סאמו ... נחנקתי מהגוגיה והכגור היה מקוקולד ואני בכלל רציתי כגור כגורגל חחחחחח
ר רקדן New member 31/10/02 #1 סאמו ... נחנקתי מהגוגיה והכגור היה מקוקולד ואני בכלל רציתי כגור כגורגל חחחחחח
ר רקדן New member 31/10/02 #4 חחחחחח../images/Emo141.gif כן ..... הקשר היחידי שגם אני ר...רק...רקד...רקדן
ח חן המקורית New member 31/10/02 #5 רקדןןןןןןןןןןןןן בוקר טופ../images/Emo185.gif מה קרה התחלת לדבר בשפת הגימל?.. ובכל זאת מה שלגומגכם?. ומה עם הכגורגרים? חחחחחחחחח
רקדןןןןןןןןןןןןן בוקר טופ../images/Emo185.gif מה קרה התחלת לדבר בשפת הגימל?.. ובכל זאת מה שלגומגכם?. ומה עם הכגורגרים? חחחחחחחחח
ס סנדי32 New member 31/10/02 #6 תסיים בפה תדבר חחחחחחחחחחחח לא מבינה כלום מה אתה רוצה לומר ? רקדנוששש בדאלו זובאק חחחחחחחחחחחחח
ר רקדן New member 31/10/02 #8 סנדי ../images/Emo25.gif לכי תעשי "בולה" סנדי (עכ)בר מואאאאאאאאאה בדאלק
ס סנדי32 New member 31/10/02 #10 חחחחחחחח כבר עשיתי חחחח יו איזה יום מהבוקר צחוקים .......... יפית נפלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואתה רוצה בולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח והסיפור של דרדסית עשה לי טוב על ה- הלוואי שהיום ימשיך רק בצחוק ובחיוכים
חחחחחחחח כבר עשיתי חחחח יו איזה יום מהבוקר צחוקים .......... יפית נפלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואתה רוצה בולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח והסיפור של דרדסית עשה לי טוב על ה- הלוואי שהיום ימשיך רק בצחוק ובחיוכים