סאקורה- מי יודע??

מילקי26

New member
סאקורה- מי יודע??

אכלנו בטעם העיר שיפוד עוף טעימים ועסיסיים מאוד של סאקורה והיינו רוצים לחזור על ההנאה !! האם מישהו יודע פרטים כמו איפה או טלפון או אם יש סניפים אני תושבת אזור המרכז, ולא הצלחתי למצוא אתר שלהם. בכלל אשמח לקרוא חוויות. תודה. האם זו מסעדת סושי?? כי לפי מה שראיתי בטעם העיר הגישו יותר שיפודים מאשר סושי!!

גידי42

New member
יש 2 סניפים אחד בירושלים

עליה כתבתי ביקורת מפורטת ביום העצמאות האחרון. יש עוד סניף בר"ג. בעיקרו זו מסעדה יפנית והשיפודים שהגישו מן הסתם בטעם העיר הם ה"יקיטורי" שזה חלק בלתי נפרד מתפריט של מסעדה יפנית. כמובן שיש סושי סשימי, טמפורה, מרק מיסו ועוד כמיטב הקווזין היפני.

anat11

New member
מה פתאם רמת גן?

פתחו סניף בקינג-גו'רג'. על רמת גן עוד לא שמעתי. הבעלים של המסעדה הוא בועז צאירי שידוע כישראלי הכי יפני שיש...

גידי42

New member
נכון טעות, טעינו, טועים...

התבלבלתי עם מיאקו. נו טוב עם כל היפנית שפתחו לאחרונה נראהלי שעוד מעט יתחילו להוציא לשוק גרבר סושי!!!! מה דעתכם אימהות או סתם נשים מבייצות, יש לזה סיכוי, כי אם כן אני מתחיל לייבא

anat11

New member
../images/Emo31.gif

(ככל שדעה של מי שאינה אמא ובשניה זו לא מבייצת נחשבת בעיניך
)

Arfilit

New member
איחה איחה איחה...

או בעברית מוכרת - איכסססססססססס!!!! ימתינו הפעוטים עד שיגיע שלב המוצקים בחייהם - ורק אז יתענגו על סושי...

meravbr

New member
דווקא הקטנטונת אוכלת סושי...

צמחוני כמובן (שלם, לא גרבר!)

B r u l e

New member
מה יהיה עליה כשתגדל

בגיל קטן כבר סושי? את משחיטה אותה.

meravbr

New member
ברולה ידידי (אם אפשר...), הקטנטונת

כבר מגיל שבועיים מבקרת קבוע (לפחות פעם בחודש) בקופי בר. בהתחלה ינקה אוכל גורמה (ממני, ככה 6-7 ח' של הנקה מלאה) ואומרים שטעמו של חלב אם משתנה לפי מה שהאם אוכלת, וככה התינוקות היונקים נחשפים לטעמים רבים... וכבר חשפתי פה את הרשימה של המסעדות שהיא אכלה בהם (כולל רפאל, דיקסי, בירנבאום ומנדלבאום, אונמי ועוד ועוד). מצד שני היא כבר אוכלת גם סוגי פטה כבד וגם לביבות בטטה של אורנה ואלה, וגם לבבות באווזי ודומיו... ואל דאגה - מאחר וסבתא שלה למדה לעשות דים סאם וסושי, יש לה אוכל גורמה גם בבית...

עמית@

New member
גם הגורה שלי אכלה דרכי ../images/Emo173.gif כבר

ברפאל, אונמי, קופי בר, שלו ביער, ועוד ועוד..

liti

New member
ביקורות שנכתבו בפורום על סאקורה,

גם ירושלים וגם ת"א- מופיעות כאן. נשמח לקרוא ביקורות נוספות!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifה-פ-ת-ע-ה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש ביפן גרבר סושי, גרבר עם אצות וזה בדוק(
) עם בת דודה שחזרה משם עם בנה בן השנתיים לפני מס' חודשים. מזעזע, אין ספק
!

SigurRos

New member
זאת ועוד-

ביפן יש גם,שימו לב- גלידות בטעמי פטרוזיליה וכוסברה!!!!! הייתם מאמינים?!

Amoureuse

New member
זה כלום ליד ממתקים משעועית

זה מגעיל כמו שזה נשמע. וגרבר סושי היה נשמע לי משעשע כשגידי הציע, אבל כשזה הפך להיות משהו קיים פתאום זה עשה לי מה זה בחילה (טוב, אני כמראה מבייצת גם כן).

meravbr

New member
בתור אמא לילדה שלא אהבת גרברים

במיוחד, נשמע לי פשוט גרבר מפלצתי! היא, כמובן, התחילה לאכול לבבות בגיל חצי שנה

לאכול לבבות?

או לשבור אותם?
ממה שראיתי, הבובונת פשוט אכילה! עושה חשק אפילו לי לעבור לפס הייצור. אולי זה בגלל כל האוכל הטוב שהיא אוכלת?

למעלה