סביון ליברכט

Rivendell

New member
אאוצ´, השוואה מעליבה!

סביון ליברכט מעולה, קראתי את כל ספריה. דווקא "איש ואישה באיש" הוא החלש ביותר, כיוון שהספיורים הקצרים הם התחום שלה... הרומן היה חביב, אבל לא ממש הביא אותי לידי ריגוש עז :)) אני ממליצה לך בחום על הסיפורים שלה. יש לה ארבעה ספרים ("תפוחים מן המדבר", "סוסים על כביש גהה", "צריך סוף לסיפור אהבה" ו "סינית אני מדברת אליך".) מביניהם "צריך סוף" הוא החביב עלי, אבל כולם מוצלחים. לגבי דליה רביקובי´ץ´, אני אישית לא יכולה לסבול לא את המשוררת כאדם ולא את יצירותיה, אבל זה באמת עניין של טעם, ואני שמחה שאת נהנית :) ריוונדל

אני חושבת שהבעיה של אשש (?)

לא הייתה עם דליה רביקוביץ, על כשרונותיה, לכשלעצמה. אלא עם עצם ההשוואה. כלומר, המממ .. למה לעזאזל להשוות משוררת מכובדת לסופרת מכובדת לא פחות (זו גם נקודה שצריך לעמוד על טיבה..). עצם הקישור הלא רלוונטי בין השירה לספרות, כשאין כל קשר נגלה לעין בתחום זה, היא היא הבעיתית. דמוסתנס. קנטרנית (מתמיד).

shirigutman

New member
סביון ליברכט

אני עכשיו באמצע "איש אישה ואיש" של סביון ליברכט, סופרת נהדרת, הדליה רביקוביץ של הספרים. מומלץ מאוד! מישהו קרא את הספר??? מה דעתכם עליו? שירי

אששש

New member
??????????????

סביון ליברכט היא אחלה... אז למה את משווה אותה לדליה רביקוביץ´????!!!!!!

לודעת,

סביון ליברכט מעולם לא הצליחה להכנס לי לורידים וקראתי לא מעט ספורים שלה, וגם את "איש ואשה ואיש". הספר לכשלעצמו, על אף העובדה שהוא כתוב טוב, הוא מעט גריאטרי וגם זה לא בצורה מרגשת מדי. מבחינת סגנון, רהיטות ודיוק, היא כותבת לא רע בכלל. אבל לא כתיבה מהסוג שמשאירה רטט אצל הקורא. תפוד ?

למעלה