סבון מתוק וSLS

סבון מתוק וSLS

היי, פתחתי שרשור חדש כי חששתי שתשובתי תבלע לה בשרשור הרלוונטי. לפני כשבוע בערך היה שרשור בנוגע לסבון מתוק והאם הוא מכיל SLS ביררתי ולצערי הרב "לוי לייבל" בת"א שמים SLS בסבון הנוזלי שלהם... לדיבריהם אין שום דרך לעשות סבון מתוק ללא SLS . אני אומרת לצערי כי עד עכשיו הייתי בטוחה,שהוא לא מכיל.. האם מישהו יודע בוודאות על מקום אחר שיש בו סבון מתוק שלא מכיל?

את בטוחה? אז מה עושים?אין פתרון

אחר?אני ממש מרגישה מרומה- סבון שמוכרים לנו במסווה של טבעי מכיל SLS אז מה עשינו בזה?

sls מצד אחד מזיק אך מצד שני נמצא בכ

בכל מרכיב אפשרי סבון, שמפו,משחת שיניים ....התפקיד שלו לנקות את העור ולהקציף בעיקרון מדברים על המרכיב כמסוכן לצריכה של כמויות גדולות לא בכמויות שאנו משתמשים

היי שלי אני מצרפת לך מאמרים

שמדברים על הנזקים של הSLS וגם הודעה שפירסם משרד הבריאות בנוגע לחומר הנ"ל . משום מה יש לי נטיה לא להאמין לגוף הזה שמלעיט אותנו בשקרים רבים (איך תסבירי לדוגמא שטטרזין ,צבע מאכל צהוב עדיין חוקי בארץ בזמן שבארה"ב הוא כבר מזמן לא חוקי שגלל שהוא מסרטן??????) זה ועוד כל מיני דוגמאות שמראות שמשרד הבריאות לא ממש דןאג לאזרחיו אלא רק לאינטרסים של תאגידים בכל מקרה אני מצרפת את הקישורים שתדעו במה מדובר... ואגב,גם אם הרכיב נמצא בכמויות קטנות החומר מצטבר וגורם לנזקים אולי זה לוקח יותר זמן אבל זה קורה(במידה וההנחה הזו נכונה)

saritsh

New member
אז מי צודק??? אסף או שלושית ../images/Emo122.gif

לפני כחודש אסף כתב שדבר עם שלוס והסבון המתוק אינו מכיל SLS. עכשיו הוא שוב כתב את בשרשור כעובדה על סמך הבדיקה הקודמת שלו, ישר אחריו הגיבה שלושית וכותבת "לצערנו גם של שלוס מכיל" למען האחריות, המקצועיות, וכיבוד האינטליגנציה שלנו נשמח אם שלושית תספר לנו על מה מבוססים דבריה. (דואגת לך שלא תואשמי בהוצאת דיבה

saritsh

New member
פעם כתבו כאן אחרת ...אז מה האמת ../images/Emo35.gif

האם בררת אצלו? על מה מבוססת הודעתך? מצורף כאן קישור להודעתו של ASAFASAF26 מיום 23.8 שבו הוא מספר לנו שבדק את הנושא והסבון המתוק של שלוס אינו מכיל SLS וסביר שכך גם השמפו כי הסבון הוא הבסיס לשמפו.

טוב אני לוקחת זאת על עצמי אני אתקשר

ל"שלוס" ואשאל....בדיוק כמו שעשיתי ללוי לייבל עד שהוצאתי תשובה...

סוף סוף יש תשובה !!!!!

התקשרתי לשלוס וביקשתי לדעת האם יש SLS בסבון המתוק הבהרתי שזה מאוד חשוב כי מטופלים מסויימים אלרגיים לחומר אמרו לי באופן חד משמעי ולאחר בדיקות שאין SLS בוודאות!!!

saritsh

New member
תודה על היוזמה, באמת חשוב לדעת

וגם חשוב שמי שכותב יגיד על מה הוא מבסס את הכתוב.

saritsh

New member
שלושית מחכים לתגובה שלך ../images/Emo92.gif

על מקור המידע הסותר בקשר לסבון של שלוס כאילו הוא מכיל SLS, בניגוד לתשובה של לימונינה ושל אסף. נודה לך כדי שלא נהיה מבולבלים

למעלה