סאמק

סאמק

כבר שבועיים תפוס לי הצוואר (און אנד אוף), כלום לא עוזר. מסתובב כמו זקן, בשביל לראות מי מדבר איתי אני מסובב את כל הגוף חחחחחח יום נעים לכולם\ן, אוטוטו סופ"ש

טליה34

New member
כשזה קורה

לבעלי.... זו בדיוק ההזדמנות שלו להתפנק על משחות ומסג´ים ממני. תנצל את העניין לטובתך.....מה יש? (וחוץ ממשחות למיהן ומסג´ים..ניסית את המדבקה המיוחדת?)

טליה34

New member
../images/Emo6.gif

מה אתה מתערב? אה? זה לחצ´קונים גדולים נורא....וכמו שזה שואב את המוגלה מהחצ´קונים, כך זה שואב את הכאב והדלקת מהשריר הדואב......חחחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםם.....אופטי.....אלו מדבקות מיוחדות לנושא שרירים וכאבים ראומטיים.......

sahr12

New member
טאקוש........קצת היסטוריה....חחח

בן גיי זו משחה שמחממת את המקום אך אינה תרופה.....ישנן המון משחות דומות אם כבר עדיף...שימרח וולטרן יחד עם בן גיי.....הוולטרן משחה חודרת... כל הגוף שלי וולטרן ובן גיי.......חחחחחחחח

חניבעל.

New member
......אין בעיה,אני ממתין

(עוד חצי שעה יש לי שיאצו במשרד.....) אגב - בוקר טוב יקירתי

sahr12

New member
המנהל דברים שרצית לדעת....

והתביישת לשאול......חחחחחחח הצוואר לא נתפס אלא השריר שמתחתיו שנקרא האישייאס......בתימנית זה נקרא "נפרא" גוש של שרירים וגידים שמסתבכים ונקשרים....יש לי מישהו שבאמצעות דריכה עם כף הרגל (יותר מדוייק,העקב) משחרר לך בדקה וחצי סבל של שבועיים גם אני מתמחה קצת בעניין הזה..... זה מעצבן,מרגיז.....ואפילו קצת כואב המצב הזה שאתה נמצא בו.....

sahr12

New member
שום טלפון,זה דוד שלי......

אתה צריך לבוא בעצם אני צריך קודם לדבר איתו..... אתה תוריד חולצה,תשכב על הריצפה..ידיים בצידי הגוף...הןא ישחק עם העקב שלו על השכמות...... (כי שם מקור הבעייה)....ימצא את הנקודה..טראח!!!!!!!!לחיצה...(אתה תשמע תרעש של פירוק הסיבים שנקשרו) 90% מהכאב נעלם מיידי.....נשארת עוד רגישות קלה בשעתיים שאחרי... וזהו....אתה חוזר להיות גמיש.....ממש צוואר ברבור.....חחחחחחחחח

מיכל31

New member
אופטימום

תבקש מההנהלה הבכירה שיחליפו לך את הכסא... לי זה עזר ... מה השעה אצלך ??? עשרה לשתיים ??? סתתתתתם הרבה בריאות!

סנדי32

New member
יוווווווו מסכנון מכירה את זה ....

אתה צריך עיסויים עם שמן זית חם (לא רותח) ושמישהו מקצועי שיסובב לך את הראש מצד לצד ופתאום בפוףףףףףףף ישחרר את השריר
לא כל אחד יודע לשחרר שלא יעשו לך יותר נזק אתה חייב חייב חייב לך לרופא דחוף
יו מתחיל מרקו כל יום שעה עשר בערוץ 11 (הטלויזיה הכינוכית) ביי הייתי תיהייה בריא אופטימושששששששששששש מואה
על הצאוור חחחחחחחחחח אולי זה יעזור

sahr12

New member
בשום פנים ואופן!!!!!!!!!

אסור לתת שיעשו את הקנאקים האלו בצוואר....ראי הסבר על התופעה בהודעתי.. את רוצה להרוג אותו??????אז תירי בו!! בשביל מה לשבור מפרקת????? חחחחחחחחח.........

י פ ע ת

New member
../images/Emo124.gifגלללל ...אולי נשלח את אופטי

לשמחה השכנה? חחחחחחחח שתסובב לו את הצוואר...פלאק לצד השכנה שמחה....כמה שרירים תפוסים היא שחררה בהינף יד חחח

למעלה