סבב רכישות

Dan_Kap_

Active member
כמה הערות

לגבי החבל, 21 מטר לחבל המפ זה אורך לא קונבנציונלי.
מקובל להשתמש בקשירה באורכים באזור ה-8 מטר, כך שמספר התנועות שאתה מבצע עם חבל בודד בקשירה לא יהיה גדול מדי. משתמשים במספר חבלים בעלי אותו אורך וניתן לחבר אותם ביחד לפי הצורך.
המהדרין ומי שעוסקים בהופעות גם מחזיקים חבל ב"חצי אורך" לשלב הסיום של הקשירה.
&nbsp
החבל משומן בשמן צובקי, שזה נחמד, למעט מקרים שבהם אתה או הנקשר/ת אלרגיים לשמן.
אני מעדיף חבלים לא משומנים - הם בין כה יאספו לעצמם שמן מהעור של מי שתקשור...
&nbsp
מה אתה רוצה לעשות עם החבל?
האם הוא מיועד לקשירות על הרצפה או ל- suspension?
&nbsp
&nbsp
לגבי הקולר, שים לב שהוא איננו עשוי מעור אמיתי אלא ממה שמוגדר faux leather. זה משמח את בעלי העור אך בלי מידע נוסף על החומר ממנו הוא עשוי קשה לדעת איך הוא מרגיש על העור ועד כמה הוא עמיד.
&nbsp

21 מטר זה לא מספר מזל

אני מתכוון לתוך אותו בהתחלה ל-2 חבלים של 10.5 מטר ואת אחד מהם לחתוך לשני חבלים של 5.25 מטר ואת הקצוות לשזור בצורה יפה לתוכן.
&nbsp
חבל לקשירות רצפה.
&nbsp
לגבי הקולר, לא חשבתי על זה, מקווה שיהיה בסדר.

Dan_Kap_

Active member
5.25 מטר מקופלים לשניים

זה די מעט...
מרבית הקשירות של גופי גליליים נעשות בחבל מקופל, כך שנראה לי כדאי לך לחשוב מחדש ואולי לתרגל קודם עם חבל זול יותר.
&nbsp
המדד לאורך החבל תלוי במרחק שבין שתי הידיים שלך כשהן פרושות אופקית לשני צידי הגוף - והתוצאה של חבל ארוך מדי היא שצריך למשוך הרבה חבל עד שמגיעים לקצה, שוב ושוב.
בחבל קצר תצטרך להאריך את החבל בחבל נוסף בתדירות גבוהה יותר.
&nbsp
אם אתה עוסק בקשירות רצפה (כלומר היכולת להחזיק משקל איננה חשובה לך), למה לא לרדת בקוטר החבל מ-7מ"מ לכיוןן של 6 או חמישה?
סביר להניח שגם המחיר יירד קצת...
&nbsp

לא התכוונתי להשתמש ב-5.25 כשהם מקופלים

כבר יש לי חבל של 10 מטר (סינטטי, מעפן, 8-9 מ"מ) והוא מספיק רק לדברים בסיסיים, אני מעוניין לשלב את החבל החדש הארוך עם הקצרים כדי להגיע לכל תוצאה רצויה שאחפוץ וזה נראה לי מספיק

UltraL

New member
אם זה לא לשיבארי או בונדג' מערבי אז האורך לא חשוב

אם בכל זאת אתה רוצה לעשות קשירות סטנדרטיות של שיבארי (וקניתה כזה חבל....) הרי שהאורך הסטנדרטי הוא 30 רגל שזה 9מטר. חבל קצר הוא 15 רגל.4.5מ

רוב הקשירות בסגנון יפאני או מערבי שאני מכיר משתמשות בחבל מקופל , בגלל זה 5מ זה חבל מאוד קצר ואין בו שימוש בבונדג'.

אני מפתח סגנון משלי. כמובן תוך הקפדה על בטיחות.

ויש לי יתרון בזה כי יש לי רקע בחבלים וקשירות מהתחום של הימאות כמובן תוך הקפדה על בטיחות,
&nbsp
אני רק לא הבנתי משהו, אם 4.5 מטר זה סטנדרטי, אז איך זה של-5 מר אין שימוש?

Dan_Kap_

Active member
4.5-5 מטר

עשה ניסוי בעצמך.
&nbsp
קח חבל באורך 5 מטר וקפל אותו לשניים.
קיבלת קצת פחות מ-2.5 מטר.
&nbsp
מרבית הקשירות עוטפות את הגוף. בדוק כמה פעמים תוכל להקיף את בית החזה של השותפ/ה לפני שנגמר החבל.
&nbsp

עם חבל של 10 מטר לא הייתה בעיה ואפילו נשאר קצת

עטפתי אותה לאורך ולרוחב, את החבלים הקצרים יותר אני צריך בשביל כל מיני שיפצורים או בשביל לקשור רגליים או ידיים

A לוןA

New member
מעניין אותי בעיקר לגבי האמצעי

למה בחרת בדיוק את זה?

כי...

הוא מתכוונן, קומפקטי (מתפרק), ניתן לחבר אליו גם את הידיים, הרצועות שלו נראות טוב, הוא נראה מושקע (בגלל המתכת והרצועות), הוא מקבע את הרגליים ונראה שהוא מאפשר חופש מינימלי שלא כמו אופציות אחריות.

למעלה