סבבב-

hunter 2

New member
סבבב-

תעדכן אותנו מה קורה איתך...אתה יוצא יוצא עם ההיא? מה עם הבחור? אם אתה עדיין איתה איך הולך? אתה מתחיל להרגיש אליה משהו?

סבבב

New member
עדכונים!!!!

אז קצת עדכונים מה קורה איתי. בגלל שעדיכנתי אתכם במצב ההתחלתי והבטחתי עידכונים - אז הנה הם באים: לגבי הבחור - אנחנו ציננו את היחסים בינינו, מידי פעם יוצרים קשר במיילים או אסאמאסים, לא יותר מכך. שומרים קשר "על אש קטנה" - זה עוזר לי להתמודד עם המצב. ולגבי הבחורה - אז ככה... מדוב בבחורה מקסימה, חמודה , יפה מאוד, בדיוק מה שתמיד חיפשתי (כלומר- כשהיו שואלים אותי מה אני מחפש - ככה תיארתי אותה). אנחנו יחד כבר שבוע וחצי, נפגשנו 4-5 פעמים. היה ממש כיף. אני מודה שלא חשתי אליה שום דבר ריגשי עד אתמול, אבל... אתמול פתאום משהו שם בפנים התחיל לזוז (הכוונה ללב כמובן...) ואני חושב שאני מתחיל להיקשר אליה. איני יודע להגיד מה יילד יום, אך אני ממשיך לזרום אם הקשר הזה - ימים יגידו מה יהיה. עדכונים נוספים יגיעו בהמשך.

hunter 2

New member
יפה יפה...

ואל הבחור אתה עדיין מרגיש משהו? אם ישאלו אותך את מי אתה יותר אוהב...מה תענה?

hunter 2

New member
נ.ב

כמה זמן אתה מתכוון לזרום עם הקשר? כלומר נגיד שלא תמשיך להרגיש אליה משהו, כמה זמן אתה נותן לקשר איתה?

סבבב

New member
אני לא יודע...

אני אמרתי שאני מתחיל להרגיש אליה רגשות וזה טוב. אם אני אראה שזה לא הולך ואני לא מצליח לפתח רגשות כמו שחשבתי - אז אני אפסיק את הקשר. מתי? כשארגיש שמיציתי את הקשר. ואת מי אני אוהב יותר? אותה אני עדיין לא אוהב... אבל זה יכול להשתנות... בתקווה...

hunter 2

New member
שאלה

ואליו- אתה עדיין מרגיש משהו? או שכבר לא? אתה עדיין חושב עליו?

סבבב

New member
אני חושב עליו, אבל...

אבל כבר פחות במובן של חבר לחיים ויותר במובן של חבר טוב.

da87

New member
נו...

חמודי, כבר 3 פעמים שאלתי ו-3 פעמים התחמקת...האם יש לכך סיבה....? אז אני אשאל אותו-אתה עדיין אוהב אותו?

סבבב

New member
אוי ואבוי...

הונאה בפורום? יכול להיות שיש כמה אנים מיסתוריים עם ניקים שונים? הייתכן כי מישהו רוצה לברר פרטים מסויימים וכדי לא להזדהות שינה את הניק שלו? הייתכן שידעתי את זה כל הזמן ובגלל זה לא נתתי תשובות חד משמעיות... אמינות היא הדבר שהכי חשוב לי. אז אם מישהו פה מנסה להסתלבט עליי או להונות אותי - חבל...

סבבב

New member
אני אענה תשובה בוטה

גם כשאני עם הגבר הכי מושך בעולם - כל עוד אני לא במגע מיני איתו - לא עומד לי. ואיתה לא הייתי עדיין בשום מגע מיני... אז התשובה כרגע היא לא.

יודיX3

New member
תשובה לעניין

dkey

New member
אנחנו מערבבים מין שבאינו מינו

יש הבדל בין התנהגות מינית לבין הנטיה עצמה. לא צריך לעמוד הזין. השאלה היא על מה חושבים. ממה יש לנו פרפרים. הנטיה היא סך ריגשי הרבה יותר עמוק מאשר ההתנהגות בתכלס. לכן מוצאים כל כך הרבה הומואים נשואים לא מאושרים שבוגדים ומחפשים גברים.

סבבב

New member
ועכשיו לאחר מגע ....

אני יכול להגיד לכם שהופתעתי גם אני... אבל היתה שם תשוקה , גירוי, ו"עמידה" בכל הסטנדרטים הנדרשים...

למעלה