סבי היקר

taltalon82

New member
סבי היקר

שלום! סבי נפטר לפני 4 חודשים, הכאב הוא גדול מנשוא. בשבעה באחד הלילות לאימי שזהו אביה הייתה הרגשה כאילו הוא נוכח בבית האם יתכן? היכן הנשמה שלו נמצאת כעת? וכיצד לדעת אם טוב לו? האם הוא שומע או רואה אותנו? ואם מבקרים בקברו האם הוא מודע לכך? אני יודעת ששאלותי הן רבות אשמח אם תעזרו לי אולי התשובות יקלו עליי ועל משפחתי להתמודד עם הליכתו מהעולם. תודה.

רותי 11

New member
../images/Emo201.giftaltalon82 שלא תדעי יותר צער

אכן יתכן שאימך חשה אותו - משום שהנשמה שלו עדיין נמצאת כל השבוע בסביבה. הנשמה שלו כעת נמצאת במקום שכולו טוב, היא כרגע נמצאת עם המשפחה הנשמתית שלו, הוא מקבל עכישו הרבה חום ואהבה. את יכולה לפנות אליו לפני השינה ולבקש ממנו שימחיש לך בצורה כלשהי את הטוב שהוא חש. הוא בהחלט שומע ורואה אתכם את כולכם, הוא נמצא תמיד איתכם כאשר מבקרים אותו בקברו הוא בהחלט מודע לכך, אבל הייתי ממליצה לך להמעיט בביקורים בקבר, אם את רוצה לפנות אליו עדיף להדליק עבורו נר ולפנות אליו ישירות. ויקירה אם יש לך עוד שאלות אני וכל חברי הפורום כאן כדי לענות ולתמוך

taltalon82

New member
תודה רבה ועוד שאלות ברשותך

למה צריך להמעיט בביקורים בקברו? האם זה מטריד את נשמתו? מתי הנשמה יכולה לחזור בגלגול נוסף? האם זה יכול לקרות מיד או עובר זמן מסויים? האם נשמתו יכולה להעביר לנו מסרים בחלומות?

רותי 11

New member
taltalon82 יקרה

מומלץ להמעיט להגיע לשם משום שהאנרגיות שיש בבתי קברות הן אנרגיות לא קלות לכן לא מומלץ לך להגיע לשם ובטח לא מומלץ להביא אותו לשם. וכמו שציינתי את רוצה לדבר אתו תפני אליו ישירות זה הכי טוב כי הוא תמיד בסביבתך אל תשכחי את זה הנשמה מחליטה מתי היא רוצה לחזור לגלגול נוסף, לרוב זה לא קורה לפני שנה. כשהנשמה מחליטה שהיא מוכנה רק אז היא יורדת חזרה. הנשמה שלו בהחלט יכולה להעביר מסרים דרך החלום, היא עושה את זה בכל מקרה, לכן את יכולה לפני השינה לבקש ממנו שיבוא אליך ויעביר לך מסרים, אם זה בנושא ספציפי או בכלל. המשפחה הנשמתית היא המשפחה שאליה הוא שייך, למעלה כנשמות אנחנו מחולקים למשפחות, בדרך כלל אין קשר לקשרים שיש לנו כאן לקשרים שיש לנו למעלה. נשמת האם היא החלק העליון של הנשמה שלא יורד לחוויה בגוף.

taltalon82

New member
תודה רבה על התשובות אם אני מבינה נכון

אז הנשמה שלו רואה אותנו ושומעת עד שמחליטה להתגלגל שוב ארצה? כלומר הנשמות שסביבו הן לא המשפחה הארצית שלו כמו הוריו שנפטרו?

רותי 11

New member
חמודה בהחלט יכול להיות

שנהשמות שסביבו הן שייכות למשפחה הנשמתית ועוד משהו גם לאחר שהוא התגלגל לכאן שוב הוא עדיין רואה אותכם ונמצא בסביבתכם, אבל את זה עושה נשמת האם שלו

taltalon82

New member
שאלה נוספת ברשותך

כשסבי ניפטר הייתי בחודש שישי להריון, האם יתכן גלגול נשמות? המחשבה הזו לא עוזבת אותי. או שאין מצב כי לנשמה לוקח זמן עד שמחליטה לחזור?

רותי 11

New member
מתוקה אכן יש גלגול נשמות - אבל

ממש קשה לי להאמין שזאת נשמתו של סבך

taltalon82

New member
סליחה שאני חופרת לך בשאלותיי

אבל מדוע? יש המאמינים שהנשמה נכנסת לילוד ברגע לידתו האם זה לא כך? המחשבות שלי בכיוון כיון שכשנה לפני שבני נולד הייתי בהריון שהופל ואז אחרי חצי שנה נכנסתי שוב להריון, הברית יצא בדיוק בתאריך 3 חודשים לפטירתו של סבי. כל זה מיקרי?

רותי 11

New member
taltalon82 יקרה

ראשית את לא חופרת וזה בסדר גמור. הנשמה כאשר היא מסיימת את תפקידה כאן, יש לה מסלול שהיא צריכה לעבור, ראשית כמו שציינתי החלק הנמוך שלה (הנפש) לוקח לה 11 חודשים כדי לסיים תהליכים ולהתחבר חזרה לנשמת האם, וגם בלי זההנשמה עצמה עוברת מסלול שהיא צריכה ללמוד ולהפיק לקחים מהגלגול האחרון שלה, ולהחליט איך היא רוצה לבנות את הגלגול הבא שלה, ורק לאחר מכן כאשר היא חשה בשלה ומוכנה לכך היא יורדת שוב לחוויה. אין קשר למקריות במקרה שלך זה ברור שזה לא סבא שלך שחזר בדמות הבן שלך. לתאריך יש משמעות שונה ממה שאת חושבת, וכמוןב שאין מקריות בכלום. הייתי ממליצה לך לקרוא את הספר "מסע הנשמות" זה ספר שמסביר את הדברים האלה מה שקורה לנו מרגע המוות ועד לרגע הלידה מחדש.

למעלה