סבב תמונות

who am i1

New member
the queen

הקלידנית הכי יפה שראיתי מנגנת מעולה וזכתה להיות בלהקה של לורדי

TillsWIFE

New member
../images/Emo45.gif אתר מאוד יפה

באמת אמאן נראה טוב מאוד בתמונות האלו. ואני בעד לפתוח לו מקדש סגידה
בהחלט אחד מחברי הלהקה המועדפים עליי ביותר (כן, אני מתרכזת גם באנשים ולא רק במוזיקה
).

MONSTERMAN

New member
אני הכי אוהב את אמאן..

הוא מנגן פיצוץ...!!!! אני גם רוצה להדפיס ולתלות פוסטרים- אבל ההורים שלי לא מרשים לי-הם אומרי לי תמיד:" מה יחשבו אנשים שיכנסו אלינו הביתה- מה זה פה מסיבת מפלצות"??? וזה הורג אותי.. אמא שלי הכי מפחדת מאמאן- פעם ראשונה שראתה אותו- כמעט התעלפה.... אל תידאגו- בסוף אני ישכנע אותה...-חחחחח...

who am i1

New member
אני הייתי ממלא

את החדר בפוסטרים של אווה אני לא יכול לעשות את זה רק בגלל אחי הקטן שאיתי בחדר צריך לעשות לו רפורמה בחינוך. אמא שלי לא מפחדת היא אומרת שזה שטויות וחבל שאנשים מבוגרים מתנהגים כמו ילדים בלה בלה

MONSTERMAN

New member
לאמא שלי יש תרוץ חדש...

היא מפחדת שהחתול שלי יחטוף התקף לב שכיראה אותם..- רוב הזמן הוא יושן אצלי בחדר- ומעניין מה יקרה עם הוא יקום ויראה מפלצות בכל מקום- המוח שלו יימס....-חחח...

AngelicPaige

New member
נראה לך?

חתולים נחשבים ליצורים שטניים. הוא לא ייבהל מהם החתול שלך XD

MONSTERMAN

New member
חחח- שטני??

הוא לא שטני- הוא חמוד- וכל דבר קטן מפחיד אותו....

AngelicPaige

New member
חתולים בכלליות נחשבים ליצורים אפלים

וקסומים. לכן מקשרים אותם בדרך כלל עם מכשפות שגם הן יצורים קסומים. למה נראה לך אנשים פוחדים מחתולים שחורים? בגלל שהם קושרים אותם עם מכשפות. נראה לי שכל העניין שלירוק על חתול ולהאמין שהוא מביא מזל רע גם מגיע מהסיבה הזאת, רק אנשים קצת שכחו מה הסיבה שהם יורקים על חתולים מסכנים. ומי אמר שלמכשפות חייב להיות חתול שחור? יכול להיות לה גם חתול לבן >.> אני נורא אוהבת חתולים. בן כמה החתול שלך?

חתולים הם חיות עלוקות

אני שונאת כל דבר עם פרווה, זה פשוט עושה לי צמרמורת. חתולים בכלל זה. לשכנים שלנו, יש עדת חתולים, ואני לא צוחקת, רצינית לחלוטין, איזה 8-9 חתולים, זכרים+נקבות, רק בגלל זה אבא שלי היה מוכן להחליף דירה. שימי לב, אני לא פוחדת מחתולים, סתם לא אוהבת אותם. ואני ממש מאמינה באמונה, שחתול שחור שחצה את הכביש, צריך לירוק שלוש פעמים. עדיף לעשות, מאשר אחר כך להידפק

AngelicPaige

New member
טוב, אולי לך היה מזל רע עם חתולים

שחורים (או כל סוג של חתול). אמא שלי גם שונאת חתולים בגלל טראומה מגיל צעיר שחתול קפץ עליה מתוך פח אשפה. לי זה קרה כמה פעמים ואני עדיין אוהבת אותם (ואת כל החיות...טוב...אולי חוץ מתולעים). אני די בטוחה שאני אהיה זקנה אני אממש את הקלישאה "הגברת הזקנה עם החתולים" XD אה, ואני רוצה חתול גם שחור וגם לבן. אז לא יכולים להגיד שלמכשפות יש רק חתולים שחורים >.>

MONSTERMAN

New member
תבואו עם חתול לבן להודים...

אצל ההודים חתול לבן- זה המזל הכי רע שיכול להיות- הם מתעבלים על זה איזה חודש... ככה מעצבנים הודים וגורמים להם לבכות....חחח.....

MONSTERMAN

New member
../images/Emo66.gifאני רציני...

ככה זה אצל ההודים- הם אנשים מוזרים.....

למעלה