סביבת מקום המגורים

NightElf

New member
סביבת מקום המגורים

אתמול חזרתי הביתה מהעבודה, בערב, והחלטתי לעשות טיול בסביבת המגורים הקרובה שלי. חוץ מכל הבתי-קפה, בית-קולנוע, דואר, ושאר חנויות יעילות שיש בסביבה, גיליתי שאם אני הולך כ-50 מטרים עד קצה הרחוב ופונה שמאלה, אני מוצא את פארק הירקון
אז אתמול פשוט ראיתי את הנחל הגדול הזה, ובמשך שעה טיילתי בו עם חיוך מטומטם
גם משום שאני אוהב איזורים שכאלה (כמו שציינתי בעבר), וגם משום שיש שם שבילים ארוכים מעולים לריצה, הליכות מהירות וסתם טיולים. אני זוכר כשראיתי לראשונה את הנחל בפנייה, פשוט אמרתי לעצמי "לא נכון", זאת הייתה פשוט תחושת עילאות נהדרת. ואפילו במהלך הדרך מצאתי את אי הברווזים ששמעתי עליו כל כך הרבה, אומנם לא ראיתי הרבה כי היה חשוך, והברווזים ישנו, אבל זיהיתי את הצלליות שלהם באמצע האגם, והם היו כאלה חמודים
אז אם עד עכשיו חשבתי שאני גר באיזור טוב, אז עכשיו אני סבור שהוא ממש מצויין
ומה איתכם? מה אתם חושבים על איזור המגורים שלכם?

Benjamin Turner

New member
הדירה שלי

נמצאת במרחק 5 דקות הליכת צב עצלנית מהפקולטה שלי, כולל נעילת הדלת והגעה ממש אל פתח האולם הכחול, בו אני לומדת השנה. מעבר לזה, היא נמצאת בערך באותו מרחק מהתחנה המרכזית ומהרכבת, מול מסעדה ודראגסטור ומימין למכולת רוסית חביבה, גדושה במאכילי יחסית חתולים וכלבים וממוקמת בשכונה שרחוקה מלהיות דניה, נניח, ברמת האוכלוסיה (לטוב ולרע, עד כה בעיקר לרע). בכל מקרה, כל זה לא חשוב: הפסקה הראשונה היתה שווה גם מגורים בלב הגיהנום.

סביבה?

אני גר במרחק 10 דקות הליכה מהמשרד בו אני מבלה (לפחות) 10 שעות ביום (בנג'י - אני מזדהה איתך
). הדירה שלי נמצאת במקום שיש אנשים שטוענים שהוא רועש, מכיוון שלא יוצא לי כמעט לבלות בדירה, אין לי שמץ אם זה נכון או לא...יש לי מכולת ומכבסה מתחת לבניין והאוכלוסיה באיזור נעה בין חיילים (כי אני גר ליד השלישות), זקנים (כי בסוף כולם מזדקנים) ובעיקר - פיח.אבל היי - אני לא צריך לנסוע לעבודה!

סביבה

אני גם גרה קרוב מאוד לעבודה שלי, בגלל זה עברתי דווקא לכפר סבא. אמנם זה לא מרחק הליכה, אבל זה נסיעה של 5 דקות (20 דקות עם הפקקים של הבוקר). הסביבה עצמה היא סביבה עירונית רגילה - קניון במרחק 5 דקות הליכה, חנויות, פיצריות, מאפיה וכו'. מאוד חסר לי משהו ירוק באזור... כיף לך שאתה גר ליד פארק הירקון, זה פשוט מקסים שם...

NightElf

New member
אני יודע ../images/Emo13.gif

אין לך מושג באיזו אופוריה הייתי אתמול כשראיתי שפארק הירקון הוא "חצר" הבית שאני גר בו

איזה קטע - פארק הירקון

הוא מאחורי הבית שלי, מרחק 2 דקות נסיעה באופניים. יש שם שבילי הליכה ואופניים מקסימים, גבעת הכלניות, והכל במרחק הליכה. אבל הירקון הוא ארוך, אני בתחילתו, אתה כנראה לקראת סופו. חבל על הזמן, כמה שזה כיף בימים יפים.

אני ממש אוהבת את הסביבה שלי

כבר אמרתי את זה אלף פעם - בגלל תחושת העיר הקטנה שבה. אין קניון - יש רחוב עם חנויות. ויש עצים, ואותם אנשים, ובאופן כללי נחמד. אפרופו פארקים, הדירה הקודמת שגרתי בה היתה ליד פארק גדול ומקסים בגבעתיים, עם אגם מלאכותי קטן, גבעות ירוקות ומשתפלות, פשוט מקום יפה להפליא. הייתי מעבירה שם זמן לא מבוטל: הייתי יוצאת לרוץ מסביב, לצאת לטייל כשהייתי צריכה לנקות את הראש מלימודים, אפילו אם יום ההולדת חגגתי שם פעם עם החבר בפיקניק מקסים, כשהצטרפו אלינו גם חתולים ועורבים מקומיים.

goldyboy

New member
הסביבה שלי

אני גר 10 דקות הליכה מהעבודה, ו-2 דקות מהים. מה שטוב בדירה שלי זה שהיא גם במקום מרכזי וקרובה לכל מקומות הבילוי, לשוק, לסנטר, וגם עורפית מספיק בשביל שלא ישמעו את הרחוב. לגור קרוב לים זה ממש כיף, וללכת לשם אחרי העבודה או סתם בשבת זה פשוט תענוג. חוצמזה שהדולפינריום והפארק שלידו ממש קרובים אלי (פיקניק), אז לא משעמם בכלל. תמיד יש לאן ללכת ומה לעשות והכל קרוב. COOL

למעלה