סאמק העולם הזה!

טאKילה

New member
סאמק העולם הזה!

לפני 12 שנים גרתי בדירה שכורה לא רחוק מבית הוריי, הילדם היו קטנים בגיל גן. דלת ממול היא גרה אם לשלושה ילדים בוגרים. הכרתי אותה כל השנים גרנו באותה שכונה תמיד, היא בוגרת ממני בערך ב15 שנים דבר שלא הפריע לנו להיות שכנות ואפילו חברות אולי אחיות גם יכולתי לקרוא לה. היא אהבה אותי כמו אמא מסוככת, היא אהבה את הילדים שלי כאילו היו שלה, כך גם אני אהבתי אותה מאוד, בלילות ישבנו בגינה או שלי או שלה שהיו צמודות לפעמים קישקשנו עד הבוקר . היה לה בעל מוגבל היא לא התרחקה מהבית כדי לא להשאיר אותו לבד, ולי היו שלושה זעטוטים זה גם קשר אותי לבית. כשעזבתי את הרצליה בכינו שתינו, הבטחתי לא לאבד קשר. בכל הזדמנות כשהגעתי להרצליה הלכתי אליה והיא כל כך שמחה, ראיתי אישה קורנת, הקשר הטלפוני נשמר כל השנים מאז עזבתי את הרצליה, כל חג כל ארוע דיברנו איחלנו ושלחנו נשיקה מרחוק, לפני כמה חודשים נולדה לה נכדה ראשונה, הרגשתי את ההתרגשות שלה מהמעמד החדש. התינוקת הזו לא תזכור את הסבתא המיוחדת הזו שהיתה לה. לפני שעה הודיעו לי שהיא כבר לא, ואני לא רוצה להאמין שהיא כבר לא בעולם הזה. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף כמה עצוב לי...... איזה עולם זה, ככה אנשים פתאום נעלמים בחטף, מפחיד! .יהי זכרה ברוך

../images/Emo24.gif

טאקוש... זכית! זכית שהכרת אישה מקסימה זכית שהיתה לך חברה כה טובה זכית לקשר של חברות אמיתית שמרחק וזמן עומדים בו בימים כאלו ,שנדמה לעיתים כאילו נגמרו ערכים וחברים את יודעת כי זכית...
ענקי ענקי אין לי מילים לנחמה... יהי זכרה ברוך

jozefin3

New member
../images/Emo4.gifאת צודקת ,לפעמים העולם אכזר

פשוט כך...למה זה צריך להיות דוקא עכשיו , אף אחד לא יודע. נשמה אחת עוזבת , וחדשה מגיעה ..זהו העולם כנראה.. היתה לך חברה שתישאר חקוקה בליבך תמיד ....
ועכשיו תורך
, לטפח את התינוקת המתוקית הזו!!
חברתך הלכה...יהיה זכרה ברוך ונשמתה בגן עדן אמן

יערית 1

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif

יהי זכרה ברוך, עצוב איך אנשים פתאום הולכים מאיתנו ולא ניראה אותם עוד. זה רק מדגיש כמה שהחיים קצרים וצריך לנצל אותם כי מי יודע מה ילד יום. חיבוק לך יקרה.

למעלה