סבאח איל חיר

gavrik

New member
אל תדאגי

למדתי כבר לא להתווכח עם נשים רק לחייך ולהנהן, לחייך ולהנהן...

שחור סיני זה לא כחול :p

זה יפה. אבל לא שחור. הטבעי שלי נע בין שחור סיני לשחור פחם. תלוי מה מתחשק לו...

דנטל

New member
יא, איזה כיף לך

אני הייתי צריכה לצבוע בשביל שיהיה לי שחור סיני ונראיתי כמו מכשפה. היה לי גם פסים סגול ואדום, אבל כשעשיתי שחור סיני זה היה כל הראש וזה היה מזעזע. איזה באסה.

כולם חושבים שאני משקרת

ואומרת שזה טבעי שלי :// לכי תביני אנשים וכנראה שאת בהירה... אבל בחורות בהירות עם שיער כהה זה מדליק

דנטל

New member
לא כנראה, אני בהירה

עיניים כחולות, שיער חום לא כהה, נורא דק, בקושי גבות ובכלל בקושי שיער גוף
, גם נמשים. אוי, יש תמונה שתבהיר את הבהירות
.

דנטל

New member
שמעתי מישהי מרכלת עלי מאחורי הגב

והיא אמרה לחברה שלה "פורים עכשיו?".

חחחח זה ההבדל בין אשכנזיה

לממ טוב לא אשכנזיה אני אוטומט הייתי מוצאת כל מה שלא בסדר בה וזורקת לה הכל בפנים
שתדע שאני יכולה להחליף צבע לשיער.. אבל היא לא יכולה להחליף את הפגמים שלה

דנטל

New member
נראה לך שאשכנזים לא עושים את זה?

במקרה ההוא גם אני חשבתי שזה נראה לא טוב, אז נותר לי להסכים איתה בלב, אבל אני מסוגלת להכנס באנשים חזק. אתמול הלכתי עם חברה שלי ברחוב ואיזה מישהו ממכונית נוסעת צרח "יא דאבה, למה את לא עושה דיאטה?". חברה לי חטפה חום ואני הבהרתי לה שזו דווקא הפעם הכי פחות מעליבה, כי גם ככה אני לא מרגישה צורך להעלב כשמדברים על השומן שלי, אבל משהו באירוע הספציפי הזה היה יותר קליל מתמיד. רק שאם הוא היה אומר לי את זה בפרצוף ולא ממכונית נוסעת, הייתי עונה "אתה מאוים מהגודל שלי, כי לידי ה-ז' שלך יראה עוד יותר קטן?".

droriko

New member
את לא יכולה לכתוב שהיא דיברה לעניין

למה לכתוב "מגניבה"? נמאס כבר שעל כל שטות משתמשים במילים כל כך יפות כמו "מגניב" או "יצירת מופת"(לא על בן אדם) אני התרשמתי מדנטל שהיא בחורה מאד אינטיליגנטית עם הרבה ניסיון חיים, אבל מפה ועד "מגניבה"?! חלאס כבר עם הזילות הזו של השפה העברית (וזה לא בציניות "מגניב" זה חלק מהשפה העברית מבחינתי)

מה הפאקינג בעיה שלך?

זה שאתה הסקת משהו אחד ואני הסקתי משהו אחר לא נותן לך את הזכות לבקר אותי! אם אני חושבת שהיא מגניבה, ואני חושבת כך, ויכול להיות שההגדרה שלי ל"מגניב" היא שונה משלך, אז אני ארשום את זה, ואתה לא תבוא ותוציא עליי את הקריזות שלך, אני דווקא פעם תפסתי ממך בןאדם אינטילגנט, אני לא יודעת מה קרה לך בשבוע האחרון, אבל אני ממש מתחילה לחשוב שטעיתי באבחנה הראשונית שלי. ובכלל, למה אתה תוקף אותי? קרה משהו? (אם אתה מעדיף לענות לי במסרים, בכיף.)

למעלה