סבלנות ותרגול

BoAzI

New member
סבלנות ותרגול ../images/Emo3.gif

אני לומד שנתיים וחצי כמעט טאי צ´י סגנון יאנג המקוצר של 24 התנועות ואין שום בושה להיות ירוק אתה יכול להיות ירוק גם אחרי 20 שנה שאתה מתרגל טאי צ´י. צריך להשקיע המון ריכוז סבלנות ושעות של אימונים כדיי להגיע למטרה זה שלפעמים מרגישים חסימה יכול לנבוע מקושי מסויים שהתנועה מורכבת או קצת קשה להיזכר או לתרגל אותה . אני לקח לי המון זמן ועדיין גם לי יש קשיים לסיים את הקאטה אני משקיע המון זמן וסבלנות וזורם . בהתחלה הייתי מתרגז ונהייה מתוסכל שלא הולך לי עם הזמן הבנתי שזה לא בא ביום ולא ביומיים זה עניין של שנים ללמוד את האומנות הזו צריך לזרום איתה וכל פעם לשפר משהו אחר את העמידה נשימה תרגול עוד פעם ועוד פעם עד שבאיזשהו שלב התנועות יתחילו להיות מופנמות ואת תראי שיותר ויותר קל לך. אל תתרגזי אל תתבאסי תזרמי אם לא הולך פעם פעמיים חודש חודשיים בסוף את תקלטי ואז תתחילי לשפר ולחדד את התנועות נכון שהקאטה חשובה אבל יותר חשוב זו ההתמדה הסבלנות והתרגול הבלתי פוסק . אם תדעי את כל הקאטה ולא תדעי איך לתרגל אותה בצורה הכי נכונה שאת יודעת זה לא יהיה שווה כלום צריך להשקיע בכל תנועה הרבה מאוד זה כמו בית שבונים אותו לבנה לבנה עד שמגיעים לשלם. כשאתה משקיע בכל חתיכה את הזמן עם הזמן אתה מפנים אותה ועובר לבאה אחריה ככה אתה יוצר את הרצף . הרבה מאוד אנשים מתרגלים טאי צ´י כדיי להגיד עשיתי ולא משקיעים בזה מחשבה כי הם לא רואים את כל הצדדים של זה. אני למשל משקיע בזה המון זמן באיך לחדד את התנועה נשימה סדר התנועות ורואה בזה פשוט תרפיה פשוט כייף לי לתרגל . ומידיי פעם אפילו מעביר שיעורים בשביל המורה שלי . שורה תחתונה המילה היא סבלנות תרגול אינסופי והשקעה חלק בחלק עד שתגיעי למטרה שלך . לא לומדים טאי צ´י לא ביום ולא ביומיים זה יכול להימשך שנים ועשרות שנים ואם המאסטרים יכולים לתרגל כלכך הרבה שנים בסבלנות אז אני מניח שכל אחד יכול.

BoAzI

New member
הגיעה לכאן בטעות ../images/Emo5.gif

התבלבלה לי ההודעה והגיעה לכאן היא הייתה אמורה לבוא בתגובה לבעיות בתרגול בטאי צ´י יש לך מושג איך להעביר ת´הודעה לשם ?

BoAzI

New member
מופנה לבחורה בשם ateh

הודעה הזו מופנה אליה פשוט טעיתי וזה הגיע הנה מקווה שהיא תראה את זה אוףףףףףףףף שעה השקעתי בלרשום את זה .
.

אל חשש!

פשוט סמן את הקטע הרצוי, ועשה copy - קונטרול + C ואז פייסט - קונטרול + V לאיפה שתרצה. נפלאות הטכנולוגיה! האפור

אם אני לא טועה, ההודעה של ateh

כבר מזמן בארכיון - ואין אפשרות להגיב על הודעות מהארכיון. מה שכן, אפשר לצרף לינק לשם, שנדע על מה מדובר.

למעלה