סאקורה

דוליז 666

New member
אני ...

חוזרת עוד שעה ... אני מצפה לראות פה סליחות כשאני חוזרת... ...... אני יודעת איפה למצוא אתכם ...................

דוליז 666

New member
....

אז כנראה שאתה ילד ממש ממש ( תסלחו לי על המילה הבאה, אני יודעת שאני צריכה לפייס בלי קללות אבל זה בלתי אפשרי ) חרא . אתה הורס כיוף וממש ממש מעצבן, אתה חש את עצמך מלך מבלי לשים לב שאתה פוגע באחרים, אתה חושב שאתה צייר אבל אתה לא !!! ומעיר הערות מעליבות שממש פוגעות !!! פשוט כמו שאמרתי ילד ממש ממש חרא ומגעיל . באתר הזה צריך לפייס ולא לקלל על אומנות של אחרים
אני לא מתקוונת להתווכח על זה שיהיה לך ברור

דוליז 666

New member
תקשיב מתן ...

כשתרצה להביע ביקורת שתהיה בונה... אם היא שלילית שתהיה עדינה..... אאאההה

מתן תיפתח בבקשה ^^

אנחנו לא נגדך מתן אנחנו לצידך אבל יש דברים שצריך לשמור בלב כמו שאני היגנתי עילך מתי שערן אמר משהו לא נעים לך ואתה הרגשת חרא אותו דבר ! >< ודי לקלל !

כן כן את שמם אני נעם נגדי ואת השניה

שאני לא יודע את שמה אז אני יודעת את והחברות שלך יוכלת ללכת לעזזל ונעם תחקי למסר פרטי

metuka15

New member
מה?

לא הבנתי כלום..וקוראים לי סיון..ושמע החברות שלי הרבה יותר נחמדות ממך,אוקיי? הן לפחות מגיבות בצורה קצת יותר מתחשבת..אז בבקשה תן בכבוד כי החברות שלי הכי הכי שיש..שמעת? ואני אפילו לא מקללת אותך בחזרה..אני מבליגה כי פשוט כל מה שאתה אומר עלי לא מזיז לי בגרוש..בשבילי אתה סתם עוד ילד..(שהפורום היה מתפקד הרבה יותר טוב בלי ההודעות המיותרות שלו)

את תועה

אני ילד יודר נורמלי ואת איור בישילי ואת בישולי ילדה שהפורם הזה לא זקוק לך לי הוא כן כי אני מאוד תורם לפורם הזה יה חודש מסריח

metuka15

New member
אוף נו די!

אין לי כוח כבר לריב איתך! ההודעות שלך ממש מעצבנות ולא תורמות כלום למה שאני חושבת עליך..אם תראה לי שאתה ילד נחמד אז סבבה נוכל להשלים..אם לא פשוט אל תפנה אלי יותר..אל תקלל אפילו..נמאס כבר!

דוליז 666

New member
איזה שיר מהמם ...

פמלה שיער ארוך שחור משחור, מבט עינה כטל טהור. עורה לבן והיא כולה, תפילה אשר הלב צמא לה. הו הו הו ..... פמלה הייתה עוברת בכל יום, אותה שעה אותו מקום. הוא לא ידע את שמה אבל, היה ליבו הומה פמלה. הו הו הו..... פמלה דו דו דו וה .... הוא לא ידע את שמה אבל, היה ליבו הומה פמלה.. הו הו הו ... פמלה ויום אחד היא נעלמה, מכל דמותה נותר לו שמה. והוא תוהה האם אמת או רק חלום הייתה פמלה. הו הו הו.... פמלה...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo12.gif

אמ... אם זה לא יפה מצדך ךפחות תתן הצעות לשיפור וטל תגיד את זה ככה...
אל תקשיבי לו, לדעתי זה מאוד יפה

למעלה