סאפיינס מפרסמת Q1

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
זה יהיה לי קצת חבל אם ימכרו את סאפיינס, גם אם בפרמיה קטנה מעל מחיר השוק. הנייר עולה עכשיו 20%. לא מתרגש מזה (בכתבה מספרים על קרן שרכשה את דאק קריק בפרמיה של 60% על מחיר השוק, שזה כבר יותר משמעותי)
בסופו של דבר מדובר בחברת הייטק ישראלית די טובה, צומחת ואפילו מחלקת קצת דיבידנד מעת לעת.
מחזיק את הנייר שנים, לעיתים קצת יותר לעיתים קצת פחות. חבל לי שיעלם (אם כי בל נסחף עם דמעות התנין שלי |תנין| :cry:, זה עדיין יהיה במחיר שיא של השנים האחרונות, זה לא שהפסדנו או משהו)

המניה מעולם לא היתה זולה אך גם לא יקרה להחריד. המתחרה GWRE נסחרת במכפילים חלומיים.
מה שכן יכול להיות שהעיסקה תהיה רק במניות השליטה של פורמולה ולא הצעת רכש כללית.
תלוי מה הקרנות האמריקאיות יעדיפו. אם תהיה הצעת רכש כללית אז החברה תהפוך לפרטית.

פורמולה במגעים מתקדמים למכירת סאפיינס ביותר מ־2 מיליארד דולר | כלכליסט

נערך לאחרונה ב:

Reem88

Well-known member

נערך לאחרונה ב:

yel5

Well-known member
למרבה הצער אי אפשר לקנות בארהב במחיר 29.5$.
כן אפשר לקנות בת"א (נכון לשעת הכתיבה) במחיר שמתחיל ב 141 שח, שהם 41$. לכן הפרמיה היא רק 6%.
אין כאן אטרקציה.

dw

Well-known member
מנהל
קודם לכן הזכרתי את עיסקת דאק קריק, אשר נמכרה בפרמיה של 60 אחוז, ולכן שלא היה טעם להתרגש מפרמיה של 20 אחוז. פרמיה של קרוב ל 50 אחוז זה כבר די יפה ורק שיהיה ברור - הקרן שקונה אותנו קונה חברת הייטק נהדרת, במחיר לגמרי סביר בסה"כ. העיפו מבט על GWRE ותראו מה זה מכפילים שמיימיים. הם קונים באמת יופי של חברה ובמחיר ממש בסדר מבחינתם.
כן חבל לי שנייר הייטק מוצלח יעלם ממדד ת"א125 אבל בכ"ז קונים אותנו במחיר מכובד ואני לא יכול להגזים מדי עם דמעות התנין.

למעלה