סבא ניפטר

מני 29

New member
סבא ניפטר

אני מאוד רוצה לערוך סיאנס לעלות את סבי האהוב אבל אני קצת פוחד מזה כאשר הייתי ילד כבן 14 ילדים סתם הפחידו אותי בקטע הזה כיום אני לא פוחד מזה אבל חושש לערוך סיאנס מה אתם אומרים יש פה הרבה אנשים שערכו סיאנס?

natan7

New member
שים לב

אנשים שיורדים בסיאנס הם בהכרח מכף הקלע שזהו מקום קשה יותר מגיהנום. לכן למה שסבך יירד בסיאנס אם הוא בדרגה גבוהה יותר?? כמו כן להוריד נשמה בסיאנס זה צער גדול במאד עד מאד לנשמה במיוחד אם היא נשמה קרובה כמו הורים וסבים ואחים. בנוסף יש איסור חמור מאד ביהדות על כך. עונשו חמור במאד וכל עורכי הסיאנס נתקלים בצער גדול בהמשך חייהם אם זה ע"י הפלה טבעית של תינוק לנשים ואם זה צער יומיומי אחר כמו תאונות דרכים מוזרות, קשיים בפרנסה, דיכאון ועוד בנוסף הסיאנס מאד מסוכן כי לא ניתן לדעת עד כמה תהיי מסוכנת הרוח שתרד. בכלל מציע לך לראות את זה: http://altv.shemayisrael.com/movie-0086.shtml

natan7

New member
תשובה

שלום רב הנה לאחר פטירת האדם מהעולם הזה, באם האדם חטא ופשע, הוא נענש בכף הקלע, והוא, כי אחרי המוות כל אשר לא שב ולא נטהר מאשר חטא על הנפש, הלא יקדמו פניו לאחוז בנפשו מלאכי הרוגז, אשר נוצרו ע''י חטאי האדם, ויזרקום זה אל זה בחמת כחם, כאבן בתוך כף הקלע. ואחר כך, כל המשחיתים אשר נעשו בכל אשר חטא בכל אבר ואבר, יסתבכו כל אחד במקום אשר נעשה בו, וחלק הנפש המתייחס אל האבר אשר חטא ויעשו בו שפטים. ועניין כף הקלע דמיון האבן שזורקין אותה בכף הקלע ממקום למקום, כך הנפש משנכרתה ממקומה הרי היא נזרקת ממקום למקום במיני עונשים רעים הנקראים כף הקלע . וכ''ז היא נענשת בטרם עלתה נשמת האדם למרום, ולכן יכולים לעוצרם ולעשות להם סיאנס. אך לאחר שכבר גמרו עונש זה, ונכנסים לגיהנם אי אפשר לדבר עמם עוד. סיאנס אסור מפני שאסור לדרוש אל המתים, ללא קשר לסבל הנשמה. שהות בקף הקלע יכולה להיות קצרה ויכולה להיות ארוכה (אף מאות שנים) תלוי בחטאי האדם ואחרי קף הקלע עולה הנשמה למשפט (כמו שכתוב "עתיד ליתן דין וחשבון")ושופטים ואם כבר היה בקף הקלע סביר להניח שהתיקון הבא זה גיהנום או גילגול נשמה. אבל: אם הנשמה יצאה זכאית בדין, ע''י שמירת מצוות התורה בשלימות. נכנסת היא לגן עדן, אשר היא מקום עידון הנשמות, בהתקרבותם לה' ואין בעולם עידון אשר ישוה אליו, ועידון רוחני הוא, אשר כל חפצי העולם הזה, לא ישוו אליו. לא כולם עוברים בקף הקלע. מי ששמר תורה כראוי והתנהג לאנשים כראוי אין טעם שהוא יעבור שם אלא ישר משפט ואחרי זה מנוחת עולמים בגן עדן עד לתחיית המתים

ענתי44

New member
תודה על המידע

נשמע מפחיד מני, תנחומיי על מותו של סבא שלך.... כמי שאיבדה את אבא שלי שהיה קרוב אליי אני יודעת מה עובר עליך. לא כדאי להטריד את מנוחת סבא שלך.

sandbird4

New member
אבל אפשר לפתור את הבעיה בקלות ולא להגיע לשם

מי שמאמין שיש מקום כזה - יגיע לשם. מי שלא - לא יגיע
אני הולך על הדרך השניה - במקום זה אני אגיע לבית זונות גן עדן עם הרבה כוסיות
(ככה אני מאמין).

הרזבם

New member
שאול העלה באוב את שמואל

האם שמואל היה בכף הקלע יען כי חטא ופשע? לא הייתי ממליץ למשתמשי הפורום ללכת אחר דבריו של נתן7. אין לו מושג על מה הוא מדבר. אפילו את אמונתו שלו אין הוא מכיר.

MetaIIica

New member
משתתף בצערך, אבל חשוב שתבין

(למרות סתימת הפיות, שלא תחשבו שלא שמתי לב): סיאנס הוא שקר, דרך של אנשים רעים ואינטרסנטים לקחת לך כסף ולרמות אותך ע"י ניצול מצבך הרגיש. גם מחזירים בתשובה מנצלים את המצב לטפטף לך רעל למוח. אל תתפתה לאף אחד מהם.

למעלה