סבאח איל חיר

סבאח איל חיר

בוקר בוקר בוקר בוקר בוקרררררר יוהו איזה כיף! ישנתי 6 שעות{אמנם על חשבון ארוחת ערב ויציאה, אבל שינה זה שינה} חבל לי שקמתי עכשיו הייתי מוכנה בכיף לישון עד הבוקר ככה איזה 394869734 שעות.. כי השבוע זה היה ממש בלתי נסבל כמות השעות המזערית שישנתי.. מקווה שכולכם יצאתם ואתם כבר/בדרך להיות שיכורים ולחזור הביתה מותשים ולמיטה גבי. שכבר יש לה שיער סגול {בערך}

shaiush4

New member
לי פעם היו קצוות כחולים

ואף אחד לא ממש ראה אני מניחה... רק אח"כ כשירד הצבע ונשאר החמצון כולם חשבו שיש לי קצוות שרופים.

gavrik

New member
אוקיי, תפסיקו כבר להמציא צבעים!!

יש שחור, כחול, סגול.. אבל למה שחור סיני?! או צהוב חרדל?? למה זה טוב?!?!

בוא נתן לו קונוטציה שתבין

הפסדת בהתערבות, חבר בוחר לך צבע לאוטו היית מעדיף {לא שיש לך בחירה} שחור כזה שכשמסתכלים עליו בשמש הוא קצת כחול או כחול זוהר של מרקר? :)

מה עם סתם שחור ?

ועכשיו בכלל חורף, אז אין שמש. והאוטו, הוא נגד חומצה ? זה מזכיר לי בדיחה על צבעים, אבל אתם לא תבינו אותה, אז לא משנה.

דנטל

New member
למה, אנחנו מפגרים? ../images/Emo7.gif

נו, תכתוב את הבדיחה ואחרי זה תסביר לנו אותה כדי שנבין.

shaiush4

New member
הזכרת לי איזו תוכנית...

יש בדיסקברי תוכנית שנקראת בעברית משהו כמו "מנפצי המיתוסים" או משהו כזה... והם באמצעות מחקר מדעי מנסים להפריך או לאשר מיתוסים ידועים. בקיצור, הם השוו שתי מכוניות - אחת לבנה ואחת שחורה, מאותו סוג לאורך כל היום מבחינת הטמפרטורה בתוך האוטו. ההבדל בין המכוניות היה קטן מאוד בסופו של דבר.

shaiush4

New member
באוויר הפתוח.

במשך יום קיץ אחד, מהבוקר ועד הערב. ואחר כך כמובן חזרו על הניסוי כדי לפסול מקריות.

gavrik

New member
שחור כזה שכשמתסכלים עליו בשמש,

הוא נשאר שחור...

../images/Emo13.gif

א' זו לא הייתה אופציה ב' לא ענית, ככה אתה מתחמק מנושא כל כך חשוב?!?!{הצבע של האוטו!} וג' הפדסת בהתערבות, למה שחבר שלך לעזזל יעשה לך טובה וישדרג לך את האוטו לשחור?!?

אגב, צבע שחור-שחור לאוטו

צריך לשלם סכום "סמלי" למשרד הרישוי או משהו בשביל שיתנו לך לצבוע לשחור. אין לי מושג למה אבל.

דנטל

New member
מה זה???????

לשלם בשביל צבע? למישהו יש כח לחפש איזה קישור על הענין הזה? כי לי אין.

gavrik

New member
קודם שיהיה לי אוטו,

אז אני אתן לחבר שלי לעשות לו מה שהוא רוצה.. ואקדח לראשי, הייתי בוחר בשחור שהופך קצת כחול בשמש

למעלה