Alpha and Omega1
New member
סבאח אלח'יר../images/Emo24.gif
בוקר טוב חברים, שיהיה לכם בוקר מבורך בזכות ישוע. זוכרים ששלשום חיכיתי לתשובה מסוימת ואמרתי שאם היא תהיה חיובית אז אספר
אז התשובה יצאה חיובית ואני אספר כמו שהבטחתי, שלשום היה לי ריאיון עבודה מס' 2 במשרד הכי גדול בארץ, טוב כבר שלשום ידעתי שאני הולך להתקבל בס רציתי שזה יהיה באופן רישמי, ואתמול קיבלתי תשובה סופית שהתקבלתי, והיום אני הולך לחתום על החוזה. ובכן מתחילת הלימודים שלי חלמתי לעבוד באחד מ4 המשרדים הגדולים בכלל ובמשרד הזה בפרט שם יש את התנאים הכי טובים, אך לצערי מי שלומד את המקצוע הזה יודע שהסיכוי שערבי יכנס למשרד כזה הם נמוכים מאוד, ורוב הערבים שעובדים שם מתקבלים בזכות קשרים, ובכן הגשתי כמה פעמים קורות חיים למשרדים הגדולים ואף אחד לא התייחס אלי למרות שהציונים שלי מספיקים כדי לעבוד במשרדים כאלה, לפני חודשיים אמרתי יאללה אנסה את מזלי עוד פעם, ושלחתי קורות חיים ל5 המשרדים הגדולים, עבר חודש ואף אחד לא פנה, ופתאום תוך שבועיים 4 מ5 המשרדים הגדולים הזמינו אותי לריאיון, מה שהסתיים אתמול בהתקבלות למשרד שהכי רציתי מכולם. האמתי מאז שהתחלתי להתפלל אלוהים פתח את הדלתות בפני, ודי הולך לי בחיים, למרות שהשנה אני כמעט ולא חי בס מרוצה מאוד מהחיים שלי וממה שאלוהים נתן לי, תמיד הודיתי לאלוהים ולישוע על מה שהוא נותן לי, והם פורעים את השכר על אמונתי בהם. ואני לא אפסיק להודות להם ולהאמין בהם. טוב היום אני אמסור את הודעת ההתפטרות, האמתי לא נעים לי מהמעביד שלי שבנה עלי המון, בס אני בטוח שהוא יבין את הצורך שלי להתקדמות. לסיכום האמונה באלוהים ובישוע משתלמת, הם נותנים שכר גבוה למי שמאמין בהם, התמידו באמונה שלכם חברים בשם האב והבן ורוח הקודש, אמן.
בוקר טוב חברים, שיהיה לכם בוקר מבורך בזכות ישוע. זוכרים ששלשום חיכיתי לתשובה מסוימת ואמרתי שאם היא תהיה חיובית אז אספר