סבלללללל יש לי כאב חד בעצם הבריח כשאני נושמתתתתתת
B busted4ever New member 14/12/05 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ל ליטלושי New member 17/12/05 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רק עכשיו הבנתי! הצבא הפך אותי לפלורסנט! =|
M M i c h e l l e B New member 15/12/05 #9 עעווווווו עכשיו לי כואב בתוך הריאות כשאני נושמת. :| תיהי בריאה, NESHAMA. (לא בא לי למות, מה תעשי לי? הא? הא? צקצק)
עעווווווו עכשיו לי כואב בתוך הריאות כשאני נושמת. :| תיהי בריאה, NESHAMA. (לא בא לי למות, מה תעשי לי? הא? הא? צקצק)
M may90 New member 15/12/05 #12 עבר ../images/Emo3.gif פשוט קינחתי חזק חצי שעה. אח"כ היה לי כאב ראש בגלל הסינוסיטיס הזה... אבל כבר אין ^_^ ויש לי טראומה מאנטיביוטיקה Oo הביאו לי שהייתי תינוקת ובגלל זה יש לי נקודה לבנה על השן שאני ממש שונאת.
עבר ../images/Emo3.gif פשוט קינחתי חזק חצי שעה. אח"כ היה לי כאב ראש בגלל הסינוסיטיס הזה... אבל כבר אין ^_^ ויש לי טראומה מאנטיביוטיקה Oo הביאו לי שהייתי תינוקת ובגלל זה יש לי נקודה לבנה על השן שאני ממש שונאת.