סאמקקקקקקקקקק

ק-ס-ו-מ-ה

New member
סאמקקקקקקקקקק

נכנסו לי מים לאוזן בבריכה וכבר שעתיים שאני קופצת על רגל אחת....מרביצה לעצמי בצד השני תוך כדי הטיית הראש, דוחפת קיסמי אוזניים.....וכלום!!!! המים לא יוצאים.....ההרגשה מעצבנת....מי יודע מה עושים????? איך מתפתרים מהבעיה המעיקה הזאת??????? בעסהההההההההההה

חתולון*

New member
קסומה, לא עם קסמים

בעיקרון אסור לנקות את האוזן, לקפוץ זה בסדר. שימי צמר גפן באוזן טפטפי לתוך האוזן, על הצמר גפן, כמה טיפות של מי חמצן 3% Hydrogen peroxide 3% זה נוזל מחטא (מי חמצן, כאמור) ולאחר שהחומר "יעבוד כמה שניות" תנסי בתנועות סיבוביות לנקות את האוזן, יש להיזהר לא לדחוף פנימה ולא להגיע לעור התוף בהצלחה חתולון

קסומי יה תולעת...

אחלה חיים את עושה לאחרונה
בריכות מסאג´ים כמו שאומרים דיניהההההההההה(יענו עולם ומלואו)
אז מה איפה הילדים היו והבעל?...... ולגבי האוזן נשמתי זה יעבור תוך שעה שעתים גם לי זה קורה לפעמים אחרי שחוזרת מהבריכה.

הקצין

New member
חחחחחחחחח עם את נהנית לקפוץ אז ככה

ההרגשה שיש לך אינה נובעת ממים שנישארו לך באוזן לכאורה את חשה כאילו יש לך מים אבל זה לא כך . ככל הנראה את קצת מקוררת והתחושה נובעת מהחלק הפנימי של האוזן ובגלל המגע עם המים שהם יותר קרים ... התופעה שונה מאדם לאדם והרגישות שונה התחושה עוברת לבד ... רק בריאות ואושר לך ולכולם

סנדי32

New member
יווווווווו מעצבן ../images/Emo5.gif

שיטה שראיתי בסרטים המצויירים סותמים את האף ואת הפה ומוציאים את האוויר דרך האוזניים
[URL='http://'] ב-ה-צ-ל-ח-ה[/URL]

The ofer

New member
פעם הבאה...

כשאת יוצאת מהבריכה...תוציאי קודם את הרגליים ורק בסוף את הראש... < לא שיטה שלי....פנטום סיפר לי... >

קסומה

New member
חחחחח הרגתם אותי מצחוק

אז זהו, התייבשה לה האוזן, הצלילים המוזרים נעלמו.... למרות שקפצתי, למרות שדחפתי קיסמים, ולמרות שהרבצתי לעצמי כלום לא עזר......רק דבר אחד עשה את העבודה כמו שצריך.....
תודה על העצות. ו.....עופר, אני מתאמנת על עמידת ידיים בהליכה.......חחח

למעלה