סאנס - ספרס 0:2

סאנס - ספרס 0:2

משחק טוב לשתי הקבוצות. ככל שהמשחק התקדם לספרס לא הייתה תשובה לפיק-אנד-רול של הסאנס. דאנקן היה עייף והפסיק להשפיע על המשחק בערך מאמצע הרבע השלישי. את ההבדל עשה ג'ארד דאדלי המון אנרגיה בעיקר עם כמה ריבאונדים בהתקפה.

MvP4

New member
דאנקן נפל לבעית עבירות

אבל החוכמה היא לנצל את זה הסאנס הלכו למצ'אפ של היל נגד דאנקן והוא לא יכל עליו

Orenseg

New member
לא קשור לעבירות

דאנקן היה שחוק לחלוטין במחצית השניה. הוא פתח את המשחק עם 5 מ6 מהשדה והספיק להשפיע עליו ברבע השלישי (פתח אותו עם סל ואז נעלם). הוא פשוט לא יכל לעמוד מול אמארה והיל בקראנץ' טיים, וגם השלשה שלו הגיעה מאוחר מדי (כמה סמליות יש בסדרה הזו...). להזכירכם גם בסדרה מול המאבס דאנקן נפל מהרגליים עם הזמן ובסדרה הזו יש משחק כל יומיים בלי הפסקות, אז אני צופה שזה ימשיך. מול גבוהים כמו אמארה, פריי ורובין (בקרוב) שרוצחים אותו בפיקנ'רול/פופ הוא חייב לשרוף אנרגיות בהגנה ולהתקפה כבר לא ישארו לו ריאות. ככה זה כשלספרס (וחזרתי על זה מאז הקיץ) אין סנטר מחליף שיוכל לסתום את הצבע ולשחרר אותו להתקפה.

Orenseg

New member
איזה כיף.

התעוררתי שעה מאוחר מדי ונבהלתי כשראיתי פיגור 10, אבל שוב הספסל (הסיפור הגדול של העונה) החזיר אותנו למשחק. דאדלי, פריי והיל מדהימים, ומה שמפחיד הוא שאנחנו יכולים לשחק אפילו יותר טוב (לדראגיץ' וברבוסה יש פוטנציאל נפיצות גדול מספיק כדי לסגור איזה משחק). דאדלי הזה בלתי יאמן, כל משחק הוא יפתיע אותי מחדש. רוצח בדם קר מהסוג שלא היה לקבוצה הזו פעם. אל תתנו ל6 האסיסטים של נאש לבלבל אתכם, הוא שלט במשחק ורק מצעד העבירות של הספרס המתוסכלים לקראת הסיום כשהלך לפיקנ'רול עם אמארה פעם אחרי פעם מנע ממנו 10+ אסיסטים. כל כך כיף לראות את הספרס חסרי אונים בדקות האחרונות של הרבע הרביעי כשהסאנס שולטים במשחק.

MvP4

New member
יש לי הרגשה טובה לגבי משחק 3

כי הלחץ עכשיו הוא לא על הסאנס ולדעתי זה יתרום לאחוזי קליעה שלהם היום אפשר היה לראות סוג של התרגשות/לחץ אם הם יבואו משוחררים וישחקו את המשחק המהיר שלהם הם יכולים להפתיע

למעלה