סבא וסבתא ז"ל

stu from scream

New member
סבא וסבתא ז"ל

אני מאמין ברוחות. מאוד מאמין. סבא וסבתא שלי נפטרו באותה שנה,בהפרש של שלושה חודשים. סבא שלי היה בן 81,נפטר ממחלה נראה לי או פשוט מזקנה. היה לו אלצהיימר הוא היה בשואה. סבתא שלי נפטרה משברון לב. עכשיו,יום אחרי שסבתא שלי נפטרה אני ודודה שלי (דודה שלי הייתה גרה איתם והיא לא התחתנה או משהו) הסתכלנו מהחלון כי דודה שלי באה לישון אצלנו כי היא לא רצתה להישאר לבד בבית. והסתכלנו סתם על החלון דודים שלי הזמינו לנו פיצה,כי לא רצינו לאכול כל היום.ואז ראינו אישה בדיוק כמו סבתא שלי ואיש בדייוק כמו סבא שלי לבושים לבן ומתחבקים ואחותי הסתכלה על החלון גם ולא ראתה!!!!!!!!!!!!!!! ולא יכול להיות שאני ודודה שלי ראינו בדיוק אותו דבר! היא כזה צעקה ואמרה מה זה היה אני לא מאמינה ואמרתי את ראית? והשלמנו את המשפטים אחד של השני!! ועדיין לפעמים שאני במקלחת אני רואה פתאום לשנייה את הפרצוף של סבתא שלי. אז אתם מבינים בזה,אני מקווה האם אני חי באשלייה- או שסבא וסבתא שלי (שד"א אני הנכד היחידי שלהם וכל שבת הייתי בא לביקור ובבית חולים שביקרתי את סבתא שלי היא אמרה שאני תמיד אהיה הנכד שלה לא משנה מה יהיה) או שאולי סבא וסבתא שלי באמת נשארים איתי,גם לאחר המוות? אשמח לקבל תגובות ותשובות!

Curious

New member
זה מאוד מעניין

גם אני איבדתי בן אדם יקר... ובתקופה הקרובה לאבדן, ראיתי דמויות מאוד דומות לאדם שאיבדתי... מספר ימים אחרי...ראיתי אף רכב דומה עם דמות דומה בתוכו במקום שבו נהגנו להיפגש, הייתי בהלם, וכמעט התחלתי לרוץ לאחר הרכב ... זה היה מאוד משונה... אני לא יודעת להגיד באם מדובר בצירוף מקרים או מסר של "אני איתך"...

stu from scream

New member
לא,ממש לא.

לא השלמתי עם מותם. אני עדיין לא מאמין שהם לא יענו לטלפון כשאני אתקשר שסבתא שלי לא תנשק אותי. לא אני וגם לא דודה שלי,שכל חייה חיה איתם,השלמנו עם מותם.
זה קשור בצורה מסויימת?

Dark faith

New member
אני חושבת,

שמטרת ההתגלות נועדה להעביר לכם מסר שהכל בסדר עכשיו. שהם יחדיו שלווים ומאושרים- ולמעשה גם אתם צריכים להמשיך הלאה ולקבל את מותם.

חי אדר

New member
רוח הדעת

לי נראה שזה יותר השפעה של הדמיון הנובע מחוסר השלמה מוחלטת עם מותם, והמקבל חיזוק רב מעצם האמונה שלך ברוחות.לאמונה יש כח אדיר להוציא יש מאין ולכן תן דעתך לעניין זה ובחן את הדברים תחת עינו הפקוחה של השכל הישר, וללא ספק מחזות כגון אלו יפחתו ואף יתאדו כליל.

stu from scream

New member
משהו אומר לי שזה לא דימיון

למרות שאני ממש לא השלמתי עם מותם- לא יוצא לי לחשוב עליהם הרבה,או דברים כאלה. למעשה, זה החלום שלי עליהם כבר הרבה מאוד זמן. חוץ מזה,אחרי החלום גם ראיתי אותם לשנייה ואז נעלמו. משהו אומר לי שהם כן רוצים להגיד לי משהו ושזה לא דימיוני.

חי אדר

New member
רק דמיון

בסופו של עניין החלום הוא שייך לעולם הדמיון והשפעתו היא הדדית במובן זה שהחלום קשור למערך הפנימי של האדם ולדימוי במשך היום אך גם בו בעת החלום משפיע על האדם בהיותו שוב ושוב מהרהר בו, ונמצא בסופו של עניין שהדבר לא פוסק. במקרה זה צריך ךמהול את את הכל במינון מוגבר של ספקנות ולא לתת מקום למחשבה אודות עולמות שמעבר לעולם זה

misipipi

New member
אולי

בסביבות גיל 15 בערך, קרה לי ששמעתי שיר וחיפשתי מאיפה זה בא ולא מצאתי, יותר מאוחר שמעתי שוב את אותו שיר.. ושוב ניסיתי לזהות את המקור ולא ראיתי. אח"כ הבנתי שזה אני למעשה, ואז הצלחתי לנגן בראש שירים באופן יזום ואפילו לשחק עם השיר(שינויים). למרות שלראות תמונה זזה (או שזה היתה תמונה סטטית חלקית?!) נשמע לי דורש דימיון בלתי רגיל.

ירדן121

New member
חח יו גם לי זה קרה...התחלתי לשמוע

שיר..."אופס איי דיד איט אגיין"...מזמן שישבתי במיטה ואני מתחילה פתאום לשמוע שיר ממש כמו ברדיו הלכתי עד למטבח וחיפשתי בכל הבית..ולא מצאתי מאיפה זה בא..

misipipi

New member
:) יש עוד אנשיםו?

נסי לנגן עוד שירים, אני מתעלל בזמרים ועושה אפקטים חחח אחרי שעושים play(הניגון הראשוני) זה כבר מתנהג אוטומטית בלי מאמץ. בהתחלה כשחשבתי שזה בא מבחוץ גם לא יכלתי להפסיק את השיר, כי לא הבנתי שזה בראש שלי.

2a2p

New member
סבא שלי ז''ל.

קורה גם לי כמו שאמרת על האמבטיה רק שאצלי זה שכל פעם שאני הולך לסבתא שלי אני עובר בפארק ציבורי ששם הוא תמיד היה מטייל עם הכלבה שלו. אני תמיד מדמיין אותו מטייל איתה. וגם אבא שלי אמר לי שזה קורה לו...

חי אדר

New member
אותו עניין

העובדה שזה קורה לך דווקא במקום בו התרגלת לראות אותו הרי מכאן הראיה הברורה שזה פועל יוצא של הדמיון הנובע מכח ההיזכרות כאשר הפתיל לכך הוא המיקום הגיאוגרפי בו תמיד נהג סבך המנוח להתסתובב עם חית המחמד שלו.

Dark faith

New member
בדיוק כמו שרשמתי מלמעלה,

אני חושבת שאתם צריכים לקבל את מותו....

2a2p

New member
הוא מת לפני יותר משנה....

אך עדיין אני פשוט נורא מתגעגע. יש פשוט מלא דברים שבא לי לספר לו!

הדבר היחידי שעולה ברוחי הינו שסבא

וסבתא שלך נתנו לך ולדודה שלך את הרגע הזה כדי שתדעו שהם תמיד שם גם אם הם לא במימד הפיזי האנושי המוכר לנו, לפעמים ישנה התגלות כזו או אחרת של קרובים שנפטרו על מנת לחזק את ידי הנותרים

ב א ר ו ש

New member
וואו..

אתם פשוט צריכים לקבל את זה שהם כבר הלכו ולצאת מההלם. תנסו ללכת לקבר שלהם לעיתים תכופות יותר, רק ככה אתם תצליחו לעכל את זה שהם אינם..

למעלה