סבאח אלח'יר

סבאח אלח'יר../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

יום ראשון מבורך, מה שלומכם חברים? הנה עוד שבוע מתחיל לו, יאללה שיעבור מהר כבר. שיהיה לכם אחלה של בוקר, המשך יום נעים והמשך שבוע מהנה. יאללה זזתי לעבודה

salt of earth

New member
בוקר מצוין ../images/Emo141.gif../images/Emo204.gif

فَلَسْتُمْ إِذًا بَعْدُ غُرَبَاءَ وَنُزُلاً، بَلْ رَعِيَّةٌ مَعَ الْقِدِّيسِينَ وَأَهْلِ بَيْتِ اللهِ، 20 مَبْنِيِّينَ عَلَى أَسَاسِ الرُّسُلِ وَالأَنْبِيَاءِ، وَيَسُوعُ الْمَسِيحُ نَفْسُهُ حَجَرُ الزَّاوِيَةِ، 21 الَّذِي فِيهِ كُلُّ الْبِنَاءِ مُرَكَّبًا مَعًا، يَنْمُو هَيْكَلاً مُقَدَّسًا فِي الرَّبِّ. 22 الَّذِي فِيهِ أَنْتُمْ أَيْضًا مَبْنِيُّونَ مَعًا، مَسْكَنًا ِللهِ فِي الرُّوحِ. וזאת הנבואה מהמזאמיר: الحجر الذى رفضه البناؤون .. قد صار رأس الزاوية .. (مز23:118) الرب .. يعينك .. لترفع .. عنك كل الكسل وعدم الإكتراث .. لتتنبه .. أين حجر الزاوية فى بنايتك الروحية .. وليعود إلى مكانه فى تثبيت حياتك .ولتأمينها .. هل وجدنا حماية من العالم .. تصمد أمام معصرة غضب الرب يوم مجيئه .. هل جهزت نوعية سلاحك يوم تقف أمام الدينونة الرهيبة المزمع .. أن تجوز على كل الظالمين والخاطفبن والسحرة وعبدة الأوثان .. والرجسون والمحبون ويصنعون كذبا .لن يجديك سلاحك ولن تجد حمايتك الوهمية .. .. ولن يسمع هؤلاء إلا صوت الدينونة الرهيب .. أما أنت أيها المخلص بدم يسوع المسيح .. يامن حفظت وصاياه .. لكى يكون سلطانك على شجرة الحياة .. ويدخلوا من الأبواب إلى المدينة لأن خارجا البكاء وصرير الأسنان لكل من كذب على روح الرب .. وتجاهل حجر الزاوية .. الذى هو الرب يسوع .. هو قادر أن تشاركه سماء مجده .. مكافأة لمشاركتك له بحجر زاويته فأقام به حياتك ..ولإلهنا كل المجد

salt of earth

New member
../images/Emo124.gifנעדרים ... נעדרים

רותם
ממש מזמן לא ראינו את התמונות המדהימות שאת מביאה. כנראה שאת עסוקה בעבודה... אבל תקפצי מידי פעם חמודה ל
איש הפיל
אני לא רוצה ללחוץ עליך... אבל אנחנו נורא מתגעגעים לך
ומחכים לך שתחזרי אלינו
מיכאל
גם אותך מזמן לא ראינו. וגם
גדול לקוראת סמויה בפורום שכבר 4 חודשים עוקבת אחרינו
.. בתקווה שתקפוץ ל
ותגיד בוקר טוב
סטנלי3
גם נעלם לאחרונה, מזמן לא קפץ עם נושא פילוסופי
ואגב צריך להגיד לו מברוק
כי הוא סיים את התואר כבר
עו2באל עינד אל עאייזין
אז מי שמגיע ראשון שיסמן

nOway1

New member
סבאח אל פל ו הייסמין !

מה שלומך פורום יקר!!? שיהיה שבוע טוב.. ו מאלה באנרגייה ו בשלום ו בשמחה בלי כעס ,בכי !!

michaeld1

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gif ויום ראשון מבורך../images/Emo45.gif

מה שלום החברים אלפא, מלח וג'ורג'? לפני זמן קצר חזרתי מהמיסה. היום, הראשון העשירי אחרי שבועות, ויום לפני חג "אלתג'לי". המיסה הייתה עשירה, ונהניתי מן "אלוואעזא". מחר מתחיל אצלנו "מחנה הכנסיה" -"אלמוכאיאם". מאחל הצלחה וברכה למשתתפים
המשך יום טוב לכולם

salt of earth

New member
בהצלחה לכם بمخي&#1605

נצפה לעידכונים וגם תמונות אם אפשר. לא יזיק גם אם תזרוק את שם הפורום שם

צהריים לוהטים פורום אהוב../images/Emo23.gif

|אהלן ושבוע טוב לכולם!!! אכן נעדרתי קצת כי הייתי צ ריכה לארגן את הראש ועברתי תקופה לא כל כך קלה מהבחינה האישית. חסרתם לי נורא וגם הפורום עצמו. אני שמחה לחזור למרות שאני לא בטוחה שבזמן הקרוב ייצא לי להיות פה הרבה כי אתם יודעים, מבחנים, עבודות, חיפוש עבודה חדשה - החלטתי לעזוב את העבודה שלע כי הגעתי למסקנה שמקום עבודה שדורך על העובדים שלו לא ראוי יותר. היום הייתי בראיון לשירות תמיכה טכנית ל 012 ולא התקבלתי אבל הציעו לי שירות לקוחות רגיל. הסכמתי והעבירו פרטים שלי לבחורה שמטפלת בזה. ש עתיים לאחר מכן, התקשרה הבחורה שתיווכה ביננו כביכול ואמרה שהם רוצים שאגיע מחר שוב כי זו שהייתי אצלה בבוקר התרשמה ממני לטובה ונתנה עליי המלצות טובות. נקווה לטוב. תחזיקו אצבעות. אחר כך אלך לעבודה למרות שהחשק שיש לי ללכת שם הוא כמו שיש לי חשק לצאת ולהסתובב בשיא החום ולהזיע. מחר המנהלת שלי מקציבה לי רבע שעה מזמנה היקר לשיחה כי כבר אמרתי לה שאני רוצה לעזוב. תודה רבה לה באמת:) אני מקווה שאספיק להגיע כשעה לפני השיחה שלנו כדי שאולכ לבדוק דברים במחלקת השכר וכ"א כי מצידי כמה שפחות להישאר שם יותר טוב. אנילא יכולה לראותאת המקום הזה ובא לי ל הקיא ממנו והכל התחיל מאז שיש לנו מנהלת מוקד חדשה!! פשוט זוועה. סליחה על ההתבכיינות. אני לא כזו בד"כ. גם אם לא קווי זהב, אמצא משו אחר. לא חסר. מי שרוצה, מוצא עבודה במה שיש. אז מה שלומכם חברים יקרים??? מלח יקירתי?? מנהלת יקרה איך המרגש? מתי את מתכוונת ללדת???? מה שלום אלפא ומיכאל היקרים ובן ישוע וליון?? ואיפה רותם? חשבתי שאני היחידה שנעדרת כאן.... אני רוצה לאחל לכולם שבוע טוב ומבורך. שתהיה רק בריאות ושלווה נפשית. תאמינו לי שזה מה שחשוב!! מקסימים שכמותכם, חסרתם לי:) אגב, איך היה המפגש? התקיים בסוף????????????????????

salt of earth

New member
אילו ביקשתי מליון דולר ../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

סתאאאאאם
איך כיף לראות אותך שוב פה, התגעגענו לך מאוד
אני שמחה בשבילך שעזבת את העבודה הזאת כי אני יודעת עד כמה היית אומללה בה. וכל הכבוד לך שאזרת את האומץ וקמת ועזבת
אני גם מאחלת לך הרבה הרבה הצלחה בעבודה החדשה.. ותעדכני אותנו אחרי שתתקבל תשובה. אנחנו בפורום נמשיך להתפלל עבורך
כדי שתקבלי את העבודה, והכי חשוב שתהיי רק מרוצה ממנה
אני מאוד שמחה שאת פה
בואי נגיד שהפסדת מפגש מדהים כל כך
אבל לא נורא תוכלי להתעדכן בשרשור הזה בכל מה שקרה במפגש ותרגישי כאילוש היית שם, מה שבטוח שאת ורותם חסרתם לנו מאוד. בעיקר בגלל חוסר האיזון הדמוגרפי בין בנים ובנות
אם נחשב את אמנדה והבת של ליון אז זה קצת ייאזן אבל בכל זאת היינו צריכות את עזרתכן
אני סיימתי את המבחנים
שפרד קרוב לוודאי תלד בתחילת אוקטובר. וזהו, נחכה שיבואו אחרים ויעדכנו אותך

היי מלוחה קטנה:)../images/Emo9.gif

עדייין לא עזבתי. מחר אני מעדכנת את המנהלת שלי סופית. מצידי לעוף משם כבר מחר. נהיה שם כזה מגעיל שאת לא מתארת לעצמך..או שכן:) חחחחחח אז מה, מיליון דולר אה? תאמיני לי, עם כל זה שאני אוהבת לבזבז את מה שאין לי, עדיף לבקש בריאות ושלווה נפשית ושיהיה תמיד מצב שלא יחסר ואולי קצת יותר כדי לחיות בכיף ולא בדוחק. יש מלא עשירים שלא מאושרים וכל הכסף שלהם לא עוזר להם, אז מה זה שווה? תמיד החלפתי מקום עבודה שלא נראה לי רקר שזה לא היה על כל שטות קטנה. רק שזה באמת עבר גבול או שפשוט שהרגשתי שמיציתי את עצמי. אז איפה רותם??? הייתי בטוחה שהיה היתה במפגש..מבחינתי רציתי מאוד לבוא רק שאין לי אפשרות להגיע לצפון. איפה נערך המפגש?? אני בטוחה שהיה כיף. אין סיבה שלא. אני אשמח להיות בפעם הבאה. יש תמונות?? או שזה חסוי? כיף לך שסיימת עם המבחנים. מה עם המבחן ההוא שסיפרת שיצאת בהרגשה מעט קשה? לי יש עוד מבחנים ומועדי ב' כי היו לי קצת בעיות כידוע לך אבל ברוך ה', הכל יהיה בסדר. איזה יופי, שפרד אמורה ללכת בזמן הקרוב אם כך. יפה לה:) מה ככה?:)

אהלן איש הפיל../images/Emo24.gif

שיהיה לך המון בהצלחה בריאיון מחר ואנחנו מחזיקים לך אצבעות, אמן שתקבלי את העבודה החדשה. שמעתי שקווי זהב התאחדו עם אינטנרט זהב, המוקד של אינטרנט זהב הוא ליד הבניין שבו אני עובד, יעני יתכן שנהיה שכנים

michaeld1

New member
שלום איש הפיל ../images/Emo24.gif

מה שלומך? ברוכה החוזרת
שמח בשבילך שהחלטת לעזוב את מקום העבודה שכל כך הציק לך. מאחל הצלחה בהמשך דרכך. המשך יום טוב לכולם.

capa2

New member
בקשת עזרה

שלום, אני מחפשת בברית החדשה את המקום בו ישו מוכיח את יהודי ירושלים על כך שהם מחללים את בית המקדש. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור המדוייק. תודה ויום טוב!

ד ר א ל

New member
נדמה לי שזה ב

הַבְּשׂוֹרָה הַקְּדוֹשָׁה עַל־פִּי לוּקָס פֶּרֶק יט 45 וַיָּבֹא אֶל־הַמִּקְדָּשׁ וַיָּחֶל לְגָרֵשׁ מִשָּׁם אֵת הַמֹּכְרִים וְאֵת הַקּוֹנִים בּוֹ׃ 46 וַיֹּאמֶר אֲלֵיהֶם הֵן כָּתוּב בֵּיתִי בֵּית־תְּפִלָּה וְאַתֶּם עֲשִׂיתֶם אוֹתוֹ מְעָרַת פָּרִיצִים׃

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשלום קאפא וברוכה המצטרפת../images/Emo45.gif

מוזמנת לקחת חלק

למעלה