סאנס מהיר

AtRaFe BoY

New member
סאנס מהיר

שלום זה אני מיסטיקני פיצפוני פשוט יש לי בעיה בניקים.. זה ניק שהייה לי פעם אבל עזבו זה רק יהיה במיקרי חירום.. בכל מקרה מה שרצית לשאול אותכם יותר נכון רציתי לבקש ממכם יעוץ. אני אמרתי ל2 חברים שלי על חזון העצמות היבשות כי אנחנו רוצים לעשות סיאנס אבל בהפסקה.. בבצפר.. משהו ממש ממש מהיר מקסימום 10 דקות גג! אז איזה אפשרויות יש לנו? בבקשה תענו לי עוד היום עד שעה 22:00 בתודה רבה רבה רבה רבה, אלעד. נ.ב זה כיף שיש אנשים שאפשר לדבר איתם על זה

AtRaFe BoY

New member
שחכתי להגיד משהו

בקשר לחזון העתמות היבשות תגידו לי איך אני עושה את זה ? אבל מדויק מדויק מה בידיוק הפסקאות והכל .. זה פחות חשוב כי את זה אני יכול למצו מצאתי כבר זה בספר יחזקאל בפרק ל´ אבל תגידו לי א-י-ך לעשות את זה .. לקשואר מפתח למה איפה להניח ממש ממש ממש מפורט בבקשה בבקשה תענו לי.. *כי אמרו שציך לקשור מפתחות.. אבל למה לקשור אותם על מה ?,איפה?...* *נ.ב* שרון לב shron lev או משהו כזה.. תגידי לי איך עשית את זה לא איפה כתוב אלה איך בידיוק מה קשרת למה טוב?* אז תודה רבה רבה רבה לכם אנשים!!! בהמון תודות, אלעד

מה זה סיאנס מהיר???.

סיאנס זאת פעולה מורכבת שדורשת ניסיון, ידע ,ריכוז ותשומת לב מרבית,פה זה לא מקום לחפוזים חבל אל תסתכן שלא לצורך!!!!. שלך חנה גונן

1337hAx0r

New member
מצטרף לבקשה

ברצוני להתאבד ואני חושב שהדרך הכי טובה היא סיאנס,אז בבקשה תסבירו לי במדוייק כדי שאני אוכל לקיים אותו כבר היום בלילה.

AtRaFe BoY

New member
לא הבנתם אותי נכון!

אני היתכוונתי שאני רוצה לעשות ב10 דקות הפסקה יאנס.. אבל סיאנס קטן.. כי אמרו לי על חזון העצמות היבשות שזה לוקח 3-4 דקות.. ומה הקשר להתאבד?.. אני לא רוצה שתבוא אלי רוח "רעה" אני בסך הכל רוצה לעשות סיאנס שימשך בסביבות ה 8 דקות זה הכל.. אז סליחה על זה שלא הבנתם אותי נכון... בתודה,*מקווה שהבנתם* אלעד.

למעלה