין (אני שונאת ביצת עין! האמת שלא טעמתי... זה נראה מגעיל!) באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? קולנוע?! לא הייתי אולי שנה-שנתיים, זה כבר לא שווה את ה33 ש"ח שזה עולה! אמממ... בוא נחשוב... אני חושבת שהארי פוטר... איך הוא היה? טוב עד כאן! לקח לי שעה לזכור בכלל איזה סרט זה היה! אתה נלחץ ממבחנים? אני עושה ת'צמי נלחצת כדי שאנשים ירגיעו אותי ויגידו לי שאני בעצם טובה בחומר... (אבל ששש! אל תגלו לחברות שלי!) ספרים באנגלית - כן או לא? ממש לא. סתם לוקח לי שנים לקרוא, עד שאני מגיעה לעמ' 10, אני שוכחת מה היה בעמ' הראשון! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): חשוד, מפוקפק, מסקנה, הארה, כאילו, חבל"ז, צוציק, רכרוכי. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: לא אוהבת דברים חינוכיים... חחח... הרגל מגונה: תאמינו לי שאתם לא רוצים לשמוע על ההרגלים המגונים שלי... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: כשנולדתי, אמא שלי עדיין עמדה בתור לחדר יולדות, ולכן פשוט התחלתקתי החוצה ונפלתי על הראש... ולכן יצאתי ככה... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ברור שנמוך! נמוכים הם הכי חמודים! (אני 1.55 למי שמעוניין...) מה בחיים לא היית לובש/ת? דברים לא צנועים, ועוד יותר גרוע-בגדים לא מתאימים! עוד משו שאני שונאת-פסים לרוחב! המורדים, כן או לא? לראות פרק אחד לא מזיק, אבל-לא להתמכר!! דג - באקווריום או בצלחת? בים! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני?! הכל! רוצים לשמוע את רשימת הסטיגמות שהדיקו לי?! אוקיי: הכי הרבה זה בלונדינית וצפונית, אבל יש כאלו שטוענים שאני ערסית (בגלל הנעליים שלי... לכו תבינו-הם אדומות!) וגם היפית-בגלל שאני אוהבת ללכת יחפה, לעשות לעצמי צמות בשיער, ואני גם לא ממש סטרילית...
מה מספר המזל שלך, ולמה ? 37 ו73! למה?! זה סיפור ארוך מאיפה זה התחיל, אבל זה מפחיד כי כל דבר שאני עושה בחיים שלי מתקשר אלי באופן מפליא למס' האלו!!! זה אפילו מפחיד חברות שלי!!! (רק שבוע שעבר קיבלתי 73 במת'... ובטיול השנתי קיבלנו חדר מס' 73, באוטובוס הושיבו אותי בכסא 37 ובמסע פסח היינו אוטובוס 307!) יש לך קמיע? מהו? לא בדיוק קמע, סתם דברים שאני קשורה אליהם ואני מאמינה שהם מביאים לי מזל... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מתרך נורא נורא חיוני! כמה שעות אתה במחשב ביום? עם אינטרנט-7-8 שעות, בלי-3 שעות בערך... חג אהוב- חנוכה! (אבל זה רק בגלל שזה ביומולדת שלי...) ופורים! בגלל הממתקים... הקלדה עיוורת - יודע? פחות או יותר... כאילו, אני יודעת איפה נמצאית כל אות בע"פ, אבל זה לוקח לי הררבה זמן... התחלה או סוף? תלוי במצב רוח... השעה שסיימת לענות על השאלון: 20:53!

LadyTitania

New member
שלום לכווווולם../images/Emo70.gif

גיל: 20 ניק: LadyTitania ספר אהוב: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה / דאגלאס אדאמס הדבר השנוא ביותר: צביעות אהוב ביותר: שקיעה במדבר צבע אהוב: שחור להקה אהובה: דילמה קשה Jethro Tull או Pink Floyd סרט דיסני אהוב: אלאדין חיות מחמד: חתול מקצוע אהוב: פיזיקה מקצוע שנוא: לשון שיר אהוב: Jethro Tull - Boure' שיר שנוא: כל השירים של הבוי/גירל באנדס... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : Antidisestablishmentarianism מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: סורגת או מציירים פורומים שאתה משתתף בהם: בנ"ע איך הגעת לפורום הזה? רפי/ LordNor המשקה אהוב: קפוצ'ינו טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: Hershey's Hugs שפה אהובה: עברית... הספר האחרון שקראת: היום איננו כלה / צ'ינגיס אייטמוב, ציטוט נבחר: "זמן אין זמן עושים" / "Time is an illusion, lunch-time doubly so" חמין, טשועלנט או סחנה: חמין השלם/השלימי: "בלי קמח אין תורה" השלם/השלימי: "אין לי כסף אין לי"? מנגן ב: חליל צד אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אין כשאהיה גדולה אני אהיה...: -הלוואי בן אדם טוב יותר... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: הדסה איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו?
away מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? שר הטבעות / שני הצריחים איך הוא היה?
אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? ודאי מילה אהובה (כגון מבצבץ ):
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: ה
של פיסטוק הרגל מגונה: צריכה גבוהה של קפאין
...
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: It's a lovely day...(לקוראי המדריך לטרמפיסט) מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? תחפושת של
המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? קצת מהכל
מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי שמץ, אולי 7 כי היומולדת שלי תמיד בשבת
יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? לא זה ולא זה כמה שעות אתה במחשב ביום? נע בין אפס לשמונה חג אהוב- שבועות הקלדה עיוורת - יודע? כן התחלה או סוף? סוף השעה שסיימת לענות על השאלון: 22:02

נראה שזה מתיש...

שם: גלי'ה גיל:15 ו5 חודשים ניקניים נוכחי/מסנג'ר/אייסיקיו:galia_gi כינוי שאחרים מכנים אותך בו: רחל,גלי,גלייוש,גליושה..וכו'... ספר אהוב: אורי/דמעות של אש/שחר...(יש כ"כ הרבה) סרט אהוב: תעביר את זה הלאה, החוש השישי, הצעקה123,אין לי כח לפרט..) הדבר השנוא ביותר: להשתעמם. הדבר האהוב ביותר: לשמוע מוזיקה,לשירררררר,לטייל-אני מתה על זה,לקרוא, לראות טלויזיה.... צבעים אהובים: אדום, כחול, לבן. להקה אהובה: אני בקושי מכירה להקות...אולי כנסיית השכל
סרט דיסני אהוב:מלך האריות/פוקהונטס. חיות מחמד: כלבים....(התרגלתי) יש לי כלבה שקוראים לה שוקה והיא לא מפסיקה לנבוח
מקצוע אהוב: אני אוהבת הסטוריה...בייחוד של עמ"י,ו-של"ח. מקצוע שנוא: אנגלית, מתמטיקה. שיר אהוב: שמיים כחולים/עד הסוף הטוב. שיר שנוא: "חייב למות עלי"-חמסה. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר:איןעלגלי'הגלי'הצ'ה! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מקשקשת במחברת, שולחת פתקים, מתפחלצת. פורומים שאתה משתתף בהם: בני עקיבא. (אני נאמנה לפורום הזה
, סתם אין אחר פשוט.....) איך הגעת לפורום הזה: שמעתי עליו דרך ליאור, ונכנסתי אליו בעזרת חברה. משקה אהוב: קולה. טוסט או לחם: ברור שלחם. ממתק אהוב: שוקולד. שפה אהובה: עברית. הספר האחרון שקראת: יומני הנסיכה/אל תקראו לי חירות.(סתם דפוקים) ציטוט נבחר: גליה כאן ויאללה בלאגן והופ הופ הופ הופ הופ ויאללה בלאגן,כולם לובשים מסיכות אבל רק בפורים כולם מודים בזה,יופי-זה משחק ילדים, אופי-זה גורל החיים.... (סתם...רק הראשון) חמין, טשועלנט או סחנה: אני מכירה רק את החמין וזה הכי אהוב עלי. השלם/השלימי: בלי ישראל אין עולם. השלם/השלימי: "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית...." אין ייאוש בעולם כלל.... מנגן ב: אני לא ממש מנגנת.... מתכננת ללמוד גיטרה- ואלמד בע"ה. אייקון אהוב:
קור או חום: חום....לקור אין תקנה. גשם או שמש: שמש..... תמונה נוכחית על הדסקטופ: אני לא בבית אני אנסה להעלות אותה...רק כמה שניות זה ייקח...(אני פשוט בביצ'פר אבל התמונה שמורה באימייל) כשאהיה גדולה אני אהיה: באמת שאין לי שמץ של מושג...מה שבטוח שאני אמשיך להיות גליה משבט אלעד. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אני אוהבת את השם שלי, ואם היו שואלים אותי- מובן שהייתי רוצה להמשיך ולהיקרא בו-(כפי שזה קורה). איך אתה אוהב את הביצה שלך? מקושקשת. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? שר הטבעות או הארי פוטר2, לא זוכרת, אההה ספיידרמן בכלל. איך הוא היה? נחמד.... אתה נלחץ ממבחנים? זה תלוי מה המקצוע.... ספרים באנגלית- כן או לא? כן. מילה אהובה: מה, באמת?????????????!!!!!!!!!!!! סדרת הטלויזיה החינוכית המועדפת: אין לי. עובדה טריוויאלית בלתי מעניינת ובלתי חשובה: ?????????? מה עדיף להיות נמוך או גבוה? גבוה- אבל עם הגבלה.... מה בחיים לא היית לובש? בגדים לא תואמים
. המורדים כן או לא? מובן שלא. דג באקווריום או בצלחת? מובן שבצלחת. סטיגמות זה רע אבל מה אתה? מה , באמת???????!!!!!דדאאאא מה מספר המזל שלך, ולמה? מספר מזל??? אאאמממממממ.... יש לך קמיע? מהו? אין לי. פלאפון-נזק לאנושות, או מצרך חיוני? מצרך חיוני!!! כמה שעות אתה במחשב ביום? זה משתנה... חג אהוב: פסח/פורים/חנוכה. הקלדה עיוורת- יודע??? : ממש לא. התחלה או סוף? מהההההההההההההההההההה? ברור שסוף... עד הסוף סוף הטוב... השעה שסיימת לענות על השאלון: 12:10

למעלה