סבלנות ותפילה (יעקב)

סבלנות ותפילה (יעקב)

סבלנות ותפילה 7 לָכֵן, אַחַי, הִתְאַזְּרוּ אֹרֶךְ רוּחַ עַד בּוֹא הָאָדוֹן. הִנֵּה הָאִכָּר מְחַכֶּה לִפְרִי הָאֲדָמָה הַיָּקָר וּמְיַחֵל לוֹ בְּסַבְלָנוּת עַד שֶׁיִּזְכֶּה לְיוֹרֶה וּמַלְקוֹשׁ.(דברים יא' יד') 8 גַּם אַתֶּם הִתְאַזְּרוּ אֹרֶךְ רוּחַ, כּוֹנְנוּ אֶת לְבַבְכֶם, כִּי קָרְבָה בִּיאַת הָאָדוֹן. 9 אַחַי, אַל תִּתְלוֹנְנוּ אִישׁ עַל רֵעֵהוּ, לְמַעַן לֹא תִּשָּׁפְטוּ. הִנֵּה הַשּׁוֹפֵט עוֹמֵד בַּפֶּתַח. 10 אַחַי, הַנְּבִיאִים אֲשֶׁר דִּבְּרוּ בְּשֵׁם יהוה יִהְיִוּ לָכֶם לְדֻגְמָה שֶׁל סֵבֶל וְאֹרֶךְ רוּחַ.(ירמיהו כו' יד'-טז') 11 הֵן חוֹשְׁבִים אָנוּ לִמְאֻשָּׁרִים אֶת הָעוֹמְדִים בַּסֵּבֶל. שְׁמַעְתֶּם עַל-אוֹדוֹת עֲמִידָתוֹ שֶׁל אִיּוֹב בַּסֵּבֶל וּרְאִיתֶם אֶת תַּכְלִית יהוה (איוב מב' י'-יז') -- כִּי רַחוּם וְחַנּוּן יהוה.(תהילים קג' יג'//איכה ג' לב') 12 וְרֵאשִׁית כֹּל, אַחַי, אַל תִּשָּׁבְעוּ לֹא בַּשָּׁמַיִם וְלֹא בָּאָרֶץ וְלֹא כָּל שְׁבוּעָה אַחֶרֶת. יְהֵא הַ"כֵּן" שֶׁלָּכֶם "כֵּן", וְהַ"לֹא" שֶׁלָּכֶם "לֹא", פֶּן תִּפְּלוּ בִּידֵי הַדִּין. 13 אִישׁ מִכֶּם אִם יִסְבֹּל, יִתְפַּלֵּל. אִם שִׂמְחָה בְּלִבּוֹ, יָשִׁיר שִׁירֵי הַלֵּל.(תהילים נ' טו'//נז' ח') 14 אִם יֵשׁ חוֹלֶה בֵּינֵיכֶם, יִקְרָא אֶת זִקְנֵי הַקְּהִלָּה וְיִתְפַּלְּלוּ בַּעֲדוֹ בְּמָשְׁחָם אוֹתוֹ שֶׁמֶן בְּשֵׁם יהוה. 15 וּתְפִלַּת הָאֱמוּנָה תּוֹשִׁיעַ אֶת הַחוֹלֶה, וַיהוה יָקִים אוֹתוֹ; וְאִם חָטָא יִסָּלַח לוֹ.(ישעיהו לח' יז') 16 הִתְוַדּוּ עַל חֲטָאֵיכֶם אִישׁ לִפְנֵי רֵעֵהוּ וְהִתְפַּלְּלוּ אִישׁ בְּעַד רֵעֵהוּ, לְמַעַן תֵּרָפְאוּ. גָדוֹל כֹּחָהּ שֶׁל תְּפִלַּת צַדִּיק בִּפְעֻלָּתָהּ.(משלי כח' יג'//בראשית כ' יז') 17 אֵלִיָּהוּ הָיָה אָדָם אֱנוֹשִׁי כָּמוֹנוּ; הוּא הִתְפַּלֵּל בְּחָזְקָה שֶׁלֹּא יִהְיֶה מָטָר, וְלֹא יָרַד מָטָר עַל הָאָרֶץ שָׁלוֹשׁ שָׁנִים וְשִׁשָּׁה חֳדָשִׁים. 18 הוּא הִתְפַּלֵּל שֵׁנִית, וְהַשָּׁמַיִם נָתְנוּ מָטָר וְהָאָרֶץ הִצְמִיחָה אֶת פִּרְיָהּ.(מלכים א', יח' מב'-מה') 19 אַחַי, אִם אִישׁ מִכֶּם סוֹטֶה מִן הָאֱמֶת וְאִישׁ אַחֵר מֵשִׁיב אוֹתוֹ, 20 דְעוּ כִּי הַמֵּשִׁיב אֶת הַחוֹטֵא מִסְּטִיַּת דַּרְכּוֹ יוֹשִׁיעַ אֶת נַפְשׁוֹ מִמָּוֶת וִיכַסֶּה עַל הֲמוֹן פְּשָׁעִים.) לא. היום אני לא רוצה לשאול אתכם שום דבר, כי אני לא מרגיש שאני יכול לשאול. אבל אני כן רוצה לומר לכם כמה דברים אם אפשר בבקשה. 1) אני צריך מכם תפילה עבור אבא שלי שעבר ארוע מוחי 2 פעמים בחייו וגם ניתוח באגן השמאלי לפני כמה שנים. אבא שלי הפך עם הזמן לפחדן מאוד גדול בכל הקשור לבריאות שלו. וכן יש לו מחלת לב מאוד קשה . ברוב הזמן אבא שלי לומד תורה וגמרא (הוא חרדי כמו כל המשפחה שלי) וכשהוא רוצה לקום מהכסא שלו הוא חוטף כאבי תופת ברגליים שלו ומאוד קשה להיות במחיצתו כשהוא קם מהכסא שלו. יש לנו בבית סבל בל יתואר וכמובן שגם לאמא שלי יש סבל ממנו כי החדר השינה שלהם מסריח כל הזמן משתן כי לאבא שלי יש עיית שתן חריפה וכל הזמן אם ביום ואם בלילה מפספס לו . 2) שלחתי בשבוע שעבר וגם השבוע קו"ח שלי לאתרי אינטרנט שמתמחים בהפצת קו"ח בחינם לחברות השמה וכ"א . אני הייתי מאוד רוצה שתתפללו עבורי שאני יצליח למצוא עבודה במהירות. כדי שאני יוכל לשלם לגרושתי את הדמי מזונות שמגיעים לה עבור הילדים שלנו. 3) אני צריך תפילה גם עבור אחי הגדול ממני בכמה שנים . אחי נמצא כבר כמעט שנתיים בכלא האנגלי. אני ומשפחתי שמנו את ליבנו לכך, שהורי היקרים הזקינו והבריאות שלהם רופפת בגלל הסיפור שלו. נ.ב. מאוד לא נעים לי לבקש. אבל, דיברתי עם כמה אנשים שהם מוכנים לעזור לי לקנות לאבא שלי כסא אורטופדי שעולה 2400 ש"ח. הבעיה היא, שהם יכולים לתת רק 40% מערך הכסא. שאלתי היא, האם יש באפשרותכם לעזור לאבא שלי ? או אולי אתם מכירים מישהו שמוכן לעזור ? אפילו בקצת ? תודה יחזקאל בשם ישוע המשיח שיתן לנו את כל צרכנו בלי עזרה של אפחד !!! אמן ואמן

פניתי כבר אליהם

ואין להם אורטופדי. יש להם רגילים שיכולים להרוס יותר מאשר לעזור יחזקאל

תודה

חיפשתי ולא היה שם כלום. אגב שלחתי עכשיו מכתב נוסף ליד שרה אולי הם יוכלו לעזור או מישהו שהם מכירים יחזקאל

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכואב לשמוע, אבל הרחמים של האדון הם מעבר

להבנה והצפייה שלנו, שימלא את ביתך בברכה ובריאות..והכי חשוב שיפגשו עם ישוע פגישה אישית שיבינו מי יכול לסדר את החיים השבורים והלבבות הפצועים
לאחר שתקבל תשובה מיד שרה תעדכן בבקשה

למעלה