סא"ג אתה יודע מי אתה נזכרתי בזה
M M i c h e l l e B New member 8/9/05 #4 חחחח את קוראת מחשבות. ענית לי על שאלתי שעדיין לא שאלתי. [את שאלתי כזה, נו.] הו, מאגניב. עכשיו, סוון אריק ג'וניור, הא?!?!?!!? !!!!!!!!!!!!1111חלעגכגכיעיעחלגכחלבסחלסחלי5434 מה קשור? מה? העאהעאהא? נעכנכןעטנענלכגיטעטודםכגיהךסלכהבסךלח? אה. סבב.
חחחח את קוראת מחשבות. ענית לי על שאלתי שעדיין לא שאלתי. [את שאלתי כזה, נו.] הו, מאגניב. עכשיו, סוון אריק ג'וניור, הא?!?!?!!? !!!!!!!!!!!!1111חלעגכגכיעיעחלגכחלבסחלסחלי5434 מה קשור? מה? העאהעאהא? נעכנכןעטנענלכגיטעטודםכגיהךסלכהבסךלח? אה. סבב.
M may90 New member 9/9/05 #5 נמ ההסבר: רציתי לקרוא לו בשם אחר. אמרתי שסוון מתאים לו! sven הוא רצה אריק (האמריקאי) אז חיברתי
M M i c h e l l e B New member 9/9/05 #6 מי זה אריק האמריקקי? |סמיילישלאמביןכלומ| חעחעחעחעח אבל זה נשמע מגניב. סוון אריק ג'וניור. למרות שאין כזה בנאדם סוון אריק, [נראלי, נו.] אז הוא לא יכול להיות ג'וניור, העאהאהאהאהא. איך אומרים סוון?
מי זה אריק האמריקקי? |סמיילישלאמביןכלומ| חעחעחעחעח אבל זה נשמע מגניב. סוון אריק ג'וניור. למרות שאין כזה בנאדם סוון אריק, [נראלי, נו.] אז הוא לא יכול להיות ג'וניור, העאהאהאהאהא. איך אומרים סוון?
M may90 New member 9/9/05 #7 לא הבנת סתם המצאתי לו סוון והוא רצה אריק אז חיברתי והוספתי ג'וניור אין כזה בנאדם סוון--sven
M M i c h e l l e B New member 9/9/05 #9 כן, כן. תמשיכי להבהיל אותי במסנ. עכשיו אני ילדה מפוחדת ובודדה. וביתי ריק מאדם. ואמאאאאאא יש פה משו!!!11 אה זה הכלב.
כן, כן. תמשיכי להבהיל אותי במסנ. עכשיו אני ילדה מפוחדת ובודדה. וביתי ריק מאדם. ואמאאאאאא יש פה משו!!!11 אה זה הכלב.
M may90 New member 9/9/05 #10 מישל'גחדכיחק'כיש you know i love you HUתר מסתם חברה (ראררר) לאאאאאאאאאאאאאאאא ליבי שמור לגייז המאופרים
מישל'גחדכיחק'כיש you know i love you HUתר מסתם חברה (ראררר) לאאאאאאאאאאאאאאאא ליבי שמור לגייז המאופרים