סיימתי! ולקח לי פוווול זמן! תכנסו!
שם: מיכל גיל: 16 פחות 175 ימים, ואני גם בת 5669 ימים בדיוק! מגניב! ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: נתקו לי ת'אינטרנט (נחשו למה קוראים לי ככה... אגב המס' שלי-160623648) כינוי שאחרים מכנים אותך בו: גאש, (אל תשאלו למה!) ובלונדה (לפעמים זה גם בלונדה טיפשה! אח.. סטיגמות...) ספר אהוב: ספר?! מזה?! לא סתם, אני בקושי קוראת אבל אחרי שאני כבר קוראת, כל ספר נראה לי כאילו זה הספר הכי יפה, אז באמת קשה לי לענות... סרט אהוב: סרטים שאני בוכה בהם... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: כשמשקרים לי...
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: גלידת פצפוצי שוקולד עם סירופ שוקולד מעל! יאאמ... צבעים אהובים: ורוד בהיר, סגול, כתום ותכלת! להקה אהובה: וואלה?! שאלה קשה! בעיקרון-רוק! רוצים קצת יותר ספציפי? נירוונה, אואסיס, קרנבריז (מידי פעם) גוג גו דולס, וכו', אם אני אזכר בעוד אני אגיד... יש המווון! סרט דיסני אהוב: צעצוע של סיפור 1+2, מלך האריות! איזה סרט מדהים! פוקהונטס, מולאן, בעצם-כל הסרטים כמעט! חיות מחמד: הלוואי... אני מתה שיהיה לי כלב... מקצוע אהוב: כל המקצועות קודש, וגם הסטוריה אבל זה רק בגלל שלומדים על השואה, וספרות בגלל שהמורה כזאת חמודה! ואנגלית-כי זה קל!!! מקצוע שנוא: מתמטיקה ולשון!!! איכסה!!! שיר אהוב: zombie, losing my religion, live forever, iris, 74-75, lake of fire, smells like teen spirit להמשיך? שיר שנוא: מוזיקה מזרחית חוץ מכמה שירים ספציפים, וראפ! המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : לחפש במילון כאילו?! אני לא ילדה של מילים ארוכות! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: הולכת לישון! או פשוט-משחקת סנייק! אני מכורה לגמרי... פורומים שאתה משתתף בהם: כרגע בשום פורום, אבל פעם: בנ"ע, קוויזים, זיהוי שירים, נירוונה, גרפולוגיה, חלומות, וגם פסנתר ופסנתרים עד שהוא מת. איך הגעת לפורום הזה? וואלה?! כבר לא זוכרת! זה היה לפני יותר משנה! אני חושבת שתם מצאתי אותו בעצמי באחד מהשיטוטים באינטרנט... המשקה אהוב: שוקו! וחלב! טוסט או לחם: לחם... השיניים שלי לא אוהבת דברים קשים... ממתק אהוב: כל סוגי השוקולד! (במיוחד שוקולד לבן ושוקולד עם מילוי קרם תות!) וגם- במבה! שפה אהובה: אממ... עברית מן הסתם?! הספר האחרון שקראת: שקית ברוח, ואני בדרך לקרוא את "יש ילדים זיגזג"! ציטוט נבחר: אל תספר לקב"ה על צרותיך, תספר לצרותיך-על הקב"ה!
חמין, טשועלנט או סחנה: אף אחד!!! השלם/השלימי: "בלי..." שוקולד אין לחם השלם/השלימי: "אין לי..." כח לעשות שום דבר! מנגן ב: פסנתר!!! אייקון אהוב:
נכון שהיא פשוט מותק?! אני גם נורא אוהבת אותו:
(הוא מזכיר לי אותי...) קור או חום: בחורף-קור, בקיץ-חום! אני שמחה עם מה שיש לי! גשם או שמש: איזו אכזריות!!! אני מסרת לבחור!!! אני מתה על הגשם! וגם על השמש! וביחד זה הכי נחמד! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אני כל יומיים מחליפה... עכשיו יש לי איזו תמונה של כלבים/חתולים חמודים... (אני פשוט לא זוכרת! אני לא בבית עכשיו!) כשאהיה גדול אני אהיה...: גדולה! אך צעירה ברוחי! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: משו קצת יותר מיוחד ממיכל... אולי שחר או דניאל... איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? אני אדרג: מקושקשת, רגילה, קשה, ועין (אני שונאת ביצת עין! האמת שלא טעמתי... זה נראה מגעיל!) באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? קולנוע?! לא הייתי אולי שנה-שנתיים, זה כבר לא שווה את ה33 ש"ח שזה עולה! אמממ... בוא נחשוב... אני חושבת שהארי פוטר... איך הוא היה? טוב עד כאן! לקח לי שעה לזכור בכלל איזה סרט זה היה! אתה נלחץ ממבחנים? אני עושה ת'צמי נלחצת כדי שאנשים ירגיעו אותי ויגידו לי שאני בעצם טובה בחומר... (אבל ששש! אל תגלו לחברות שלי!) ספרים באנגלית - כן או לא? ממש לא. סתם לוקח לי שנים לקרוא, עד שאני מגיעה לעמ' 10, אני שוכחת מה היה בעמ' הראשון! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): חשוד, מפוקפק, מסקנה, הארה, כאילו, חבל"ז, צוציק, רכרוכי. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: לא אוהבת דברים חינוכיים... חחח... הרגל מגונה: תאמינו לי שאתם לא רוצים לשמוע על ההרגלים המגונים שלי... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: כשנולדתי, אמא שלי עדיין עמדה בתור לחדר יולדות, ולכן פשוט התחלתקתי החוצה ונפלתי על הראש... ולכן יצאתי ככה... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ברור שנמוך! נמוכים הם הכי חמודים! (אני 1.55 למי שמעוניין...) מה בחיים לא היית לובש/ת? דברים לא צנועים, ועוד יותר גרוע-בגדים לא מתאימים! עוד משו שאני שונאת-פסים לרוחב! המורדים, כן או לא? לראות פרק אחד לא מזיק, אבל-לא להתמכר!! דג - באקווריום או בצלחת? בים! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני?! הכל! רוצים לשמוע את רשימת הסטיגמות שהדיקו לי?! אוקיי: הכי הרבה זה בלונדינית וצפונית, אבל יש כאלו שטוענים שאני ערסית (בגלל הנעליים שלי... לכו תבינו-הם אדומות!) וגם היפית-בגלל שאני אוהבת ללכת יחפה, לעשות לעצמי צמות בשיער, ואני גם לא ממש סטרילית...
מה מספר המזל שלך, ולמה ? 37 ו73! למה?! זה סיפור ארוך מאיפה זה התחיל, אבל זה מפחיד כי כל דבר שאני עושה בחיים שלי מתקשר אלי באופן מפליא למס' האלו!!! זה אפילו מפחיד חברות שלי!!! (רק שבוע שעבר קיבלתי 73 במת'... ובטיול השנתי קיבלנו חדר מס' 73, באוטובוס הושיבו אותי בכסא 37 ובמסע פסח היינו אוטובוס 307!) יש לך קמיע? מהו? לא בדיוק קמע, סתם דברים שאני קשורה אליהם ואני מאמינה שהם מביאים לי מזל... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מתרך נורא נורא חיוני! כמה שעות אתה במחשב ביום? עם אינטרנט-7-8 שעות, בלי-3 שעות בערך... חג אהוב- חנוכה! (אבל זה רק בגלל שזה ביומולדת שלי...) ופורים! בגלל הממתקים... הקלדה עיוורת - יודע? פחות או יותר... כאילו, אני יודעת איפה נמצאית כל אות בע"פ, אבל זה לוקח לי הררבה זמן... התחלה או סוף? תלוי במצב רוח... השעה שסיימת לענות על השאלון: 20:53!