סבב הבולים:

תמיר1991

New member
סבב הבולים:

גלעד, ניסים, דובוש, שרון, ירון ואנוכי. אני מתכנן להוציא אותו בשבוע הבא. יש עוד מצטרפים לפני הסגירה? תמיר.

Mercyful God

New member
כמה חבל שיש קצת משתתפים ...

תראו קצת נוכחות ? מה איתכם ? ומה עם סבב הספרים ?

תמיר1991

New member
בדיוק!

באמת מה עם סבב הספרים? יש לי רעיון: שרשור סבבים! תמיר.

rachelea

New member
כשתצליחו והתוצאה תהיה סביבון -

אז, רק אז, תודיעו לי. אשמח לראותו.

python 4

New member
הממ.. ובכן,

תשכח מזה!
שאני אמסור את הרוה"ד שלי?

דובושכ

New member
סביבון=חררה

בספר: מילון המילים האובדות מאת עוזי אורנן (הוצ' מאגנס+הוצ' שוקן, תשנ"ו) בעמוד 114 (בהגדרות למילים באות ח') חררה-סביבון: "הידעת לרנן וראשך למטה ורגלך למעלה חררה* סובבת על כף רגלך השמאלית וחרב נצבת על כף רגלך הימנית? " *בערבית חררה- כלי משחק ילדים, הסובב על עוקצו, כעין אותו שמשחקים בו ילדי היהודים בחנוכה וקוראים לו גור. - "הצבי" תרמ"ט- 1889. (ישנהו גם ציור של חררה) יש גם סבסב- סביבון (עמ' 219)- " לבקשת האורח ספר אחד הנערים,שישבו ושחקו שם בהסבסב, את מאורע חנכה בעברית" "הצבי" תר"ס. ויש גם גלגלון-סביבון (עמ' 50)- "אי, "גלגלון" לי-זה הוא כמעט אחד בעיר. הנה הולך הוא אל דרום וסובב אל צפון, מזמזם וסובב בהליכתו את כל השולחן הערוך עתה לכבוד החג.... מה טוב לי לשחק בגלגלון" (השפה והחיים)

rachelea

New member
נכון -את ספרו של אורנו השאלתי מאריק

זאת משום ש"חררה" היתה חדשה לי. לגבי שאר המילים, ראה ב"מאמרים" של הפורום בקשר לגילגולה של המילה.

תמיר1991

New member
רוה"ד -

אין לי מושג.. סבב בולים: אני שולח מעטפה גדושת בולים לאחד מחברי הפורום. החבר שקיבל את המעטפה לוקח בולים כפי רצונו, מוסיף בולים אחרים, יותר ממה שהוא לקח, ושולח את החבילה הלאה לשלישי בתור, שעושה אותו הדבר. האחרון בתור שולח את החבילה אלי. אני לוקח לעצמי בולים שרציתי, והפורום יחליט מה יעלה בגורל השאר. אני מעוניין להוציא את הסבב תוך יום-יומיים, יש הזדמנות אחרונה בהחלט להירשם! תמיר.

python 4

New member
לגבי רוה"ד - נשאיר את זה כך..

אתם גם ככה חושבים שאני מוזר. לא צריך להרחיב בנושא..

python 4

New member
../images/Emo11.gif

אני מבקש החל מהרגע לפנות אל פייטון בגוף שלישי, תודה.

אני רוצה להצטרף!

תנו לי כתובת למי אני צריכה לשלוח, ואני אתן את הכתובת למי שצריך לשלוח לי.

למעלה