סבאח אלח'יר

סבאח אלח'יר../images/Emo24.gif

בוקר טוב חברים, שיהיה לכם בוקר מבורך בזכות ישוע. זוכרים ששלשום חיכיתי לתשובה מסוימת ואמרתי שאם היא תהיה חיובית אז אספר
אז התשובה יצאה חיובית ואני אספר כמו שהבטחתי, שלשום היה לי ריאיון עבודה מס' 2 במשרד הכי גדול בארץ, טוב כבר שלשום ידעתי שאני הולך להתקבל בס רציתי שזה יהיה באופן רישמי, ואתמול קיבלתי תשובה סופית שהתקבלתי, והיום אני הולך לחתום על החוזה. ובכן מתחילת הלימודים שלי חלמתי לעבוד באחד מ4 המשרדים הגדולים בכלל ובמשרד הזה בפרט שם יש את התנאים הכי טובים, אך לצערי מי שלומד את המקצוע הזה יודע שהסיכוי שערבי יכנס למשרד כזה הם נמוכים מאוד, ורוב הערבים שעובדים שם מתקבלים בזכות קשרים, ובכן הגשתי כמה פעמים קורות חיים למשרדים הגדולים ואף אחד לא התייחס אלי למרות שהציונים שלי מספיקים כדי לעבוד במשרדים כאלה, לפני חודשיים אמרתי יאללה אנסה את מזלי עוד פעם, ושלחתי קורות חיים ל5 המשרדים הגדולים, עבר חודש ואף אחד לא פנה, ופתאום תוך שבועיים 4 מ5 המשרדים הגדולים הזמינו אותי לריאיון, מה שהסתיים אתמול בהתקבלות למשרד שהכי רציתי מכולם. האמתי מאז שהתחלתי להתפלל אלוהים פתח את הדלתות בפני, ודי הולך לי בחיים, למרות שהשנה אני כמעט ולא חי בס מרוצה מאוד מהחיים שלי וממה שאלוהים נתן לי, תמיד הודיתי לאלוהים ולישוע על מה שהוא נותן לי, והם פורעים את השכר על אמונתי בהם. ואני לא אפסיק להודות להם ולהאמין בהם. טוב היום אני אמסור את הודעת ההתפטרות, האמתי לא נעים לי מהמעביד שלי שבנה עלי המון, בס אני בטוח שהוא יבין את הצורך שלי להתקדמות. לסיכום האמונה באלוהים ובישוע משתלמת, הם נותנים שכר גבוה למי שמאמין בהם, התמידו באמונה שלכם חברים בשם האב והבן ורוח הקודש, אמן.

lion 7

New member
בוקר טוב אלפא

מזל טוב , עדות מרגשת , ובהצלחה בעבודה החדשה , אני עכשיו גולש באופן קשה מפון , המחשב תמיד מתנתק כמו אתמול בלילה שלא לדבר על הזמן הקשה שאין בידי .. בואו נתפלל להצלחת הפורום , פעם היה הטרולים שאיימו לסגור , היום כבר ירד לחלק מאיתנו (אולי הקיץ ) החשק בלכתוב ולתרום .. תודה רבה למלח ולמיכאל אלפא שיפרד ורותם וגורג שמתמידים בלכתוב כאן, כולי תקווה שיצטרפו אחרים ..

michaeld1

New member
בהצלחה אלפא ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

שמחתי לשמוע. איזה משרד זה? זיו-האפט? עצתי אליך זה להשקיע, להשקיע ועוד פעם להשקיע. שיהיה בהצלחה
ולליון בוקר טוב ותודה גם לך. ישוע אוהב אותנו
בואו נסמוך עליו בעיניים עצומות. יום טוב לכולנו.

תודה חברים../images/Emo140.gif

תודה ליון ומיכאל מיכאל לא מדובר בזיו האפט, זיו האפט הוא החמישי בגודלו בארץ ועם כל הכבוד לו לא משתווה ל4 הגדולים שהם פחות או יותר ברמה שווה. אני התקבלתי לקוסט פורר - ארנסט אנד יאנג שהוא המשרד הכי גדול בארץ עם כ1400 עובדים והוא השני בגודלו בעולם.

salt of earth

New member
יא עיני ../images/Emo140.gif

עוד לא הספקת לחתום על החוזה וכבר התחלת להתנשא על משרדים שהם לא מארבעת הגדולים
יאללה מברוק אלפא, באמת מגיע לך להיות העובד ה 1401
רק בלאש תשוף חאלק עלינא
מצפים עדיין ל

lion 7

New member
לא הבנתי

מה זה מצפים עדיין ל ??????? יעני את מתכוונת לחלוואן? אם כן אני אוהב כנאפה

salt of earth

New member
אהה אתה גולש מהפון ../images/Emo33.gif

זה אייקון של שוקולד. כי לא מצאתי אייקון של כנאפה בתפוז
הבעיה שאני לא אוהבת מתוקים, אבל נגיד אסתפק בתבולי

ולאו ע'אלי ולטאלאב רח'יס

יאללה תארגנו עוד מפגש ואחלה כנאפה בשבילכם ובעדין מלח אני לא מתנשא על משרדים אחרים יעני אני עדיין עובד במשרד קטן בס יעני את זיו האפט אני לא סובל.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמברוקקקקקק לאיש והאלף ומשהו עובדים../images/Emo9.gif

אלפא יקר.. תודה על השיתוף..העדות.. ואכן ישוע תמיד פה בשביל בניו

היתי פה

New member
בהצלחה אלפה../images/Emo45.gif

יצחק פורר ערב פרישתו: "אני משאיר אחרי אימפריה; היחסים בין חברות רואי החשבון הגדולות פוגעים במקצוע" שלח באי-מייל פורמט הדפסה הגש לחדשHOT del.icio.us !Digg It 19:23 | 31.1.2007 אתי אפללו תגיות: אנרון, ארנסט יאנג, יצחק פורר, רונן בראל בסוף חודש נובמבר התכנסו במלון ריץ' בניו יורק בכירי הליגה לידידות ישראל ארצות הברית ובכירי ארנסט יאנג העולמית לטקס חלוקת אותות הוקרה על תרומה לחיזוק הקשרים המסחריים בין ארצות הברית לישראל. אחד ממקבלי אותות ההוקרה באותו הערב היה יצחק פורר. "זה היה אחד מרגעי השיא בקרירה שלי, אני, יצחק פורר, בן מושבה מרחובות, מקבל אות הוקרה, שכל בכירי ארנסט יאנג העולמית באים כאיש אחד לכבד אותי בנוכחותם. מכיוון שאני מאמין שצריך לפרוש בשיא, זו היתה אחת מהנסיבות, שהובילו אותי לפרוש דווקא עכשיו", כך אומר יצחק פורר (73) מי שבמשך שנים ארוכות הוביל את משרד קוסט-פורר-גבאי - ארנסט יאנג ישראל ביד רמה והפך אותו לפירמת רואי החשבון הגדולה ביותר בישראל. כאשר הפך פורר לשותף מנהל בפירמה ב-1980, היא מנתה 50 עובדים. כיום, במועד פרישתו, קוסט-פורר-גבאי, נציגי ארנסט יאנג בישראל, מונה 1,400 עובדים והיא גדולה פי שניים מהפירמה הבאה אחריה בתור. "הגשמתי את מה שרציתי, אני משאיר אחרי אימפריה" מציין פורר. "המשרד בצמיחה, האנשים שעובדים בו מקצוענים וטובים ולמעשה, אין לו כמעט מתחרים",

salt of earth

New member
מן זמאן אני יודעת על האתר הזה

אתר די טוב, למרות שיש מאמרים שאני לא מצליחה להבין כמו לדוג' המאמר הראשי שנמצא כעת על כך שהפלסטינים הנוצרים הם חלק מישראל התיאולוגי
לא הבנתי דבר. וילקו מן ויין ג'יבתו האי אל שובבה

למעלה