סאן חוזה/מוניקה סקס

La Gamba

New member
סאן חוזה/מוניקה סקס

היא נסעה לצפון L.A. עם אקסטה בבגדים, היא הובילה למנת יתר, אצת בני זונות עשירים. יש שם בית מעצר יפה, הסוהרים שם במדים. ופלמינגו על הדשא, חלום רחוק כמו עננים ורודים. ענ נ נ נים. (צפון L.A.=בברלי הילס, למוגבלים יותר שבינינו)

La Gamba

New member
מכה אפורה/מוניקה סקס (מקוצר)

(מכיוון שלא זכיתי לתגובות שליליות) היא אמרה לי תראה, החיים די קצרים. נשכור לנו חדר בקומה ה20 ונקפוץ לעננים. ונשרוד, לדקה או שניה, דקה או שניה, ורק אז תדע.... שיש כאב יפה, שלא עובר, כשאני רוצה לא להיזכר. איך אני עמדתי שם, איך אני קפצתי לך. זה היה כואב! וגם די מאכזב. הגוף שלי נמרח ואת צחקת עלי כל כך. אני יורד כמו מכה אפורה על המדרכה, אני זוכר שהיא אמרה, אני זוכר. איך הכל התקרב, אולי את זוכרת, מה את אומרת? מה את אומרת עכשיו????

בל בל

New member
חביב, אבל אירוני היום שמצאת לפרסם א

את זה בו, לכן אני לא אגיב. ביום אחר היית מקבל יותר מחביב

בל בל

New member
דווקא היום, כי באותו יום שהוא כתב

את זה, אחת שאני מכירה התאבדה וקפצה מהקומה ה13 של הבניין שלה.

La Gamba

New member
גשם חזק/מוניקה סקס

טוב זה האחרון לבינתיים, לפי דעתי הוא קצת דבילי, אבל יש בו קטעים טובים) כל הסמים ממריצים מהנים לי בלב, הסיפור התקצר כשאני התחלתי להתמכר, אז נשארתי, מחוץ לתיכוווווווווווווון אין לי איפה לישון. יש גם דברים שמזריקים לוורידים, אבל אני, מחושששששששששששש. סמים קלים, סמים קשים. ההבדל בין גראס והרואין. שנים עברו, אני שוב בתיכון. מרצה עם ניסיון.

m e r a v

New member
טווב...

אתה חיברת את השירים..
מוכשר...

Cantinflas

New member
חח...

שלום שלום. עוד לא יצא לי לכתוב פה, אבל הנה משהו לשרשור: (מכה אפורה) היא אמרה לי תקנה, המחירים די נוחים. ספה מתקפלת, סדינים, מצעים, בשלל מבצעים. ותשלם, מתשלום לתשלום. תקנה מקרר, מחורר, או מעורר, בשישה תשלומים. ואם תקנה, בדקה הקרובה, תקבל הנחה, פרטים בקופה, זו לא מזימה. כי אין לנו רווח, וזה שוד לאור יום. אם תוסיף שני שקלים, תקבל בונוסים, קבל בונוסים, קבל בונוסים. יש ארון יפה, ומזרון תואם, או שאתה רוצה משהו אחר? איך אני עמדתי שם, איך אני אמרתי לה: כמה את רוצה, על זה שבפינה? זה מה שאני בוחר, שישים ולא יותר!

Cantinflas

New member
מה זה פה? פרסומת?../images/Emo6.gif

אני חושב שהיא התכוונה לאתר שבחתימה שלי... נכון?

או זה כבר מתחיל להשתפר

אמנם חסר ההומור סקס- סמים של ילדים בני 12, אבל המילים אשכרה הולכות עם הקצב! סחתיין

או זה כבר מתחיל להשתפר

אמנם חסר ההומור סקס- סמים של ילדים בני 12, אבל המילים אשכרה הולכות עם הקצב! סחתיין

למעלה