סאקורה

metuka15

New member
תודה =]

אפשר לראות מזה שהוא כתב שחבל שנגמר פינת אור שהוא ילד בן 8 גג אז אני לא שמה עליו..לך תראה את הפינת אור שאמא הקליטה לך! יאללה קישטה!

לינה58

New member
בלי ירידות,

זה בניגוד לחוקי הפורום

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא בדיוק, בזה שהוא אוהב

ועצוב שנגמר פינת אור זה לא מצביע על זה שהוא בן 8 אבל עדיין אל תשימי עלין ~_~

מתן ! לא יפה! תגיד סליחה !

זה ממש יפה איך שהיא ציירה ! >< אל תרגיז אותי ! זה יפה והיא מוכשרת! ^-^

שהיא תבקש סליחה

היא קיללה את פינת אור ועם כול הפורם הזההיתקיף אותי אז אולי אצרף את קטנטנות ופינת אור נגדכם אז באמת סליכה על מה שני כותב אבל אתת תיתעבי כי אז אני יארב את היורשת של סליטרין שהיא מתה על פינת אור

מה הבעיה אם פינת אור? זה בסדר גמור

הרבה ילדים רואים את זה ! וכל אחד והטעם לו ! וחוץ מזה אתה לא עוזב לאף מקום הבנת?! אני לא יוותר עליך בקלות ! וחוץ מזה זה לא נושא לדיון ! אתה התחלת ! לא יפה לעליב על ציורים! היא ציירה מדהים ! ^^

אני אני אמרתי שזה לא יפה

כול אחד ודעות שלו ועלי הוא לא יכול להיתקבר ניראה אותוה שולחת אלי מסר וופותחת מריבה במסר זה רק אני והיא רבים בפורם עם אני מקלל אותו לירון ואופיר יכולים למימחוק וגם במסר היא תיתע מימני כי היא מפחדת הינה מתן בה ליתוח מריבה תיזארי (לא אילך נעם)

metuka15

New member
חח תודה נעם מתוקה =]

איך אני ילמד אותך? חוצמזה שאת לא צריכה ללמוד ממני כי את מציירת פי אלף יותר יפה!

@.@ תקשיבי את מוכשרת

תלמדי אותי כמו לילד מפגר קיווקובים ^^ אממ אני שולחת לך עוד שנייה מסר אז רענני ^^

metuka15

New member
נעם את אוהבת את יוקי או לי?

אני מתכוונת לצייר אותם עכשיו אני נוסעת לסבתא שלי וכשאני יחזור אני יתחיל לעבוד על זה..נכון יוקי מתוקקקק? חבל שהוא הומו אחרת הייתי לוקחת אותו מזמן =/

metuka15

New member
תודה לכל מי שאמר שזה יפה..

אני יצייר מחר את לי ויוקיטו..פשוט היום לא יצא..

metuka15

New member
תודה לכל מי שאמר שזה יפה =]

מחר אני ינסה לצייר את יוקיטו ולי..היום לא היה לי זמן..

דוליז 666

New member
למתן ומתוקה 15 .... למחר ....

את: מציירת נפלא !!! אתה: לא אוהב, תחשוב בלב !!!

akane

New member
הלו, תרגעו כבר עם הקטע הזה....

יש לו כל זכות שבעולם להגיד שהוא לא אוהב את הציור. כמובן שהוא היה יכול להגיד בצורה יותר נחמדה ומפורטת למה....אבל זה לא משנה. תלמדו כבר לקבל תגובות לעזאזל. אתם באינטרנט! אתה: תפרט קצת יותר בפעם הבאה למה לא אהבת...אל תנסה סתם לעצבן. את: תלמדי לקבל גם תגובות שליליות...

למעלה