סבוטאז' בניו ג'רזי?

Puskas

New member
סבוטאז' בניו ג'רזי?

המצב בניו ג'רזי על הפנים ואני מניח שאני לא מחדש לאף אחד שהם שברו שיא של פתיחה שלילית וניראה לי שהם כרגע בדרך לשיא של העונה הגרועה בהיסטוריה (זה רק מראה כמה שיקגו לוזרים כי אחד משני הנצחונות של הנטס היה מולם..) עכשיו זה העניין..בנטס משחקים דווין האריס,יי ז'יאנליאן,ברוק לופז,קורטני לי ועוד כמה משלימים לא רעים כמו טרונטון האסל וקיון דולינג..הסגל הזה שווה הרבה יותר מהמצב שלהם עכשיו,יכול להיות שהשחקנים פשוט עושים בכוונה כדי להעיף עוד מאמן? או שאולי בכוונה לבוס כדי שיעשה איזה טרייד או כמחאה על הטרייד שלקח להם את הכוכב המוביל? יכול להיות דבר כזה או שבאמת הסגל פשוט מיואש וגמור? דעתכם?

עידו17

New member
לא

אין פה כישרון ששווה הרבה, בייחוד כשדווין האריס על רגל אחת, ולגבי המאזן - יש פה חוסר מזל שיכול להשתנות במשחק-שניים. אף שחקן לא עולה למגרש על מנת להפסיד, אבל יש פה עניין מנטלי שקשה לפעמים לצאת ממנו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שהבעיה של ניו ג'רזי

לא מסתכמת רק בחומר השחקנים או המאמן. בשנתיים האחרונות לקבוצה הזאת אין זהות של ממש כשלא באמת יודעים אם המעבר הצפוי לברוקלין אכן יתקיים בסופו של דבר. תוסיפו לזה את המיליארדר הרוסי ההוא שקנה חצי מהקבוצה בתחילת העונה וקיבלתם סלט לא קטן. הקהל לא מגיע למשחקים כי גם הם יודעים שמחר הקבוצה יכולה לעבור לצד השני של הנהר אז למה להתאמץ ולעודד קבוצה שמחר כבר לא תהייה חלק מהזהות של העיר? לא פשוט לשחק בחוסר וודאות שכזה וגם לשחקנים אין ממש סמל שהם מייצגים ומשחקים בשבילו (כמו שקורה בסקרמנטו למשל).

למעלה