סאקורה תל אביב

סאקורה תל אביב

לאחר הביקורות הטובות שקראתי כאן על סאקורה תל אביב וסאקורה ירושליים החלטנו הרבנית ואני לפקוד את סניף תל אביב. נתחיל מהדברים הלא טובים. עיצוב המקום אינו מלהיב,נראה כאילו המקום אינו מושקע ומאד מינמלסטי. בתחילה התיישבנו ליד שולחן שלא מצא חן בעינינו וביקשנו וקיבלנו העברה לשולחן אחר מה שהסתבר כטעות,התיישבנו מתחת לאחד מפתחי המזגן שטיפטף על הרבנית לאורך כל הארוחה(לא התלוננו ולא ביקשנו לעבור מקום שוב). דבר שני,לא היה אבוקדו! שבדיעבד הסתבר כמשהו לטובה,אבל אני מאמין שיש כאלה שלא יכולים לעלות על דעתם סושי ללא אבוקדו. ולסיום הדברים הרעים,השירות.השירות היה אדיב ועיניני אבל ככל שהמסעדה הלכה והתמלאה התברר כי יש מחסור חמור במלצריות(והמקום לא היה מלא עד אפס מקום)ולאחר סיום המנות הראשונות,כשבא לי לנשנש עוד כמה רולים פשוט לא היה ממי לבקש ונאלצתי לוותר,גם לחשבון לקח זמן להגיע. אבל כל האמור לעיל מתגמד (וממש ממש ממש מתגמד) לעומת האוכל הנפלא! הרבנית החלה במנה ראשונה של שרימפס טמפורה(40 ש"ח),כמות נדיבה של שרימפסים מטוגנים בבלילה ממש עדינה ועל ידו מתבל שלא זוהה ע"י שנינו אבל היה מאד טעים,את המנה הזו אני לרוב לא אוהב בגלל הבלילה הכבדה,אבל הופתעתי לטובה וגם הרבנית וגם אנינהננו ממנה מאד. לעיקרית הזמינה הרבנית קונוס צלופח(20 ש"ח)שטיפטף אבל היה טעים ופריך. ומאקי שנקרא סאקורה אבי(60 ש"ח)שכלל שמונה רולים גדולים של INSIDE-OUT של שרימפס טמפורה עם אספרוגוס שצופה בשומשום וקצח,עיצוב המנה היה יפיפה ושונה מצלחת הרולים הרגילה שקיבלנו בסושיות אחרות.טעים!!! אני הזמנתי לעיקרית את אותו קונוס צלופח(שגם אצלי טיפטף)וקומבינצית סושי-סשימי מיוחדת(80 ש"ח),צר לי שאיני יכול לפרט בדיוק מה היה במנה,זכורים לטובה הסשימי של הטונה,ילו טייל ובמיוחד הסלמון הנהדר שפשוט נימוח בפה,היה לנו גם ניגרי שרימפס וכנראה לוקוס וכמה רולים מסוגים שונים. במרכז המנה היו חתיכות דג(לא סשימי)ששחו ברוטב חמוץ מתוק ולטעמי היו נהדרים,לרבנית זה היה מעט חמוץ. המנה שוב עוצבה בצורה נפלאה,ערך מוסף נחמד בסוג אוכל שצורתו ומראהו חשובים לא פחות מן הטעם. רציתי להמשיך בקומבינצית מאקי(לא שלא שבעתי מן קומבינצית הסושי-סשימי אבל כשאני בשוונג אני בשוונג..) אבל כאמור לעיל,שום מלצרית לא התפנתה לקחת את ההזמנה וחבל. בתוספת של שלוש דיאט קולה עלתה הארוחה ללא שירות 250 ש"ח. ושוב למרות הנקודות השליליות בתחילת הביקורת הטעמים הנפלאים,המנות המעוצבות והמחיר הבהחלט זול יחסית ליפניות אחרות יגרמו לנו לשוב לסאקורה. כמה שזה היה טעים...

Lear22

New member
שוב הבורות הסושית שלי צפה

כמה שאני רוצה להתחבר לכל הדברים האלה, אבל אף אחד לא רוצה להתחבר איתי. ברולה, המומחה לעניני ברים: אולי כדאי פשוט להכנס לאחד מהם בצהריים עם עצמי - בחור נפלא יש לציין - ופשוט להזמין?

שח_מט

New member
הצעה

1. קפוץ לקיה ברמת החייל, תתישב עם הבר ותפוס דיבור עם הסושימן או המלצרית ותבקש שיעשו לך אכילה מודרכת - לטעום מכל מיני, לא קיצוני מדי... קצת סאקי לתפוס ראש. משם תקבל מושג מה אתה יותר ופחות אוהב למרות שעל סושי לא נותנים חוות דעת לחיוב או לשלילה אחרי פעם אחת. דג נע להרבה אנשים מאוד חדש ושונה ולוקח זמן להתחבר. יש כאלה שאוהבים ויש שלא. 2. תמתין לאיזה ארוחה יפנית אצלי בבית. גם פעם קודמת היה מוזמן שהוא מכר אינטרנט די וירטואלי... זה כמו הכסא של אליהו... S

Chewbacca

New member
עכשיו שנגמרו לי המבחנים

רק תגיד איזה יום ואפשר לארגן משהו. כל עוד זה לא קיוטו (ביקורת בהמשך).

Lear22

New member
הבה! אבל רק אם גם נגילה

רק אלוהים יודע איך אני אצליח לחסוך 40,000 שקל עד פברואר בשביל הטיול לאוסטרליה... אבל העיקר שנהנה מהחיים

שח_מט

New member
אם

תלכו לקאי או מיאקו בצהריים אני מוכן לבוא. תעדכנו אותי S

אני ממליצה על עסקית בסאלי ../images/Emo45.gif

היינו ביום שישי בצהריים עם זוג חברים. פשוט מעולה. 88 ש"ח למנה ראשונה, עיקרית שתיה קרה וחמה. הדגים באיכות מעולה. מנה ראשונה הזמנו מגוון דברים והיה פשוט משובח. טמפורה שרימפס (מנה נדיבה ביותר) סלט ירוק עם פילטים של טונה אדומה וצלחת מולים ענקית. כולנו הזמנו לעיקרית סושי, כך שאני לא יכולה לדווח על מנות עיקריות אחרות (אבל הבחירה היא בערך משש). יש גם מנות עסקיות זולות יותר ב 55-64 ש"ח. לקינוח, הזמנו תמורת 70 ש"ח לארבעה אנשים מן "תשע בריבוע" כזה. צלחת עם תשע טעימות מתוקות. אסתטי וטעים להפליא. שני משובים פחות חיוביים: 1. אחת הסועדות הזמינה סושי צמחוני - היה בלתי מגוון בעליל (כנראה ההתמחות בדגים המובחרים והמשובחים). 2. בתשע הטעימות הדגימה של הפבלובה זקוקה לשדרוג רציני. המרנג לא טעים, יבשושי ולא מתחבר עם הפירות והשמנת. חוץ מזה, מומלץ ביותר וגם משתלם! בתאבון

חייב לציין שאני קצת מאוכזב מהפורום

הזה. משקיעים פה על ביקורת...ולא מקבלים ביקורת על הביקורת. חיובי/שלילי/מגעיל/מהמם...משהו..שנדע לאיזה כיוון להמשיך..

B r u l e

New member
אני מאד אהבתי את הביקורת

חוץ מזה לכל אחד סגנון משלו, וכל עוד הביקורת אינה חורגת מהנורמה וכתובה באופן משכנע ומפורט עם סגנון שמפתה לקרוא- אז שיחקת אותה. במקרה שלך- אני חושב שיש את הכל!

גידי42

New member
כבוד הרב הנכבד

א. הביקורות שלך באמת יפות ונראה שאתה חובב מובהק של אוכל יפני ולא אבוש שלמדתי הרבה מהסקירות שלך.ב. אבל לא זכור לי (ותקן אותי אם טועה אנוכי יען כי טל"ח) שאתה מרבה כל כך להגיב על ביקורות של אחרים. וגם לא זכור לי שמשהוא התלונן על כך. אנחנו פה בפורום דוגלים בחופש הביטוי, חופש התגובה ושכל אחד יעשה מה שבראש שלו.לי, אם שמתה לב, יש תכונה כזו מוזרה, שאני מגיב רק אם יש לי משהוא חכם במיוחד להגיד!!!

B r u l e

New member
הרשה לי לתקן

רק עם קטע מהטקסט עושה לך אסוציאציות סקסואליות :)

גידי42

New member
ברולצ'וק....נו נו נו

הוא עוד לא נסע ואתה כבר חרמן? אבל האמת שלא הבנתי מה אתה מתקן פה בדיוק. לא נורא תסביר לי כבר.

anat11

New member
אני, אני אסביר...

אני חושבת שברולה התכוון לתיקון הבא: אתה כתבת שאתה מגיב רק אם יש לך משהוא חכם במיוחד להגיד. וברולה אומר: לא בדיוק. גידי מגיב רק רק אם קטע מהטקסט עושה לו אסוציאציות סקסואליות. Brule - נא תקן אותי אם אני טועה.

גידי42

New member
לי??????? אסוציאציות סקסואליות?????

מאיפה זה בא לו? אני סקס בכלל לא מענין אותי.ברולצ'וק אם זה נכון , אתה בצרות....

אני פחות או יותר מסכים עם מה שאתה

כותב.אני אכן לא מגיב הרבה(פשוט אנשים ממצים את הדעות שלי ואני לא רואה טעם להוסיף)ואני רואה פה מעט מאד ביקרות שלא מקבלות אפילו תגובה אחת לעניין הביקרות. וכאן זה לא היה המצב,פשוט לא הגיבו לביקורת ורציתי לשמוע דעות,לכן התלוננתי. ובקשר לחופש הביטוי,לא הכרחתי אף אחד להגיב לדברי,סיפרתי על רגש שעלה אצלי וביקשתי תגובות. זה כל הסיפור.

אה כן,אני חובב אוכל בכלל,כן?

ובאמת לא לקחת קשה את הערה שלי. סך הכל באמת התאכזבתי שלא קיבלתי תגובות וסיפרתי לכם על זה,אם מישהו נפגע אני מתנצל.

גידי42

New member
אין כאן ענין של פגיעה בכלל

רק שניסיתי להסביר שאין מקום לאכזבה שלך, מה עוד שלביקורת האחרונה דווקה הגיבו ענתי ולירי: 2 תותחים מאד מכובדים פה בפורום. יללה שטויות שאלה יהיו הבעיות שלנו.

למעלה