סאקורה

metuka15

New member
סאקורה

אני מקווה שיצא יותר נורמלי מהקודמת למקו שזה לא אותו ציור

Luli M

New member
אהבתי ^_^

את כישרונית, ילדה! אוף, הסאקורה שלי עלובה בטירוף

moon flower

New member
../images/Emo41.gif זהירות ביקורת בונה

טוב, נתחיל בזה שאת יודעת להעביר את הבעת הפנים של הדמות באופן ממש טוב! ^^ (רק שהראש עקום קצת ^^;;;) מה שהציק לי שם זה האף >.> כראה כי אני רגילה לקו ההוא שאי עושה וזהו X3, ניחא.. הידיים שלה צריכות להיות הרבה יותר גדולות.. אם תשימי את היד על הפנים שלך תראי שהיא בערך באותו האורך.. וגם צריךלעבות ולהארך את האצבעות.. צריך לעשות את הקוקיות באותו הגובה =\ אם כבר הוספת קפל אחד, אז למה לא להוסיף יותר? 0.0 זה נראה לא ממש ראלי ככה.. >.>;; אבל באמת שזה יצא טוב ^^ ורואים שיש לך כשרון, צריך רק לשפר קצת אנוטומיה ^^;; (אבל בקטנות..) וזה ייצא מו-של-ם ^-^ (מקווה שלא נפגעת מהבקורת- הרי אמרתי שהיא בונה והיא רק באה לעזור לך לשפר את הציור ולא חס-וחלילה לפגוע בך או משו ^^)

מיסה

New member
אממ...

לפי דעתי זה יפה... אבל האף לא מסתדר לי.. וגם הקוקיות >,> היידים גם.. קצת.. לא'דעת... אבל חוצמזה זה יפה ^_^

metuka15

New member
מתן מאמי אתה יכול לקפוץ לי..../images/Emo46.gif

תביא ציורים שלך ואז נראה את יכולת הציור המדהימה שלך.. ובקשר לביקורות-אני יודעת שיצא עקום ושהידים יצאו מוזרות והכל..פשוט עבדתי על זה די מאוחר בלילה אז כנראה שזה השפיע..רק כשגמרתי את הציור ראיתי שזה יצא ממש מזעזע..דווקא באף אני לא רואה בעיה =/

ואת יוכלה לקפוץ גם לי

אני מציר יותר יפה מימך אני פשוט לא רוצה לאראות כי אני לא רוצה

נדב שתוק ^^

ומהר ! היא חברה שלי ^^ והיא מציירת יפה ... אמממ ... ואגב מה אתה מצייר? תמיד ידעתי שאתה מוכשר ^-^

metuka15

New member
חח מתנוש יקירי..

אם אתה לא שולח ציור אני יראה בכך פחד מסוים ממני ומירידות של כל חברי הפורום עליך..אז..תוכיח את עצמך בקשה כי בנתיים אתה נשמע לי כמו ילד מאעפן בן 8..פינת אור..חה!

ואתה נישמה לי אחד שחפס צרות

ואתה מעפן עם תכנס לירידוטת אתה תעלב אני אלוף כיתה ה ואת נישמת אחת מעפני בת 6 שרואה סאקורה ואת תקללי את פינת אור אני עם הירדות שלי הוריד לכה את האף סאקורה והיא הסדרות הכי יפות בערוץ הילדים מעפן גדול שלי ועם את תסימי עלי את פורם סאקורה אז אני אטיש ת כולם במסרים את שעטיתיפו ואז אתכזר עליכה כך דשתיכק מימני כי ואני בשם קובוצתי מיכבי חיפה האינפריה אאנצך אותכה 5:0 לי יה מעפן אחד לך לאמא יה בז***

metuka15

New member
מי ירד בכלל על סאקורה??

יו מה אתה רוצה מהחיים שלי אני אוהבת סאקורה ומה הקשר 5:0 מה אנחנו בדרבי?? אוף שמע,אני עוד חודש בת 15 קודם כל..אז ילדה בת 6 אני לא..(חוצמזה שאין לי שגיאות כתיב בניגוד אליך..) וגם אין לי כוח לריב איתך..פשוט אם אין לך משהו יותר טוב להגיד על הציורים שלי אז אל תגיד בכלל..אם כבר היית נותן איזה ביקורת או משהו..אבל לא ישר לקטול! סבבה?

חחח אלו בדיחות בחיי

באקדמיה לצחוק היתם זוכים מקום ראשון מי מפחד מיכם ואני ללא אשפיל את עצמים עם היא קללה את פינת אור אז שהיא תחתוף את מה שאני יכול לעשות ואותי מעשימים

לא לרדת על כתב !

ואז... ? יש אנשים שיש להם שגיאות.. גם לי יש... *מבואסת* ומתן לא לריב ! תיהיה ילד טוב!

די ! אי מזהירה פה אותך ואותך !

לא לריב ! די ! לא יפה! אסור לעשות דברים כאלה ! היא ציירה מדהים! ומתן לא לקבל הכל ללב ^.^

לא לקלל מתן ! שתוק !

כוס עמק ! דיי לריב ! היא מציירת מדהים ! ועוד קללה אחת ואני מפרקת לשניכם את הצורה ! ואתם יודעים שאני חולה על שניכם !

דוליז 666

New member
מי שיקלל יחטוף שתי סטירות

אתם הורסים את האוירה של הפורום... אתם מציקנים שמקללים בלי סוף, נכנסים לפורום הזה בשביל להנות לא בשביל לקרוא את ההיתווכחויות שלכם... ותאמינו לנו זה לא הכי כיף... אתם פשוט ב-ל-ת-י נ-ס-ב-ל-י-ם !!!! ד-ד-ד-י-י-י !-!-!-!-!

למעלה