סבידות וקלמארי מישהו יודע למה אין עדיין סבידות וקלמארי, אם אני לא טועה עכשיו זה הזמן שלהם
ג גוננושש שפיץ New member 2/10/13 #1 סבידות וקלמארי מישהו יודע למה אין עדיין סבידות וקלמארי, אם אני לא טועה עכשיו זה הזמן שלהם
O OhadB3i New member 2/10/13 #2 סבידות מגיעות רק בחודש הבא.. קלמארי כבר יש, אומנם בודדים אבל קיימים, אולי הלילה אלך לנסות את מזלי בהצלחה!
סבידות מגיעות רק בחודש הבא.. קלמארי כבר יש, אומנם בודדים אבל קיימים, אולי הלילה אלך לנסות את מזלי בהצלחה!
ג גוננושש שפיץ New member 2/10/13 #3 כמה ניסיתי!!!! כמה לילות טובות אני יושב במרינה באשקלון ומנסה ומאיר את הבובה, כבר חשבתי הבובה לא טובה אז החלפתי וגם זה לא עזר, ניראה לי חבל על המאמצים שלך תדוג פיתיונות אחי
כמה ניסיתי!!!! כמה לילות טובות אני יושב במרינה באשקלון ומנסה ומאיר את הבובה, כבר חשבתי הבובה לא טובה אז החלפתי וגם זה לא עזר, ניראה לי חבל על המאמצים שלך תדוג פיתיונות אחי
O OhadB3i New member 2/10/13 #4 לנסות זה שם המשחק אני יודע שבתקופה הזאת הם יותר בים הפתוח מאשר בתוך המעגן של המרינה ממליץ לך לחפש מקום בכיוון הים הפתוח של 2-4 מטר עומק ביום שהמים שקטים פלטה, ואז תראה שיש כל הפעמים שתפסתי קלמארי זה היה בלי להאיר את הבובה.. בתקופה הזאת שנה שעברה כבר הוצאתי כמה חתיכות במזבלה ביפו
לנסות זה שם המשחק אני יודע שבתקופה הזאת הם יותר בים הפתוח מאשר בתוך המעגן של המרינה ממליץ לך לחפש מקום בכיוון הים הפתוח של 2-4 מטר עומק ביום שהמים שקטים פלטה, ואז תראה שיש כל הפעמים שתפסתי קלמארי זה היה בלי להאיר את הבובה.. בתקופה הזאת שנה שעברה כבר הוצאתי כמה חתיכות במזבלה ביפו